Esselte 9940 Eko Plastik Büro Klasörü Geniş Siyah X 24 Adet

2.200 TL
(91,67 TL / adet)

Ürün Bilgileri

Esselte 9940 Eko Plastik Büro Klasörü Geniş Siyah X 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gültermalrulo Satıcı Ünvanı: SABRİ KELEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3000770089400019 Vergi Kimlik Numarası: 5430490325
    Bu ürün Gültermalrulo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Esselte 9940 Eko Plastik Büro Klasörü Geniş Klasörler, evraklarınızı ve belgelerinizi güvenle arşivlemek, muhafaza etmek ve yıpranmalarını önlemek için kullanılmaktadır. Esselte Eko plastik klasörler, çok yönlü kullanım imkânı ile büyük avantajlar sunmaktadır. Evraklarınızın üzerinde oluşabilecek yırtılmaları ve bozulmaları bu plastik klasörler engellemektedir. Esselte Eko 9945 plastik klasör siyah renktedir. Ürün boyutları 28.5 x 32 x 5 cm’dir. 345 sayfa kapasitesine sahip olan ürün, A4 formundaki belgelerinizi saklamak için ideal yapıdadır. Ürün, polipropilen malzemeden üretildiğinden dolayı oldukça dayanıklıdır. Yüksek kaliteye sahip 2 halkalı iç mekanizması bulunmaktadır. Çıtalı bir yapısı olduğundan dolayı uzun ömürlü kullanım imkânı sağlamaktadır. Esselte Eko klasörün ürün özellikleri aşağıdaki tabloda mevcuttur. Evraklarınızı, belgelerinizi ve telli dosyalarınızı tek bir klasör içerisine sığdırmanıza olanak tanıyan Esselte Eko 9945 plastik klasör, sınıflandırma yapmanıza da büyük katkı sunmaktadır. Ayrıca A5 formunda tasarlanmış makbuz ve evraklarınızın saklanması için de uygunluk göstermektedir. Belgelerinize hemen ulaşmanız gereken durumlarda tercih edebileceğiniz plastik klasörü sayfamızdan temin edebilirsiniz. Esselte Eko 9945 Dar A4 Siyah Plastik Klasör Dayanıklı mıdır? Esselte Eko 9945 plastik klasör üretildiği malzeme gereği dayanıklı yapıdadır. Kenar saçı eklenen plastik klasörün kapağı da oldukça kalın ve sağlamdır. Bundan dolayı raflarda dik bir duruş sergilemektedir. Kıvrılma ve bükülmeler yaşanmadığı için içerisinde bulunan evraklarınız ve belgelerinizde yıpranma ya da bozulmalar yaşanmaz. Esselte Eko 9945 Dar A4 Siyah Plastik Klasör Mekanizması Çabuk Bozulur mu? Esselte Eko 9945 plastik klasörün mekanizması uzun ömürlüdür. Dayanıklı kartonu sayesinde belgelerinizi yıllarca güvenli bir biçimde saklayabilmenizi sağlamaktadır. 50 mm çakma mekanizması klasörü daha da dayanıklı hale getirmektedir. Bundan dolayı da ürünün mekanizmasında çabuk bozulma veya kırılma oluşmaz. Aradığınız belgeyi daha kolay bulmak, dosyalarınızı düzenli bir biçimde saklamak ve zamandan tasarruf etmek için Esselte Eko plastik klasör kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Dosya Tipi Halkalı
  • Klasör Formu Plastik
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver