EVİMTATLIEVİM Newton'un Beşiği Denge Topları

149,99 TL

Ürün Bilgileri

EVİMTATLIEVİM Newton'un Beşiği Denge Topları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evimtatlıevim Satıcı Ünvanı: MONDOLINE AKSESUAR VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622053869400016 Vergi Kimlik Numarası: 6220538694
    Bu ürün Evimtatlıevim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevdiklerinize verebileceğiniz bir iş yeri hediyesi arıyorsanız newton'un denge topları tam size göre. Denge toplarının çıkardığı ses fantastik bir şekilde insanları rahatlatmakta ve motivasyonun artmasına yardımcı olmaktadır bu nedenle çok iyi bir ofis hediyesi seçeneğidir. Çocuklarınızın bilime olan ilgisini artırmak için de kullanabilirsiniz. Ürünümüzün taban kısmı plastik bilyeleri ise metaldir. Ürün ölçüleri genişlik: 13,5cm derinlik: 11,5cm yükseklik: 14cm newton'un beşiği bir dizi sallanan küre kullanılarak momentum ve enerjinin korunmasını gösteren bir cihazdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

EVİMTATLIEVİM Newton'un Beşiği Denge Topları

İç yaşam alanlarını olduğu kadar dış yaşam alanlarını ve işyerlerini de süsleyen dekoratif ürünler, birbirinden şık tasarımları ile bulundukları ortama ayrı bir atmosfer kazandırır. Ünlü bilim insanı Isaac Newton’un fizik teorisine dayanarak tasarlanan Evimtatlıevim Newton'un beşiği denge topları da ilgi çekici tasarımı ile yaşam alanlarınızı güzelleştirir. Kaliteli ve dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen beşik sistemi, müşterilere zamansız bir kullanım imkanı sunar. Ürün, görsel tasarımı ile ön plana çıktığı kadar hizmet ettiği bilimsel amaç sayesinde de müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir ve listelerinin üst sıralarında yer alır. Evimtatlıevim Newton'un beşiği denge topları kullananlar ürünün şık tasarımını sergileme fırsatına sahip olduğu kadar denge toplarının sağladığı konsantrasyon özelliğinden de faydalanır.

  • Kaliteli ve dayanıklı yapı
  • Çeşitli alanlarda kullanım imkanı
  • Şık tasarımlı dekoratif ürün

EVİMTATLIEVİM Newton’un Beşiği Denge Topları Özellikleri

EVİMTATLIEVİM Newton’un Beşiği Denge Topları Özellikleri

Newton beşiği, ünlü bilim insanı Isaac Newton’un momentum teorisi üzerine geliştirilen bir fizik kanunu sistemidir. Söz konusu momentum teorisi, nesnelerin ağırlık merkezlerine ilişkindir. Bu teoriye göre de beşik üzerinde 5 adet denge topu yer alır. Bu toplardan ilkinin kaldırılarak itilmesi enerjinin momentum transferiyle diğer toplara geçmesini sağlar ve toplar sırayla havalanır. Topları ana beşik sistemine bağlayan ipler, ortaya çıkan enerjinin iletilmesi aşamasında işlev görür. Manuel olarak işlev gösteren beşiğin genişliği 13,5 cm, derinliği 11,5 cm ve yüksekliği 14 cm’dir. Düzlem üzerindeki toplar ise metalden üretilir. Enerji iletiminde görev alan ipler, metal topların ağırlığını kaldıracak dayanıklılığa sahiptir. Dekoratif ürünün taban kısmı ise sert plastikten elde edilir ve ahşap bir dış görünüşe sahiptir. Topların birbirine çarpması sonucu ortaya ses çıkar.

Pratik EVİMTATLIEVİM Newton’un Beşiği Denge Topları

Pratik EVİMTATLIEVİM Newton’un Beşiği Denge Topları

Önemli bir fizik kanununu görselleştiren bu şık tasarımlı dekoratif ürün, iç yaşam alanlarında olduğu kadar dış yaşam alanlarında da kullanılabilir. Bununla birlikte ürün, işyerlerinde de sıklıkla kullanılır. Hafif ve portatif bir yapıya sahip olan beşik, bir yerden başka bir yere pratik bir şekilde taşınabilir. Aynı zamanda konumlandırıldığı ortamda dağınık bir görüntüye de neden olmaz. Ürün, manuel olarak işlev gösterdiği için denge toplarının birbirine çarpması sonucu ortaya çıkan ses sizleri rahatsız etmez. Dikkat dağınıklığı sorununa da çözüm üreten denge topları, konsantrasyonun artması için de müşteriler tarafından sıklıkla kullanılır. Evimtatlıevim Newton'un beşiği denge topları yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek hem bu dekoratif ürünü kullanabileceğiniz farklı yaşam alanlarını keşfedebilir hem de ünlü bilim insanı Isaac Newton’un momentum teorisi üzerine ilginç bilgiler öğrenebilirsiniz.

Uygun EVİMTATLIEVİM Newton’un Beşiği Denge Topları Fiyatı

Uygun EVİMTATLIEVİM Newton’un Beşiği Denge Topları Fiyatı

Evimtatlıevim Newton'un beşiği denge topları fiyatı ürünün kalitesi göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Denge toplarının metal yapısı da ürün fiyatını etkileyen faktörler arasında yer alır. Ürün, zorlayıcı bir kuruluma ihtiyaç duymaz. Denge toplarını ana mekanizmaya bağlayan beşiği alt taban üzerinde yer alan boşluklara geçirmeniz dekoratif ürünü kullanabilmeniz açısından yeterlidir. Ancak beşiğin alt taban yüzeyine boşluk kalmayacak bir şekilde geçirildiğinden emin olunması gerekir. Aksi halde üründen beklenen fayda tam olarak sağlanamaz. Bununla birlikte ürünün herhangi bir periyodik bakıma da ihtiyacı yoktur. Metal denge toplarının belirli aralıklarla ve nemli bir bez yardımı ile temizlenmesi yeterlidir. Metal denge topları, nitelikleri itibariyle havadaki kükürtten etkilenerek kararmaz. Önemli bir fizik kanunu görselleştiren bu Newton denge beşiği ürününe Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.