Essafe Gürültü Önleyici Kulaklık Sarı

Ürün Bilgileri

Essafe Gürültü Önleyici Kulaklık Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lorexshop Satıcı Ünvanı: FURKAN MÜHENDİSLİK ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT VE TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388009503300010 Vergi Kimlik Numarası: 3880095033
    Bu ürün Lorexshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gürültülü çalışma ortamlarında işitme sağlığınızı korumanız, güvenli ve konforlu bir çalışma tasarlanmış bir gürültü önleyici kulaklıktır. Essafe EY23-1 modeli, aşırı gürültülü ortamlarda (85 dB ve daha yüksek) sizleri gürültüye bağlı işitme kaybından korumak için tasarlanmıştır. SNR değeri 25 dB olan bu üstün koruyucu, gürültüyü etkili bir şekilde azaltarak çalışma alanınızı daha güvenli hale getirir. EY23-1 modelinin dış kabuğu , dayanıklılığı ve uzun ömürlü kullanımı sağlayan sarı renkte ABS plastik malzemeden üretilmiştir. Gürültü izolasyonu ve konforu bir arada sunmak üzere tasarlanan deri kaplı PVC kulak yastıkları , uzun süreli kullanımda bile rahatsızlık hissettirmez. Kulaklarınızı tam anlamıyla sararak dışarıdan gelebilecek gürültüleri maksimum düzeyde engeller. Essafe EY23-1, konforunuz düşünülerek tasarlanmış ekstra yumuşak konforlu kafa bandına sahiptir. Bu kafa bandı , uzun çalışma saatleri boyunca bile başınızda herhangi bir baskı hissi yaratmaz ve kullanım sırasında mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca, esnek yapısı sayesinde her kafa yapısına kolayca uyum sağlar ve kişisel konforunuzu artırır. Essafe EY23-1 , baretle ve koruyucu başlıkla birlikte kullanılabilme özelliğine sahiptir. Bu uyumluluk, çeşitli çalışma koşullarında esneklik ve tam koruma sağlar. Gerek inşaat alanlarında gerekse yüksek gürültülü sanayi tesislerinde, EY23-1 sizlere üst düzey koruma ve konfor sunar. Essafe EY23-1 ile çalışma ortamınız ne kadar gürültülü olursa olsun, işitme sağlığınızı koruyarak güven içinde ve konforlu bir şekilde çalışmanın keyfini çıkarın. Bu ürün, iş güvenliği ve sağlığınızı ön planda tutarak tasarlanmıştır. Gürültüyü ciddiye alın, işitme sağlığınızı Essafe EY23-1 ile koruyun.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Tipi Koruyucu Kulaklık
  • Ses Seviyesi 21 Dba - 30 Dba
Geri Bildirim Ver