Genel Markalar Taze Antep Fıstığı Yeni Mahsul 1 Kg Taze Antep Fıstığı

208 TL
(208 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Taze Antep Fıstığı Yeni Mahsul 1 Kg Taze Antep Fıstığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: guneymotor Satıcı Ünvanı: HASİP KANALICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4940127941
    Bu ürün guneymotor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taze Antep Fıstığı Kendi bahçemizden topladığımız ürünleri taze dalından kopartılıp sizlere sunuyoruz
Geri Bildirim Ver

Movzer Taze Antep Fıstığı Yeni Mahsul 1 Kg

Akşam çaylarından öğlen atıştırmalıklarına kadar pek çok ara öğünün baş tacı olan kuruyemişler, oldukça geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Pek çok farklı tat ve özelliğe sahip olan bu yemişler arasından Movzer taze Antep fıstığı yeni mahsul 1 kg seçeneği öne çıkar. Ürün, yeni mahsul olup taze bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sonucunda çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile tüketilir. Aynı zamanda gıdanın oldukça geniş bir kullanım alanı bulunur. Kullanım açısından sunduğu zenginlik, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilmesine kaynaklık eder. Pek çok tatlının olmazsa olmaz malzemesi arasında yer alan gıda, yemekleri süslenmesinde de oldukça fazla kullanılır. Siz de 1 kg olan ve ideal miktarda müşterilere ulaştırılan bu lezzetli ürüne göz atabilirsiniz.

  • 1 kg miktar
  • Yeni mahsul hasat
  • Kendine özgü eşsiz lezzet

Lezzetli Movzer Taze Antep Fıstığı Yeni Mahsul 1 Kg

Lezzetli Movzer Taze Antep Fıstığı Yeni Mahsul 1 Kg

Yeni mahsul antep fıstığı, taze bir yapıya sahiptir. Bu özelliği sonucunda uzun süre muhafaza edilebilir iken tadında herhangi bir bozulma oluşmaz. Uzun süre müşteri ihtiyaçlarının karşılanmasına kaynaklık eder. Movzer Antep fıstığı, kendine özgü bir lezzete sahiptir. Çok sayıda kişinin damak tadına hitap eden lezzeti sayesinde oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olur. Pek çok yemeğin tadının lezzetli yönde değiştiren ürün, tatlıların da vazgeçilmez süsleme ve malzemeleri arasında kendine yer bulur. Baklava, katmer gibi şerbetli tatlıların iç harcında kullanılan ürün; şerbetsiz tatlılarda da tercih edilir. Bu özelliklerinin yanı sıra süsleme içinde oldukça fazla talep alır. Yiyeceklerin eşsiz ve dikkat çeken bir görsellik kazanmasına katkıda bulunur. Siz de kendine özgü eşsiz bir lezzete sahip olan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Movzer Taze Antep Fıstığı Yeni Mahsul 1 Kg Yorumları

Movzer Taze Antep Fıstığı Yeni Mahsul 1 Kg Yorumları

Movzer taze Antep fıstığı yeni mahsul 1 kg yorumları, olumlu yöndedir. Antep fıstığı, zengin vitamini ve minerale sahiptir. Potasyum, B12, fosfor gibi pek çok minerale yer veren içeriği; insan sağlığı için oldukça yararlı bir gıda olmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda ürün, cilt dostudur. Cilt bariyerinin yenilenmesini sağlayarak leke ve aknelerin hızlı bir şekilde giderilmesine katkıda bulunur. Kalp dostu olan ürün, kolesterol seviyesini düşürülmesinde oldukça büyük katkı payına sahiptir. İçerisinde yer alan lutein ve zeaksantin sayesinde göz sağlığının korunmasına kaynaklık eder. Böylelikle insan vücudunun sağlıklı ve dinç bir yapı kazanmasına aracı olurken çeşitli hastalıklara karşı yüksek seviyede koruma sağlar. Movzer taze Antep fıstığı yeni mahsul 1 kg kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de insan sağlığı için oldukça faydalı olan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Movzer Taze Antep Fıstığı Yeni Mahsul 1 Kg Fiyatı

Movzer Taze Antep Fıstığı Yeni Mahsul 1 Kg Fiyatı

Movzer taze Antep fıstığı yeni mahsul 1 kg fiyatı, farklı ekonomik gelir düzeyine sahip olan çok sayıda kişinin rahat bir biçimde karşılayabileceği miktar aralığında yer alır. Ürün, kendine özgü lezzeti sayesinde çok sayıda kişinin favori kuruyemişi olmayı başarır. Çay ya da kahve yanında ikram edilen yemiş çeşitlerinden bir tanesi olan ürün, ara öğünlerde de sıklıkla tüketilir. Ana öğünlerin süslenmesinde de kullanılır. Antep fıstığı, 1 kg olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktarı sayesinde uzun süre müşteri istek ve ihtiyaçlarının karşılanmasına kaynaklık eder. Siz de çayı kuruyemişler ile zenginleştirmek isteyen kişiler arasında yer alıyor ya da yemek ve tatlılarınızın etkileyici bir görüntüye kavuşmasını amaçlıyorsanız Trendyol aracılığı ile kolay ve rahat bir biçimde Movzer taze Antep fıstığı yeni mahsul 1 kg satın alabilirsiniz.