everestyayınevi Eyy Uhnem Eyy Uhnem ! - Alev Alatlı

259,90 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

everestyayınevi Eyy Uhnem Eyy Uhnem ! - Alev Alatlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYDA KİTAP Satıcı Ünvanı: ALİ FURKAN KAHVECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4880605894
    Bu ürün BEYDA KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Rusya'nın 'Viva la Muerte'si" Mihail Aleksandroviç Şolokhov, sosyalist gerçekçiliğin en güçlü eserlerinden "Ve Durgun Akardı Don" isimli nehir romanın yazarıdır, 1905-1984 yılları arasında yaşayan Şolokhov, insanlığın ortak vicdanının sesi olmuş, dünya edebiyat tarihinde pek ender rastlanan bir mutabakatla, Lenin, Stalin ve Nobel edebiyat ödülleriyle onurlandırılmıştır. Alev Alatlı'nın, kuzey komşularımızın edebiyat çevrelerinde "Rusya'nın 'Viva la Muerte'si" olarak ünlenen Gogol'un İzinde dörtlüsünün ilk iki kitabı, Aydınlanma Değil, Merhamet ve Dünya Nöbeti, Rus diline Moskova Devlet Üniversitesi'ne bağlı Asya ve Afrika ülkeleri Enstitüsü Türkoloji Bölümü öğretim üyesi Doçent İrina Driga ve asistanları tarafından kazandırılmış, yazarımızın "halklara eşit mesafede durmak, yabancı bir kültürün serüvenine olağanüstü bir iç görüyle nüfuz edebilmek'te gösterdiği başarı değerlendirilerek, 2006 yılında, büyük Rus yazarının 100. doğum yılı münasabetiyle verilen Mihail Aleksandroviç Şolokhov 100. Yıl Edebiyat Ödülü'ne layık görülmüştür.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Alev Alatlı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver