6
Güvenlik Kapısı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

EvKolay 90x80 Cm Ahşap Çocuk Kapısı Köpek Güvenlik Kapısı Merdiven Kapısı Beyaz

2.899 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

EvKolay 90x80 Cm Ahşap Çocuk Kapısı Köpek Güvenlik Kapısı Merdiven Kapısı Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EvKolay Satıcı Ünvanı: DOĞUKAN GÖKÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3990419040
    Bu ürün EvKolay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün, çocukların ve evcil hayvanların dışarı çıkmasını veya içeri girmesini engellemek için kullanılır. Merdivenlere, kapı girişlerine, koridorlara, iç ve dış mekanlara kurulabilir. Kolay kurulum için bileşenler içerir: Paslanmaz çelik vidalar, köşebentler, plastik dübeller, vb. Alçı levha, ahşap veya sert duvar gibi katı yüzeyler arasına monte edilmelidir. Kapı, 60-120cm arası genişliğe kadar olan açıklıklara uygun olup, 80 cm yüksekliğindedir. Ihtiyacınıza göre modellerimizden birini seçip sipariş verebilirsiniz. Köşebentler sayesinde duvarınızla arasındaki ürünün payını kolayca ayarlayabilirsiniz. Ürünümüz yurt dışından getirilen ithal bir ürün değildir. %100 yerli üründür. Ürünün belirli bir ağırlığı ve kuvveti kaldırcağını, yüksek şiddetlerde işlevini yitirebileceğini belirtmek isteriz. Örneğin ürünümüz küçük köpekleri tutabilecekken büyük köpek darbelerinde işlevini yitirebilir. Dolayısıyla herhangi bir kazada firmamız sorumluluk üstlenmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver