Eset Eset Protect Entry Dijital Kod ( 21 Kullanıcı - 1 Yıl )

18.255 TL

Ürün Bilgileri

Eset Eset Protect Entry Dijital Kod ( 21 Kullanıcı - 1 Yıl )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bestnet Bilgisayar Yazılım Satıcı Ünvanı: BESTNET BİLGİSAYAR YAZILIM TARIMSAL BİLİŞİM DANIŞMANLIĞI TURİZM VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0166034819400013 Vergi Kimlik Numarası: 1660348194
    Bu ürün Bestnet Bilgisayar Yazılım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Satın almış olduğunuz bu digital lisans aynı gün sistemde kayıtlı olan e-Posta adresinize gönderilir. Önceki adı : Eset endpoint protection advancedEset® protect entry Günümüzün sürekli gelişen tehdit yapısı için tek bir savunma katmanı yeterli değildir. Eset endpoint security zararlı yazılımları yürütme öncesinde, yürütülürken ve yürütme sonrasında tespit etme yeteneğine sahiptir. Zararlının yaşam döngüsünün sadece belirli bir bölümüne odaklanmaksızın mümkün olan en yüksek düzeyde koruma sağlar. Eset protect konsol Ağda dağıtılan tüm güvenlik çözümlerini tek ekrandan izleme. Tüm platformlarda uç nokta önleme, tespit ve yanıt katmanlarını kontrol eden uzaktan yönetim aracı. Eset protect ayrıca şirket içi dağıtım olarak da mevcuttur Bazı işletmeler için, şirket içi yazılım barındırma, çeşitli iç veya yasal nedenlerden dolayı bir gerekliliktir. Bulut konsolunun yanı sıra, eset protect şirket içi dağıtımlar için tam özellikli bir şirket içi çözüm olarak kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver