Evonox 2 Adet Silikon Tabanlı Buzluk, 12'li Buz Kalıbı, Silikon Tabanlı Buz Kalıbı (ASORTİ)

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

Evonox 2 Adet Silikon Tabanlı Buzluk, 12'li Buz Kalıbı, Silikon Tabanlı Buz Kalıbı (ASORTİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DECONOX Satıcı Ünvanı: MODELİUM TEKSTİL VE DERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622196153400001 Vergi Kimlik Numarası: 6221961534
    Bu ürün DECONOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Adet Karışık Renk Gönderilecektir. Her bir buz kalıbı 12 bölmeye sahiptir, bu sayede daha fazla buz yapabilir ve misafirlerinize hızlıca servis yapabilirsiniz. Pratik ve esnek silikon tabanlı buzluk seti, içeceklerinizi serin tutarken pratik bir şekilde buz hazırlamanızı sağlar. Set içerisinde 2 adet silikon tabanlı buzluk bulunur, böylece aynı anda farklı içeceklerde buz yapabilirsiniz. Yüksek kaliteli silikon malzeme, esneklik ve dayanıklılık sunar. Böylece buzları kolayca çıkarabilir ve tekrar kullanabilirsiniz. Buzlukların silikon tabanı, kaymayı engeller ve içeceklerinizi düzgün bir şekilde yerleştirmenizi sağlar. Silikon tabanlı buzluklar, su, meyve suyu, çay veya diğer içecekleri dondurmanız için idealdir. Esnek silikon malzeme, buzların kolayca çıkmasını sağlar ve temizlikleri çok daha pratik hale getirir. Buz kalıpları, dolapta veya derin dondurucuda düzgün bir şekilde yerleştirilebilir. Setin boyutları, mutfakta az yer kaplar ve kolayca saklanabilir. Silikon tabanlı buzluk seti, evde, parti ve pikniklerde kullanım için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
Geri Bildirim Ver