Eti Karam %70 Kakaolu Bitter Çikolata 60 g x 10 Adet

300 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Karam %70 Kakaolu Bitter Çikolata 60 g x 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %70 kakaolu yoğun bitter lezzet
  • ne kadar yoğun çikolata o kadar mutluluk diyenlerdenseniz eti karam tam size göre
  • Damağa tam oturan bombeli tasarımı, düzgün kırılmayı sağlayan delikli yapısı ile bitter sevenleri kendi özel dünyasına davet ediyor.
Geri Bildirim Ver

Eti Karam %70 Kakaolu Bitter Çikolata 60 gr x 10 Adet

Mutluluğun formulü olan çikolata Eti’nin uzun yıllara dayanan tecrübesi ve keyif veren yeni tatları ile size heyecan verici bir deneyim sunar. Gerek tatlılarda gerekse de tek başına tüketebileceğiniz bu özel lezzetle kendinize ve sevdiklerinize hoş sürprizler yapabilirsiniz. Ham madesi kakao olan bu besin, Eti’nin dokunuşları ile oranı %70’e çıkarır. Böylelikle sağlığınızı da korur. Çikolatanın kaliteli olduğunu anlamak için paketinden çıkarıp kırdığınızda küçük parçaların olmaması gerekir. Eti Karam tam da bu kalite ve güvenceyle eşsiz bir lezzet şöleni sunar. Tam bir serotonin deposu olan Eti Karam 70 kakaolu bitter çikolata, yoğun kıvamı ile sizi bekler. Eşsiz yapısı ve unutulmaz tadı ile günün yorgunluğunu bu ürünü yiyerek atabilirsiniz.

  • %70 kakaolu yoğun bitter lezzet
  • Damağa tam oturan bombeli tasarım
  • Düzgün kırılmayı sağlayan delikli yapı

Leziz Eti Karam %70 Kakaolu Bitter Çikolata 60 gr x 10 Adet

Leziz Eti Karam %70 Kakaolu Bitter Çikolata 60 G x 10 Adet

Bitter çikolata sevenlerin ilk tercihlerinden biri olan bu ürün, kalitesi ve ağızda bıraktığı inanılmaz lezzetiyle her an yanınızda olur. Büyük küçük herkesin güvenle tüketebileceği ürün, lezzeti evlerinize taşır. Eti karam 70 kakaolu bitter çikolata 60 g ile gününüzü taçlandırabilirsiniz. Damağa oturan bombeli tasarımı ile size eşsiz bir çikolata deneyimi sunar. Yoğun kakaonun verdiği lezzet, bitter sevenler için yepyeni bir mutluluk kapısını aralar. Sabah güne pozitif başlamak, gün arası nefes almak ya da akşam yorgunluğunuzu gidermek için bir parça eti karam çikolata yeterli olur. Serin ve kuru ortamda muhafaza etmeniz çikolatanın ömrünü uzatır. Ayrıca keyifle tüketmenize yardımcı olur. Yüksek kakao oranı ile antioksidan açısından oldukça zengin bir besindir. Bu ürün, tek başına veya bir tatlıya eklemek için idealdir. Eti Karam ile mutluluğunuza mutluluk katabilirsiniz.

Enfes Eti Karam %70 Kakaolu Bitter Çikolata 60 gr x 10 Adet

Enfes Eti Karam %70 Kakaolu Bitter Çikolata 60 G x 10 Adet

Beğeni kazanan bu seçenek, yoğun lezzeti ve eşsiz tadıyla bitter sevenler için ideal bir üründür. İsterseniz tatlılarınıza katacağınız isterseniz de içeceklerinizin yanına eşlik edecek olan bu lezzet, damağınızda harika bir tat bırakır. Geçmiş dönemlerden bu yana tüm insanların tutkusu olan çikolata, bitterin bol kakaolu deneyimini size sunar. Bitter çikolata aynı zamanda kalp dostudur. Kan şekerinin düzenlenmesine büyük oranda yardımcı olabilir. Eti Karam %70 kakaolu bitter çikolata 60 g x 10 adet mutluluk vermenin yanı sıra sağlığınızı da koruyabilir. 100 gramında 11 gram protein, 36 gram yağ ve 34 gram karbonhidrat içerir. Stresinizi azaltmak ve mutluluğunuzu doruğa çıkarmak için yapmanız gereken tek şey çikolatadan bir parça koparmak olur. Damağa tam oturan bombeli ve düzgün kırılmayı sağlayan delikli yapısı ile bitter çikolatanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Eti Karam %70 Kakaolu Bitter Çikolata 60 gr x 10 Adet Fiyatı

Eti Karam %70 Kakaolu Bitter Çikolata 60 G x 10 Adet Fiyatı

Eti Karam %70 kakaolu bitter çikolata 60 g x 10 adet yorumları, ürünün eşsiz lezzetine ve ağızda bıraktığı dolgun kakao şölenine vurgu yapar. Yoğun bir günün ardından kahve kokusuyla buluşan kakaolu çikolatanız ile dinlenebilirsiniz. Yoğun tat ve kakao seviyorsanız, bu tatlı deneyim size uygun olabilir. Kendinizi ödüllendirmek ve şımartmak için bir parça çikolata yemeniz yeterlidir. Eti Karam %70 kakaolu bitter çikolata 60 g x 10 adet fiyatı ürünün kalitesi ve içerdiği maddelere göre belirlenir. Bu seçenek, çikolata sevenlerin ilk tercihleri arasındadır. İçerdiği besin değerleri açısından da sağlığınızı tehlikeye atmaz. Çikolatanın mutluluk verici etkisi kalitesine bağlıdır. Eti Karam size bu mutluluğu yaşatmak için özenle üretilir. 10 adet 60 gramlık bu çikolata paketi ile güne hazır hale gelirsiniz. Trendyol’dan uygun fiyatlarla bu ürüne ulaşabilirsiniz.