Estee Lauder Re-nutriv Göz Kremi - Ultimate Diamond Transformative Eye Cream

8.543,73 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
11.530 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.950 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
33.999,15 TL

Ürün Bilgileri

Estee Lauder Re-nutriv Göz Kremi - Ultimate Diamond Transformative Eye Cream

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuna Parfümeri Satıcı Ünvanı: BEKİ YEŞİLBAHAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3177782625800017 Vergi Kimlik Numarası: 9510004647
    Bu ürün Tuna Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu yoğun, ancak hafif göz kremi tek dokunuşuyla dönüşümü başlatacak. Değerli Black Diamond Truffle Extract ile cilt hücrelerinize enerji katacak. Gelecek nesil heykel teknolojileriyle cildinizi güçlendirecek. Göz çevrenizi daha parlak, aydınlık, daha sıkı gösterecek. Göz çevreniz daha genç, daha sıkılaşmış görünür. Koyu halkalar ve şişkinlikleri azaltarak, canlı ve yenilenmiş bir görünüm sağlar. Göz çevrenizi nazikçe stimule etmek için, soğuk altın alaşımı ile tasarlanmış olan masaj çubuğunu kullanın. Black Diamond Truffle Ekstresi. Doğanın en nadir bulunan hazinelerinden biridir, gizli bir işlemle cildiniz için saf, güçlü bir enerji infüzyonuna dönüşür. Re-Nutriv ile olağanüstü güzellikte bir hayat yaşayın. KULLANIM ŞEKLİ Sabah ve gece, bu gençleştirici günlük ritüelinizin tadını çıkarın: Göz bölgenize inci büyüklüğünde bir miktar uygulamak için düz ucu kullanın, ardından hafifçe parmak uçlarınızla dokunun. Çubuğu dikey tutarak, dönen ucu iç köşeden göz altı şakağına doğru gezdirin - masaj, mikro dolaşımın artmasına ve cildin görünümünü yeniden canlandırmaya yardımcı olur. Kullanımdan sonra aplikatörü peçete ile temizleyin.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 10 - 99 ml
Geri Bildirim Ver