Ersağ Çamaşır Yıkama Sıvısı Renkliler için Plus Yeni Nesil Temizlik ürünü

595 TL
Son 2 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ersağ Çamaşır Yıkama Sıvısı Renkliler için Plus Yeni Nesil Temizlik ürünü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞULE SARI Satıcı Ünvanı: ŞULE SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6580493285
    Bu ürün ŞULE SARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır Yıkama Sıvısı Renkliler için Plus Özellikleri : Renkli çamaşırlarınız için özel olarak formüle edilen çamaşır yıkama sıvımız, etkili temizlik sağlamak için soğuk suda dahi kullanılabilirken, aynı zamanda kumaş bakımını desteklemeye yardımcı olur. İçeriği : %5/15 Anyonik aktif madde <% 5 Noniyonik Aktif Madde, Ritha ( Sapindus Mukorossi) , koruyucu ( Methylchloroisothiazlinone) & Methylisothiazlinonene), Enzim, Parfüm, ( Geraniol, Linalool, Citronellol, Hexyi Cinnamal). Zararlılık ifadeleri : Ciddi Göz hasarlarına yol açar. Cilt tahrişine yol açar, Alerjik cilt reaksiyonlarına yol açabilir. EUH071 : Solunum yolunda aşınmaya yol açar. Önlem ifadeleri : GÖZLER DE İSE : Su ile bir kaç dakika dikkatlice durulayın. Kontak lens, varsa ve çıkarması kolaysa, çıkarın. Sürekli durulayın. Kullanmadan önce etiketi okuyun. İçeriği/ kabı ulusal düzenlemelere uygun bertaraf edin. Çocukları n erişemeyeceği yerde saklayın. Ciltte tahriş veya kaşıntı söz konusu ise : Tıbbi yardım/müdahale alın. CİLT ÜZERİNDE İSE : Bol sabun ve su ile yıkayın. Kullanım talimatı : Az Kirli : Yumuşak Suda 1,5 Kapak Az Kirli: Sert Suda 2 kapak Çok kirli : Yumuşak Suda 2 Kapak Çok kirli : Sert suda 3 kapak * 1 Kapak 15 ml * Etkili sonuç alabilmek için ilk kullanımda makinenizi boş olarak Ersağ Çamaşır Yıkama Sıvımızdan ilave ederek çalıştırınız. * Ersağ Çamaşır Yıkama Sıvısını en az 5 kere kullandıktan sonra sonuçlarını kontrol ediniz. * Çamaşır yıkarken makinenizi tam doldurmayın. Makinenizde bir miktar boşluk bırakarak ömrünü uzatıp etkin bir temizlik sağlarsınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği Tekli
  • Kumaş Cinsi/Rengi Renkliler
Geri Bildirim Ver