Eti Karam Gurme 18 Li Paket

259 TL
(14,39 TL / adet)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
282,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Karam Gurme 18 Li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEHİR GIDA TOPTAN Satıcı Ünvanı: SERVET ERCAN ÇAĞLAYAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410222729
    Bu ürün NEHİR GIDA TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ETİ KARAM GURME 18 Lİ PAKET
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
Geri Bildirim Ver

Eti Karam Gurme 18'li Paket

Gün içerisinde atıştırmalık ihtiyacı hissetmek oldukça normaldir. Bu gibi durumlarda çikolata akla ilk gelen atıştırmalık seçeneğidir. Çikolata sütlü, beyaz ve bitter olmak üzere üçe ayrılır. Bitter çikolata aralarındaki en sağlıklı çikolata seçeneği olmanın yanı sıra oldukça lezzetlidir. Siz de bitter çikolata seviyorsanız Eti Gurme Karam çikolatalı gofreti deneyebilir, lezzetin tadını çıkarabilirsiniz.

 
  • 18 adet
  • Bitter çikolata
  • Yoğun lezzet

Eti Karam Gurme 18’li Paket Özellikleri

Eti Karam Gurme 18’li Paket Özellikleri

Kat kat gofreti ve yoğun bitter lezzeti ile Eti Karam Gurme çikolata, çikolata yemeyi sevenlerin ilk tercihlerinden birisidir. Çeşitli atıştırmalık saatlerinde, canınız tatlı çektiğinde, çay ve kahve saatlerinde Karam Gurme çikolatalı gofreti tüketebilirsiniz. Eti Karam Gurme 18’li paket seçeneği ile uzun süre çikolata ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olur. İşe ve okula giderken ara öğünleriniz için tercih edebilirsiniz. Ayrıca, misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Eti markasının kalitesi ve tecrübesi ile üretilen bu ürün enerji ve motivasyon kaynağı olarak da değerlendirilebilir. Geniş kitlelere hitap eden tadıyla Karam Gurme içerisinde %66,2 kakaolu krema bulunur. Yoğun bir bitter çikolata tadı arayanlar için vazgeçilmez bir seçenek olabilir. Kakaolu kremanın yanı sıra şeker, bitkisel yağ, kakao, süt tozu ve glikoz şurubu gibi besinler yer almaktadır.

 

Eti Karam Gurme 18’li Paket Kullanımı

Eti Karam Gurme 18’li Paket Kullanımı

Atıştırmalık severlerin vazgeçemediği bir lezzet de çikolata olmaktadır. Çikolata tatlı ihtiyacını kısa ve hızlı bir sürede karşılayabilir. Kakaodan elde edilen çikolata birçok farklı çeşitte eşlikçi olarak kullanılabilir. Eti Karam Gurme çikolatalı gofret bitter çikolata ve gofretin birleşiminden oluşan lezzetli bir yiyecektir. Hem çocukların hem de yetişkinlerin beğenisini kazanan bu ürün film izlerken, arkadaşlarınızla muhabbet ederken, ödev yaparken gibi farklı zaman dilimlerinde tüketilebilir. Tüketicilerin istek ve beğenileri göze alınarak geliştirilen Eti ürünleri arasında bulunan Karam Gurme geniş kitlelere hitap eden bir çikolata olarak karşınıza çıkar. 18’li paket olarak satışa sunulan bu ürünü satın alarak her zaman hazırlıklı olabilirsiniz. Böylelikle evinize bir misafir geldiğinde doğrudan kahve veya çayın yanında Karam Gurme’yi ikram edebilir ve çikolata kriziniz tuttuğunda ihtiyacınızı anında giderebilirsiniz.

 

Eti Karam Gurme 18’li Paket Fiyatları ve Yorumları

Eti Karam Gurme 18’li Paket Fiyatları ve Yorumları

Eti Karam Gurme çikolatalı gofret yoğun bir krema içeriğine sahiptir. Bu krema oranı %66,2 olmakla birlikte bitter çikolatadan oluşmaktadır. Bitter çikolata sevenlerin yemeye doyamayacağı bir lezzet olan Karam Gurme 18’li paketi sayesinde canınız çikolata istediği anda karşınıza çıkar. Çocuklarınız ve kendiniz için atıştırmalık saatlerinde, misafirlerinize ikram servis edeceğiniz zaman ve dilediğiniz her an bu çikolatalı gofreti afiyetle tüketebilirsiniz. Eti Karam Gurme 18’li yorumları ve değerlendirmelerini okuyarak diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilir, ürün hakkında bilgi alabilirsiniz. Ürünü almaya karar verdiyseniz Eti Karam Gurme 18’li fiyatı ve ilgili detaylarına Trendyol’dan ulaşabilir, indirim ve kampanya dönemlerini takip edebilirsiniz. Çikolata ihtiyacınızı hemen karşılamak için ürünü sayfadan sipariş verebilirsiniz.