Everest Yayınları Bereketli Topraklar Üzerinde Orhan Kemal - Orhan Kemal

237,32 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
272,28 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Everest Yayınları Bereketli Topraklar Üzerinde Orhan Kemal - Orhan Kemal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bereketli Topraklar Üzerinde Orhan Kemal - Orhan Kemal

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Orhan Kemal
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Everest Yayınları 9789752895546 Bereketli Topraklar Üzerinde - Orhan Kemal

Everest Yayınları Orhan Kemal Bereketli Topraklar Üzerinde, toplumsal sorunlara değinen konusuyla tüm dikkatleri üzerine çeker. Ünlü ve usta yazar Orhan Kemal tarafından kaleme alınan eser, gerçekçi bir bakış açısı benimsemiştir. Romanında fakir ve karnını doyurmak için çok ağır şartlar altında çalıştırılan kahramanlara yer vermiştir. Sömürülen ve ezilen tarafı anlatan Orhan Kemal, bu eseriyle hemen hemen bütün okurlarının beğenisini kazanmayı başarır. Sade anlatım tarzıyla gerçekleri olanca çıplaklığıyla gözler önüne serer. Ölçüler açısından incelendiğinde kitabın normal boyda olduğu görülür. Ciltsiz eserin basım dili ise Türkçe’dir. Everest Yayınları Orhan Kemal Bereketli Topraklar Üzerinde adlı kitap, Türk Edebiyatı için oldukça önemli bir yere sahiptir.

  • Yazar: Orhan Kemal
  • Basım Dili: Türkçe
  • Tür: Gerçekçi roman

Everest Yayınları Bereketli Topraklar Üzerinde’nin Konusu Nedir?

Everest Yayınları Bereketli Topraklar Üzerinde’nin Konusu Nedir?

Everest Yayınları Orhan Kemal Bereketli Topraklar Üzerinde adlı kitap, oldukça gerçekçi ve ilgi çekici bir konuya sahiptir. Sivas’ın bir köyünde başlayan olaylar, Adana’nın Çukurova ilçesinde taşınır. Sivas’ta yaşayan Köse Hasan, Yusuf ve Pehlivan Ali adlı üç arkadaş, bir gün hemşehrilerinin Adana’da fabrika kurduğunu öğrenirler. İş bulma ve para kazanma umuduyla trene binerler ve Adana’ya giderler. Birbirlerinden ayrılmayacaklarına söz veren üç arkadaş, şehir yaşamıyla tanışınca farklı yerlere savrulurlar. Zor şartlar altında çalışmanın insan hayatını ne kadar olumsuz bir şekilde etkileyebileceği tüm çarpıcı gerçekliğiyle gözler önüne serilir. Orhan Kemal, bir lokma ekmek için kötü iş şartları altında zehir gibi hayat yaşayan kişilerin derlenmesiyle bu romanı kurguladığını ifade eder. Sınıf farkı ve sömürü olgusu, tüm detaylarıyla Everest Yayınları Bereketli Topraklar Üzerinde romanında işlenir.

Everest Yayınları Bereketli Topraklar Üzerinde’nin Yazarı Kimdir?

Konusuyla okuyucularını âdeta içine çeken bu kitabın yazarı Orhan Kemal’dir. Hemen hemen herkesin adını bildiği usta yazar Orhan Kemal, toplumsal gerçekçi roman türünün öncülerinden biri olarak bilinir. Nazım Hikmet’in etkisiyle düz yazıya yönelen Orhan Kemal, roman dışında film senaryoları da yazmıştır. Eskici Dükkanı, Kardeş Payı ve 72. Koğuş gibi eserlerini oyunlaştırdı. Genel olarak eserlerinde günlük yaşamı konu edindi. Romanlarında can verdiği karakterler, genel anlamda yoksul ve para kazanabilmek için sömürülen kahramanlardan oluştu. Toplumsal yapının çelişkilerini büyük bir ustalıkla okuyucuların gözleri önüne serdi. Everest Yayınları Bereketli Topraklar Üzerinde kitabıyla da olgun dönemlerinde fabrikalaşma ve sömürülme gibi sorunlara değinmiş, neredeyse bütün okuyucularından alkış almıştır. İşlediği konular, karakterlerin gerçeğe yakınlığı ve anlatım tarzı, Orhan Kemal’i Türk Edebiyatı için önemli bir yazar hâline getirir.

Everest Yayınları Bereketli Topraklar Üzerinde Kimlere Hitap Eder?

Everest Yayınları Orhan Kemal Bereketli Topraklar Üzerinde adlı kitap, toplumsal gerçekçi türüne ait bir romandır. Roman okumayı seven kişilerin yanı sıra toplumsal konuları da incelemekten keyif alanlar tarafından sık sık tercih edilir. Gerçekçi anlatım tarzından hoşlanan ve yaşanabilme ihtimali yüksek olan olayların kurgulanmasını okumaktan zevk duyan biriyseniz bu kitabı gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Anlatım tarzıyla yormadığı için gencinden yaşlısına hemen hemen herkes tarafından tercih edilebilir. Benimsediği üslup ve işlediği konu bakımından son derece geniş bir kitleye hitap eder. Türk Edebiyatı’na ilgi duyan okurların mutlaka rafında yer açması gereken kitaplardan biridir. Sahip olduğu özellikler sayesinde hemen hemen bütün okurlardan tam puan almayı başarır. Siz de Orhan Kemal’in ustaca kaleme aldığı bu eseri okumak istiyorsanız ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde Everest Yayınları Bereketli Topraklar Üzerinde yorum ve puanlarına göz gezdirerek gerçek kullanıcı görüşleri hakkında fikir sahibi olabilmeniz de mümkündür.