etikettakimi Tofas Etiket Takımı Plakalık Takımı Vergi Pulu Ve El Havlusu

500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

etikettakimi Tofas Etiket Takımı Plakalık Takımı Vergi Pulu Ve El Havlusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: etikettakimi Satıcı Ünvanı: BURAK KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5310749969
    Bu ürün etikettakimi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tofaş etiket takımı 18 adet stickerdan oluşmaktadır.30x50 havlumuz nakış baskılı ve kalitelidir. 3d plakalık (kabartmalıdır kanıt değildir ve suda çıkmaz).5 li vergi pul seti (93,94,95,96,97, 98) yazılıdır.1 adet de plaka pulu Etiketlerimiz digital baskı değildir.Cam etiketlerin montajı camın içinden yapılmaktadır.Kaput içi etiketlerde dayanıklıdır.Ürunlerımız serigrafi baskıdır. Ruhsat kabı ve koku hediyesidir
Geri Bildirim Ver

Etikettakimi Tofaş Etiket - Plakalık Takımı Vergi Pulu ve El Havlusu

Etikettakımı Tofaş etiket, plakalık takımı vergi pulu ve el havlusu, müşterilerine farklı ürünleri bir arada sunar. Bu ürünlerden biri olan plakalık otomobillere kolay şekilde monte edilir. Montaj aşamasında kolaylık sağlaması ve takım halinde sunulması önemli avantajlarının başında gelir. Yapısı, üzerine farklı yazı şekilleri ve figürler yerleştirmek için uygundur. Kendi keyfinizi yansıtmanıza imkan sağlar. Bu plakalık sayesinde hem keyifli bir yolculuk yapabilir hem de aracınızı dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Üzerinde değişiklik yapmak istediğinizde işinizi kolaylaştırır. Otomobilinizin görünümünü güzelleştirmek ve görsel zenginlik oluşturmak isteyenler için ideal bir üründür. Üretildiği malzemenin kalitesi sebebiyle kullanışlı ve uzun ömürlüdür. Bu plakaları kullanarak estetik zevkinize uygun yeni görünümler elde edebilirsiniz.

  • Nakış baskılı havlu
  • Kabartmalı 3D plakalık
  • Serigrafi baskılı ürünler

Kalitesiyle Öne Çıkan Etikettakımı El Havlusu

Kalitesiyle Öne Çıkan Etikettakımı El Havlusu

Farklı ürünleri bir araya getiren bu takım, estetik zevkinizi gösterecek bir nitelik taşır. Plakalar prosedürlere uygun olduğu müddetçe istediğiniz tasarımı oluşturmanıza yardımcı olacak özelliktedir. Olumsuz hava şartlarından etkilenmeyen dayanıklı bir yapıya sahiptir. Hava şartları ne olursa olsun kırılmaz, düşmez ve standart boyutlarda üretildiğinden kesime ihtiyaç duyulmaz. Takılmaya hazır verilen bu ürünün kararmaya ve oksitlenmeye sebep olmaması önemli bir özelliktir. Farklı ve yenilikçi tasarımlara olanak tanıdığından sizin için seçme özgürlüğü yaratır. Zevkinize uygun fontlar ve karakter özelliklerini kullanarak opsiyon genişliğinden faydalanabilirsiniz. Bu takımın sunduğu bir diğer ürün ise 30 x 50 cm ebatlarındaki havludur. Nakış baskılı bu havlu kaliteli ve kullanışlı yapısıyla ilgi çeker. Üzerindeki Tofaş baskısıyla önemli bir anı olarak aracınızda yer alır. Bu kullanışlı ve sağlam ürünlere sahip olmanın avantajlarını yaşayabilirsiniz.

Etikettakımı Vergi Pulu ve El Havlusu Yorumları

Etikettakımı Vergi Pulu ve El Havlusu Yorumları

Etikettakımı kalitesiyle müşterilere sunulan bu takım, plakaların ve havlunun yanı sıra vergi pulu ve etiket takımı da içerir. Set içindeki 5'li vergi pulu seti üzerinde 93, 94, 95, 96, 97 ve 98 sayıları yazılı pullardan oluşur. Etiket takımı, kaput içindeki malzemelerin tanınmasını sağlar. Bu dayanıklı kaput içi etiketler, kaput içindeki otomobil parçalarının isimlerini veya özelliklerini belirtir. Cam için imal edilen etiketin montajının camın içinden yapılması mümkündür. Araba kaputunun içindeki parçalar bazı kişiler için karışıklık yaratır. Bu etiket seti, kaput içindeki bileşenlerin isimlerini görmenizi ve onları tanımanızı sağlar. Bu da muhtemel karışıklığı engellemenize yardımcı olur. Farklı ürünleri bir arada sunan bu takım hakkında detaylı bilgi edinmek için Etikettakımı Tofaş etiket, plakalık takımı vergi pulu ve el havlusu yorumlarına göz atabilirsiniz.

Etikettakımı Tofaş Plakalık Takımı ve El Havlusu Fiyatı

Etikettakımı Vergi Pulu ve El Havlusu Yorumları

Etikettakımı Tofaş etiket, plakalık takımı vergi pulu ve el havlusu fiyatı satıcı tarafından belirlenir. Takımın fiyatının belirlenmesinde ürünlerin kalitesi ve dayanıklılığı ön planda tutulur. Bu set, kaput içi etiketler, vergi pulları, plakalıklar ve el havlusu içerir. İçinde bulundurduğu serigrafi baskılı ürünler sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Takım içinde yer alan plakalıklar 3D özelliğine sahiptir. Buna ek olarak 1 adet plaka pulu bulundurur. Her bir ürün, tek başına kaliteli ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Farklı kullanım amaçlarına hizmet eder ve müşterileri tatmin eder. Setteki ürünlere ek olarak, ruhsat kabı ve koku hediyesi vardır. Ruhsat kabı yenilikçi tasarımı olan kullanışlı bir üründür. Bu hediyeler tasarımları ile ilgi çeker ve bunları hatıra olarak saklayabilirsiniz. Bu takıma Trendyol aracılığıyla ve uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.