Esemmat Güve Kovucu (3 Askı 3 Çekmece ) - Kokusuz , 6 Ay Boyunca Etkili

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
370 TL'ye 10 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,90 TL
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Esemmat Güve Kovucu (3 Askı 3 Çekmece ) - Kokusuz , 6 Ay Boyunca Etkili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYD Kozmetik Satıcı Ünvanı: AYDİNÇ KOZMETİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0116003425600019 Vergi Kimlik Numarası: 1160034256
    Bu ürün AYD Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • güve kovucu
Geri Bildirim Ver

Esemmat Güve Kovucu (3 Askı + 3 Çekmece) Kokusuz, 6 Ay Boyunca Etkili

Nemli ortamlarda, kumaş ya da ahşap malzemelerde güveler üreyebilir. Uygun oda sıcaklığına ulaşan alanlarda güveler yumurtalarını bırakarak üremeye devam eder. Bir tür böcek olan güvelerin yaşam alanlarında olması rahatsız edici ve tehlikelidir. Bu üremeyi engellemek ve evinizi güvelerden korumak ya da kurtarmak için Esemmat güve kovucu 3 askı + 3 çekmece kokusuz 6 ay boyunca etkili ürün tercih edilir. Altı ay boyunca kalıcı şekilde güvelerin üremesini engeller. Set, üç adet askılı ve üç adet çekmeceye konulabilir formda ürün içerir. İnsan sağlığına zararlı herhangi bir madde içermez. Esemmat güve stop askılı versiyonu çoğunlukla dolap içlerinde giysileri güvelerden korumak için tercih edilir. Çekmecelerin ya da dolap kapaklarının sık sık açılıp kapanması kullanım süresini kısaltır.

  • Kolay kullanım
  • Kokusuz ve temiz içerik
  • Uzun süreli etki

Esemmat Güve Kovucu Kokusuz 6 Ay Boyunca Etkili Özellikleri

Esemmat Güve Kovucu Kokusuz 6 Ay Boyunca Etkili Özellikleri

Esemmat güve kovucu temiz içerikli ürünler arasındadır. İnsan sağlığını tehdit eden naftalin ve benzeri maddeler içermez. Kullanım kolaylığı sağlayan formlarda üretilir. Askılı formuyla dolap içlerinde 1 m³ alandaki giysileri güvelerden korur. Dolap kapakları sık sık açılmadığı sürece altı ay boyunca etkisi sürer. Ürünün, çekmece içlerine konulabilen askısız formu da tasarlanır. Bu form sayesinde istenilen her alanı güvelerden korumak mümkün olur. Güve kovucu ilaç, var olan güveleri yok edip aynı zamanda üreyebilecek tüm güvelere de engel olur. Kullanım sırasında etrafa koku yaymaması sayesinde giysileriniz kötü kokmaz. Giysilerin yüzeyine doğrudan zarar vermez ve herhangi bir leke oluşturmaz. Siz de kendinizi, evinizi, eşyalarınızı ve giysilerinizi güve ve türevi tüm böceklerden korumak için Esemmat markasına ait kolay kullanımlı bu güve kovucu ürünü edinebilirsiniz.

Güvenli Esemmat Güve Kovucu Kokusuz 6 Ay Etkili

Güvenli Esemmat Güve Kovucu Kokusuz 6 Ay Etkili

Güve ve türevi böceklerin üremeleri için belirli bir sıcaklık aralığı ve nemli bir ortam gereklidir. Gün içerisindeki hava değişimleri, evin ısısının sabit kalmamasına ve eşyaların da bu şekilde böceklenmesine sebebiyet verebilir. Esemmat güve kovucu 3 askı + 3 çekmece kokusuz 6 ay boyunca etkili kullananlar kendi evlerinde deneyimlediklerini yorum yaparak diğer müşterilerle paylaşır. Bu sayede ürünü satın alacak olan müşterilere yol gösterir ve onların da kendi alışveriş yöntemlerini oluşturmalarına yardımcı olur. Esemmat güve kovucu 3 askı + 3 çekmece kokusuz 6 ay boyunca etkili yorum açısından incelendiğinde ürünün kullanışlı özellikleriyle müşterilerin kriterlerini doğru bir şekilde karşıladığı görülür. Siz de kendinize uygun ürünü yönteminizi oluşturarak satın aldıktan sonra yorumlarınızı, görsellerinizi, puanınızı paylaşabilir, sizden sonra bu ürünleri satın alabilecek müşterilere yol gösterici olabilirsiniz.

Cep Dostu Esemmat Güve Kovucu Kokusuz 6 Ay Boyunca Etkili

Cep Dostu Esemmat Güve Kovucu Kokusuz 6 Ay Boyunca Etkili

Satın alacağınız ürünlerin ihtiyacınızı karşılayabilmesinin dışında bütçenize uygun olması da önemli bir kriterdir. Esemmat güve kovucu 3 askı + 3 çekmece kokusuz 6 ay boyunca etkili fiyatları ürünün işlevsel kullanım sağlaması, kokusuz olması, uzun süreli kullanım sağlaması gibi özellikleri sayesinde belirlenir. Bu özellikler, ürünün müşteriler tarafından tercih edilmesini de etkiler. Paket içerisinde üçü askılı ve üçü çekmece için tasarlanan askısız olacak şekilde toplam altı adet ürün bulunur. Bir paket içerisinde iki işlevli ürün bulundurması açısından ekonomiktir ve bu sayede müşteriler tarafından sık sık tercih edilir. Kokusuz olması ve giysilere zarar vermemesi de müşterilerin tercih etmesini etkileyen etmenlerdir. Benzer beklentilere ve bütçeye sahip olduğunuz müşterilerin yorumlarını okuyarak kararsızlık yaşadığınız ürünleri değerlendirebilir, bütçenize uygun ürünü Trendyol’un ayrıcalıklarıyla satın alabilirsiniz.