Evashophediyelik Sünnet Hediyelik Balon Magnet Açacak 25 Adet

299,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
364,90 TL

Ürün Bilgileri

Evashophediyelik Sünnet Hediyelik Balon Magnet Açacak 25 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nar Promosyon Satıcı Ünvanı: OSMAN ÖZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6710604500
    Bu ürün Nar Promosyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Yüksekliği 11 Cm Genişliği 7,7 cm dir. Hem Magnet Hem Açacaktır. Buzdolabına Yapışır. Şişe Kapakların Kolayca Açar. Baskı Uv Basklı Teknolojisiyle Direk Açacak Üzerine Yapılır. Sipariş işleminizi tamamladıktan sonra İletişim için '' Satıcıya Soru Sor '' kısmına Sipariş Numaranızı ve Görseldeki istediğiniz bilgileri yazabilirsiniz. Düğün, Mevlüd, Söz, Nişan Kına, Nikah, Doğum Günü, Sünnet, Hoşgeldin Bebek, Diş Buğdayında Misafirlerinize Hediye Verebileceğiniz Güzel Bir Üründür.
Geri Bildirim Ver

Evashophediyelik balon5 25 Adet Hediyelik Sünnet Balon Magnet Açacak

Özel günlerde davetlilere hediye vermeniz onlara kendini değerli hissettirir. Evashophediyelik 25 adet balon magnet açacak sünnet hediyelikle çocuğunuzun özel gününü daha keyifli bir hâle dönüştürebilirsiniz. Sünnete katılan davetlilere verilmek üzere hazırlanan ürün, magnet ve açacak olarak kullanıma uygundur. Balon şeklindeki hediyelik işlevsel olarak kullanılabileceği gibi buzdolabı benzeri yüzeylerde dekor olarak da tercih edilebilir. Evashophediyelik 25 adet 11 cm balon magnet açacak sünnet hediyelik sayesinde organizasyona katılan davetlileri mekândan mutlu bir şekilde uğurlayabilirsiniz.

  • Ürün, 25’li olarak kullanıcılara sunulur.
  • Hediyelik, 11 x 7,7 cm ebatlarındadır.
  • Uzun yıllar kullanıma uygundur.

Evashophediyelik Sünnet Hediyelik Balon Magnet Özellikleri Nelerdir?

Evashophediyelik Sünnet Hediyelik Balon Magnet Özellikleri Nelerdir?

Evashophediyelik 25 adet balon magnet açacak sünnet hediyelik, şık bir armağandır. Balon şeklindeki hediyelik, magnet olarak tasarlanmıştır. Buzdolabı, fırın ve ankastre gibi yüzeylerde sabit kalabilen ürünün üzerinde özel tasarım görseller yer alır. Beyaz zemin üzerine hazırlanan tasarımda sünnet kıyafeti giydirilmiş bir çocuk şekli vardır. Yıldızlar ve nazar boncuğuyla süslenen magnetin yüzeyinde aynı zamanda ürünün hatıra olduğuna dair kısa bir yazı yer alır. Sünnet çocuğunun ismiyle birlikte yazılan bu hatıra yazısının rengi mavidir. Yıldız, nazar boncuğu ve görselde kullanılan mavi rengi magnetin dikkat çekici güzellikte olmasını sağlamıştır. Soft renklerin birleşimiyle tasarlanan magnet aynı zamanda açacak olarak da kullanılır. Ürünün yüksekliği 11, genişliği ise 7,7 cm’dir. 25’li şekilde kullanıcılara sunulan magnet çocukların sünnet düğünü için şık bir hediyeliktir.

Evashophediyelik 11 Cm Hediyelik Balon Magnet Açacak Dayanıklı mıdır?

Evashophediyelik 25 adet balon magnet açacak sünnet hediyelik, plastikten üretilmiştir. Dayanıklı bir materyal olan plastik ürünün uzun yıllar kullanılmasına olanak tanır. Şık görüntüsünün yanı sıra işlevsel olarak da kullanılan hediyelik üzerindeki görseller UV baskı teknolojisi kullanılarak hazırlanmıştır. Renkli olarak yapılan baskı, su ve güneş gibi olumsuz durumlarda etkilenmez. Isı ve neme karşı da dayanıklı olan ürünü mutfağınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hafif ve orta şiddetli darbelerden etkilenmeyen balon şeklindeki magnetle şişelerinizin kapağını birkaç saniye içerisinde açabilirsiniz. Şişe açma bölümü metal olarak üretilen magnet, zorlu kapakların dâhi kolayca açılmasına olanak tanır. Dayanıklı açacak, kullanım sırasında zarar görmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Evashophediyelik 11 cm balon magnet açacak sünnet hediyelikle özel günlerde sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Evashophediyelik 25 Adet Sünnet Hediyelik Balon Magnet Ne İşe Yarar?

Özel olarak tasarlanan hediyelik magnet işlevsel ve dekoratif bir üründür. Özel günlere katılan misafirlere anı olarak verilen minimal tasarımdaki magnetlerle yakınlarınızı mutlu edebilirsiniz. Demir yüzeye kolayca yapışan ürün, bulunduğu ortamda şık bir görüntü oluşturur. Manevi değeri olan magneti kullanarak buzdolabınızın üzerini süsleyebilirsiniz. Dekoratif olarak tercih edilen ürünü not kâğıdı yapıştırmak için de de kullanabilirsiniz. Metal yüzeye sağlam bir şekilde tutunan maget ince kâğıtlarında sabit bir şekilde kalmasına olanak tanır. Ömür boyu saklamaya uygun olan hediyelikler, çocuklar için keyifli bir oyuncak görevi de görebilir. Erken yaştaki çocukların el ve kol koordinasyonu arttırmak için söz konusu ürünler kullanılabilir. Evashophediyelik 25 adet balon magnet açacak sünnet hediyelik fiyatı, her bütçeden kullanıcının rahatlıkla erişim sağlayabileceği miktara sahip. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Evashophediyelik 25 adet balon magnet açacak sünnet hediyelik yorumlarını okuyabilirsiniz. Söz konusu hediyeliği uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.