4
Kraker kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Eti Mini Mısırlı Balık Kraker 40 g x 18 Adet

126 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Mini Mısırlı Balık Kraker 40 g x 18 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Herkesin gönüllerini fetheden Eti Balık Kraker yeni formuyla karşınızda
  • Eti Mini Mısırlı Balık Kraker! Eğlenceli yeme deneyimiyle
  • daha minik balıklar!
Geri Bildirim Ver

Eti Mini Mısırlı Balık Kraker 40 g x 18 Adet

Balık krakerler, büyükten küçüğe herkerin severek tükettiği atıştırmalıklar arasında yer alır. Kendine özgü bir tadı olan bu çeşitlerin içerisine mısır özü katıldığında ise oldukça lezzetli bir tadı olur. Eti balık kraker mısırlı içeriği ile oldukça beğenilir. Küçük boyuta sahip olan balıklar sayesinde çocuklarınıza gönül rahatlığıyla yedirebilirsiniz. Lezzetli tadından faydalanarak damak zevkinizi artırabilirsiniz. Dilerseniz dostlarınızla yapacağınız çay saatlerinin yanında atıştırmalık olarak sunabilirsiniz. Üretiminde sağlıklı gıda ve materyaller tercih edildiği için oldukça lezzetlidir. Bu sayede sağlıklı bir tüketim imkanı sunar. Hem tatlı hem tuzlu tadıyla ideal bir lezzete sahip olabilirsiniz. Siz de her yaş grubunun severek tükettiği Eti balık krakerin mısırlısını satın alabilirsiniz. Küçük boyutlu tasarımı sayesinde çocuklarınıza gönül rahatlığıyla yedirebilir, atıştırmalıklarla eğlenmelerini sağlayabilirsiniz.

  • Lezzetli tat
  • Küçük boylu balıklar
  • Avantajlı paket

Lezzetli Tadıyla Eti Mısırlı Mini Balık Kraker

Lezzetli Tadıyla Eti Mısırlı Mini Balık Kraker

Günlük hayatta tüketilen atıştırmalıkların lezzetli bir tada sahip olması oldukça önemlidir. Bu atıştırmalıkla günün her saatinde besin ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılar. Aynı zamanda oldukça da sağlıklı içeriklere sahiptirler. Eti mısırlı balık kraker her yaş grubunun gündelik olarak tükettiği atıştırmalıklar arasında yer alır. Buğday ve mısır unu gibi sağlıklı malzemeler ile üretilir. Aynı zamanda tuz ve şeker oranı da oldukça idealdir. Bu sayede sağlığınıza herhangi bir yan etkisi bulunmaz. Üretiminde aroma verici malzemelerin de bulunduğu bu eşsiz lezzet sayesinde tüketiminizi kaliteli bir hale getirebilirsiniz. Günlük olarak çocuklarınızın ara öğünlerinde kullanabilir ya da atıştırmalık olarak tercih edebilirsiniz. Ayrıca çay ve kahve molalarında da bu krakerleri tüketebilir ve ekstra bir atıştırmalığa ihtiyaç duymadan ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Böylelikle lezzetli ve sağlıklı bir tüketime sahip olabilirsiniz.

Küçük Boyutlu Eti Mini Mısırlı Balık Kraker Yorumları

Küçük Boyutlu Eti Mini Mısırlı Balık Kraker Yorumları

Günlük atıştırmalıkların ağızda dağılabilen bir yapıya sahip olması lezzet ve sindirim açısından oldukça önemlidir. Eti’nin ürettiği bu besin oldukça lezzetli ve kolay sindirilebilen bir yapıya sahiptir. Paket içerisinde bulunan balıklar küçük boyutludur. Balığın en küçük hali sayesinde ağızda kolay bir şekilde dağılır. Aynı zamanda mısır unu ve mısır özü içerdiği için gerçek bir lezzete sahip olabilmenize yardımcı olur. Alerjik bünyesi olan müşterilerin tüketimine dikkat etmesi önerilir. İçerisinde gluten ve sülfat olduğundan bu malzemelere duyarlı müşterilerin ideal ölçümlerde tüketmesi faydalıdır. Ürünü daha önce satın alıp tüketen müşteriler içeriğinden ve yapısından oldukça memnundur. Eti mini mısırlı balık kraker 40 g x 18 adet yorumlarını okuyarak ürün hakkında yapılan değerlendirmelerden faydalanabilirsiniz. Aynı zaman aklınıza takılan sorulara da yanıt bulabilir, lezzetli atıştırmalığa güvenle sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Paketiyle Eti Mini Mısırlı Balık Kraker Fiyatları

Avantajlı Paketiyle Eti Mini Mısırlı Balık Kraker Fiyatları

Atıştırmalıkları satın alırken müşterilerin dikkat ettiği önemli faktörlerden biri avantajlı pakete sahip olmasıdır. Paket içerisinde birden fazla bulunan atıştırmalıklar oldukça ekonomik bir alışveriş süreci imkanı sunar. Bu ürün 40 gramlık ambalajlarda paketlenir. Bu ek olarak çoklu satışıyla müşterileri cezbeder. Eti mini mısırlı balık kraker 40 g x 18 adet atıştırmalık bulunur. Oldukça lezzetli ve sağlıklıdır. Saklama koşulları da oldukça kolaydır. Ürünü serin ve kuru ortamlarda muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Aynı zamanda doğrudan güneş ışığına maruz bırakmamak, rutubetsiz ve nem almayan yerlerde depolamak oldukça önemlidir. Oldukça uygun fiyata sahip olan bu ürün 18’li paketiyle avantajlı bir deneyim sunar. Trendyol sayesinde Eti mini mısırlı balık kraker 40 g x 18 adet fiyatını inceleyebilirsiniz. Yaptığınız incelemeler sonucunda ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.