Eti Ahenk Gurme Çikolata Kapli Fındık KremalI Gofret 50 g x 18 Adet

261 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Ahenk Gurme Çikolata Kapli Fındık KremalI Gofret 50 g x 18 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun sütlü çikolatası, ağızda eriyen kat kat gofret yaprakları arasında fındık kreması ile bambaşka bir gurme hazzı
  • Bol sütlü çikolata kaplı fındık kremalı gofret
Geri Bildirim Ver

Eti Ahenk Gurme Gofret 50 gr x 18 Adet Çikolata

Günlük yaşantıda çikolata, insanlar için önemli yer tutar. Kişiyi mutlu eden bu gizemli lezzet, günün her anında akla gelir. Böyle zamanlarda ise lezzet arayışı başlar. Eti Ahenk Gurme gofret 50 g x 18 adet çikolata, çikolatanın gofret ile birleştirilmiş mükemmel bir halidir. Yoğun çikolata arasına dizilmiş incecik gofretler, ağızda yumuşak bir tat bırakır. Zamanla hafiflemek yerine bu tat, damağınızda uzun süre kalır. Bol sütlü çikolata dolgusu, yoğun bir his verir. Bu hissin sırrı ürünün karışımındadır. Çıtır gofretlerin arasına sıkıştırılmış fındık kreması, ürünün tadını eşsiz kılar. Dış kabuğu ise bol sütlü çikolata ile sarmalanır. Eti marka Ahenk Gurme gofreti ara öğün olarak da tüketebilirsiniz.

  • Çıtır gofret arasında fındık kreması
  • Günlük ara öğün seçeneği
  • Bol sütlü çikolatayla kaplı lezzet

Yoğun Kıvamlı Eti Ahenk Gurme Gofret 50 gr x 18 Adet

Yoğun Kıvamlı Eti Ahenk Gurme Gofret 50 G x 18 Adet

Eti Ahenk Gurme gofret 50 gr gofret ile canlandırılmış fındık kreması ürünü enfes kılar. Kahve ile vazgeçilmez bir bütün oluşturur. Günün kendinize ayırdığınız zamanlarında size yol arkadaşlığı yapar. Eti markalı Ahenk Gurme gofretin kıvamının bıraktığı etki uzun sürer. Çikolata, uzun zamandır damak tadının vazgeçilmezidir. Ahenk Gurme ise özel karışımı ile pek çok kişiden tam not almayı başarır. Gofretle birleştirilmiş yoğun fındık kreması ile keyifli anlar yaşatır. Çay ve kahvenin yanında lezzetli bir atıştırmalık olarak kendine yer bulur. Ofiste, çekmecede, çantada, kilerde ya da buzdolabında rahatlıkla muhafaza edilebilir. Ustaca hazırlanmış Eti markalı Ahenk Gurme pek çok kişinin damak tadına hitap eder. İncecik çıtır gofretler ile yoğun fındık kreması sizi eşsiz lezzete ulaştırır. Kahvenizin yanında da keyifli bir şekilde tüketebilirsiniz.

Leziz Eti Ahenk Gurme Gofret 50 gr x 18 Adet

Leziz Eti Ahenk Gurme Gofret 50 G x 18 Adet

Tarihler boyu çikolata, insan yaşamında yer alır. Bu tadın bıraktığı his, her zaman kendini tekrar ettirmek ister. Yoğun lezzeti ile bu seçenek, kıvamından söz ettirir. Kendine ayrı bir tadı olan Eti markalı Ahenk Gurme çikolata etkisiyle hafızalara yerleşir. Bu lezzet, gofretin keyifli hissiyle birleşir. Çalışmaktan yorgun düştüğünüz anlarda, ihtiyacınız olan rahatlama hissini verir. Çay saatlerinde hoş bir aperatiftir. Kahve molalarınıza eşlik eder. Günlük yaşamın stresinden kaçılan ufak anlarda akla hemen çikolata gelir. Bu muhteşem tarif bıraktığı etkiyle bu anların da doğru adresidir. Gofret severleri, yoğun kıvamı ile yeni bir tada davet eder. İş toplantısından çıktığınızda ya da yoğun bir günün sonunda, kendinizi bu lezzetle mutlu edebilirsiniz. Eti Ahenk Gurme gofret 50 g x 18 adet çikolata yorumları ile detaylı bilgi alabilirsiniz.

Eti Ahenk Gurme Gofret 50 gr x 18 adet Çikolata Fiyatları

Eti Ahenk Gurme Gofret 50 g x 18 adet Çikolata Fiyatları

Çikolatanın pek çok çeşidi vardır. Tercih edilen çikolata, her damak tadına göre değişiklik gösterir. Gofret ise ayrı bir seçimdir. Eti markalı Ahenk gurme yoğun kıvamlı fındık kremasıyla birleştirdiği gofreti ile enfes bir noktaya ulaşır. Müthiş lezzet, kırmızı paketin içine saklanır. Bu tadın dışını kaplayan bol sütlü çikolata ise lezzeti tamamlar. Bu yoğunlukta bir tat, damakta hafif izler bırakır. Kahve saatlerinin vazgeçilmezi halindedir. Kendinize yarattığınız kısa mutluluk anlarında başroldür. Bu tadın verdiği haz ile gününüze keyifli devam edersiniz. Doğru saklama koşulları doğrultusunda paketi açılana kadar tazeliğini korur. Bu sayede taze ve çıtır bir şekilde tüketilir. Eti Ahenk Gurme gofret 50 g x 18 adet çikolata fiyatı Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Kampanya ve indirim dönemlerini takip edip size sunulan avantajlardan faydalanabilirsiniz.