1
İş Ayakkabısı Çizmesi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

eurosantex Spor İş Ayakkabısı Air Taban Ortopedik Çelik Burunlu Iş Ayakkabısı Sb

1.799 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 43
40
41
43
44
42

Ürün Bilgileri

eurosantex Spor İş Ayakkabısı Air Taban Ortopedik Çelik Burunlu Iş Ayakkabısı Sb

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sporişayakkabısı Satıcı Ünvanı: EUROSANTEX İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381098149600001 Vergi Kimlik Numarası: 3810981496
    Bu ürün sporişayakkabısı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eurosantex Ortopedik Air taban Nefes alır yapı Koku yapmaz Çelik burunlu KoruyucuEurosantex Celik Burunlu İş Ayakkabısı -Füme -Spor Model -Günlük Kullanım -Rahatlık öncelikli -SoftWalk iç taban -Air Taban -3Boyutlu nefes alan iç astar -Ortopedik İç Taban çok hafif, şık bir güvenlik ayakkabısıdır. Eşsiz ayak kavraması sayesinde mükemmel kullanım konforu sağlamaktarı. Nefes alabilen üst kumaş ve hafif ayak tabanına sahiptir. Eurosantex spor iş ayakkabısı sizi korurken aynı zamanda hava alır kumaşa sahip olması ve hava geçirme özelliği ile size bütün gün kuru ve serin ayak deneyimini sunmaktadır. Eurosantex spor iş güvenlik ayakkabısının tasarımındaki amaç yorgunluk hissetmeden son derece rahat çalışabilmektir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Çelik Burunlu
Geri Bildirim Ver