Estee Lauder Modern Muse Eşsiz Baştan Çıkarıcı Kadın Parfümü Edp 100 ml Parfüm_8813

10.080 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Estee Lauder Modern Muse Eşsiz Baştan Çıkarıcı Kadın Parfümü Edp 100 ml Parfüm_8813

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: G-K HAİR CENTER Satıcı Ünvanı: DMT KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET İNŞAAT SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302133252300001 Vergi Kimlik Numarası: 3021332523
    Bu ürün G-K HAİR CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stilinizi ve kendinize olan güveninizi yarartıcı bir ruhla yansıtan bu koku ile tanışın! Işıltı çiçekler ve ihtişamlı ağaçların mükemmel kontrastı!. Göz alıcı yasemin ile asil ağaçların büyüsü bu kokuya çifte bir etki kazandırıyor. Modern Muse da aynı yaşam gibi farklı dinamik zıtlıkları barındıran modern bir kadının karmaşıklığından ilham aldı. Yaratıcı ve sihirli feminenlik bu şişede buluştu. Zarif stili ve güclü şehveti aynı güce sahip ağaçlardan alan bu koku ile sizde ilham olun! Peki Modern Muse nedir? Kendinden emin, özgür, narin ama güçlü, feminen ama dinamik. Stil sahibi, orijinal ve onu tanıyan herkesi hiç konuşmadan etkiliyor. Daha kalıcı bir koku için dirseklerin içi, dizlerin arkası, göğüs ve boynun yanları gibi vücudun doğal olarak sıcak ve nemli olan bölgelerine sıkın Koku Notaları Mandalina, sümbülteber, zambak, çiçek tacı, hanımeli, yasemin, Çin yasemini, paçuli ve paçuli yaprağı, amber, misk, vanilya ve odunsu notalar. İçerik Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water\Aqua\Eau, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Geraniol, Farnesol, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Citral, Eugenol, Citronellol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopherol, Bht, Dilauryl Thiodipropionate, Methyl Benzoate, Red 4 (Ci 14700), Ext. Violet 2 (Ci 60730), Yellow 5 (Ci 19140)

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
Geri Bildirim Ver