Estee Lauder Yeni Advanced Night Repair Onarıcı Serum 50ml & 30ml Revitalizing Supreme+ Nemlendirici 20210211001

Ürün Bilgileri

Estee Lauder Yeni Advanced Night Repair Onarıcı Serum 50ml & 30ml Revitalizing Supreme+ Nemlendirici 20210211001

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • YENİ Advanced Night Repair Onarıcı Serum 50ml alana 30ml Revitalizing Supreme+Çok Amaçlı Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici Krem hediye
  • YENİ Advanced Night Repair Onarıcı Serum Estée Lauder Advanced Night Repair onarıcı gece serumunun etkilerini görmeniz için onu şişelerce, haftalarca kullanmanıza gerek yok. İlk uygulama sonrasında dahi neme doymuş, daha dolgun bir cilt görünümüne kavuşabilir, onarıcıgece serumu tavsiyesi üzerine aldığınız ürünün anlatıldığından çok daha fazlası olduğuna kanaat getirebilirsiniz. Advanced Night Repair'i bir defa uyguladıktan sonraki 8 saat boyunca çevresel faktörlere karşı anti-oksidan koruması geliştirir, 72 saat boyunca yoğun nemlendirme ile cildinizin yeniden hayat bulmasını sağlarsınız. Uygulamanın akabinde 4 saat içerisinde kapsamlı bir cilt bariyeri güçlendirmesine bağlayan gece serumu, yağ içermeyen kusursuz formülü ile konforlu bir kullanım sunuyor. Bu yaşlanma karşıtı gece serumu formülü ile gelecekte oluşacak yaşlanma belirtilerine karşı önlem alır, cildinizde sıkılaşma oluşturur, ton kaybını önler, kuruluğu ve nemsizliği minimize eder ve cildinize hak ettiği ışıltıyı geri kazandırırsınız.
  • Revitalizing Supreme+Çok Amaçlı Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici KremEstée Lauder cildin gençlik ışıltısını ortaya çıkarmayı amaçlayan ve Moringa özü içeren yenilikçi serisi Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Koleksiyonunu sunar. Cildin doğal aktivasyonunu destekleyen, çok amaçlı yaşlanma karşıtı seri, kolajen kompleksi içeren dokusu ile cildin kolajen üretimine destekte bulunur. Çevresel faktörlerin, stresin ve yaşın ortaya çıkardığı negatif etkilerle savaşır. Ultra nemlendirici özelliği ile de cildin ihtiyacı olan nem desteğini sağlarken, iritasyonları azaltarak ışıldayan ve aydınlık bir cilt görünümüne sahip olmanıza yardımcı olur.
  • MORİNGA ÖZÜ Moringa özü içeren özel formülü, içinizdeki gücü açığa çıkarmanıza yardımcı olur. Cildinizin gençlik ışığını dışarı çıkarır. Hayat Ağacı olarak da bilinen Moringa ağacı, Estée Lauder'ın üstün teknolojisi sayesinde cildinizle buluşarak, üstün bir performans ortaya çıkarır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Hyalüronik Asit
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver