Eti Maximus Loading Çikolata 50 gr

59 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3. Ürüne 15 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Maximus Loading Çikolata 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altun Marketim Satıcı Ünvanı: FATİH ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 0671137229
    Bu ürün Altun Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Eti Maximus Loading Çikolata 50 gr

Çikolata, kavrulmuş ve öğütülmüş kakao kabuklarından yapılan bir gıdadır. Sıvı, katı ya da macun halde, aynı zamanda farklı gıdalar için aroma olarak kullanılabilir. Bu besinler, büyük küçük herkes tarafından sevilerek tüketilir. Eti Maximus Loading çikolata 50 gr, enerji ihtiyacınızı ve açlığınızı iyi biçimde karşılar. Buğday patlakları, yer fıstığı, karamel ve diğer ürünlerin harika bir kombinasyonu ile oluşturulur. Maximus, açlığı azaltır. Ayrıca enerji ihtiyacını da karşılar. Lezzeti sayesinde, ders aralarında verildiğinde sınava hazırlanan öğrencilerin motivasyonlarını artırır. Ayrıca bu ürünü avantajlı fiyatı sayesinde kolaylıkla satın alabilirsiniz. Besin değeri açısından zengin olan bu seçeneğin tadı da oldukça lezzetlidir. 18°C - 22°C sıcaklıkta saklanır. Isı, koku ve nemden uzak kalmalıdır. Enfes tadıyla keyifli bir çikolata deneyimi kazanabilirsiniz.

  • Lezzetli içerik
  • Yüksek besin değeri
  • Yer fıstıklı aroma

Lezzetli Eti Maximus Loading Çikolata 50 gr

Lezzetli Eti Maximus Loading Çikolata 50 Gr

Çikolata, genellikle çeşitli tatlılarda ve atıştırmalıklarda bir bileşen olarak kullanılır. Ölçülü tüketildiği takdirde sağlıklıdır. Sağlığa yararlı ve leziz bir gıda olan çikolata hem zihinsel hem de psikolojik açıdan modun yükselmesini sağlar. Kakao, herkesçe bilinen lezzetli bir gıdadır. Eti Maximus Loading 50 gr, kakao ağacının çekirdeklerinden yapılır. Kakao çekirdekleri ağacın meyve kabuklarında yetişir. Meyve kabukları olgunlaştığında toplanır. Fıstık ve çikolatanın enerji etkisinin birleşimi harika bir tat oluşturur. İçi fıstıklı ve karamelli, dışı ise lezzetli çikolatalı bir nuga barı olan bu besin, açlığınızı bastırır. 50 gramlık paketler hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından tercih edilir. Tatlı krizlerini tatmin etmenin iyi yollarından biri, fıstıklı barda karamel ile doldurulmuş çikolatadır. Bu enfes lezzete sahip besinle kendinizi doyasıya şımartabilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz.

Eti Maximus Loading Çikolata 50 gr İçeriği ve Faydaları

Eti Maximus Loading Çikolata 50 Gr İçeriği ve Faydaları

Beğeni kazanan bu ürünün içeriğinde yer alan kakao, sinirleri yara ve iltihaplara karşı koruyabilir. Eti markalı Maximus Loading, içerdiği yer fıstıkları ile çikolatanın lezzetini birlikte sunar. Ayrıca bu besinin enerji verici özelliği de vardır. Tokluk hissini de azaltır. Kakao ağırlıklı olan besin, aşırı tüketilme durumunda kilo alımına yol açar. Bugüne kadar yapılan araştırmalar, orta derecede kakao veya çikolata tüketiminin faydalarının risklerden fazla olduğunu gösterir. Tatlı atıştırmalıklar arasında popüler ürünlerinden biri olan bu seçenek, uygun ambalajlarda sunulduğu için hızlı atıştırmalık olarak da bilinir. Aynı zamanda sevdiğiniz birine bu besinden satın alarak ona değerli olduğunu hissettirebilirsiniz. Özel günlerde atıştırmalık olarak servis edilir. Sınava çalışan öğrenciler, enerji almak ve motivasyon elde etmek için tüketir. Trans yağ bulunmayan Eti Maximus Loading çikolatayı gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz.

Uygun Eti Maximus Loading Çikolata 50 gr Fiyatı ve Yorumları

Uygun Eti Maximus Loading Çikolata 50 gr Fiyatı ve Yorumları

Tadıyla dikkat çeken çikolata, her zaman popüler olan tatlı atıştırmalıklardan biridir. Bu nedenle de yoğun talep görür. Farklı çeşitler, tatlar ve özel çikolata çeşitleri her zevk ile damak tadına uyum sağlar. Özel günlerde ikramlık olarak sunmak ya da sevdiğiniz birini mutlu etmek için çikolata, iyi bir seçimdir. Süt ve kahve gibi içeceklerin yanına çikolata lezzetli bir alternatiftir. Ayrıca pek çok yararı bulunan çikolata, insanların tatlı zevkine ulaşmasına da yardımcı olur. Maximus Loading fiyatı, ürünün çeşitli özelliklerine göre belirlenir. Eşsiz lezzeti, yer fıstıklı içeriği, enerji veren ve doyurucu yapısıyla çikolata ihtiyacınızı karşılar. Eti Maximus Loading çikolata 50 gr yorumları ürün hakkında kapsamlı ve yararlı bilgi verir. Trendyol ile ürün hakkında daha detaylı bilgiye ulaşıp hızlıca sipariş oluşturabilirsiniz.