Ersağ Konsantre Çamaşır Parfümü 500ml (ÇİÇEK, PUDRA VE ORMAN KOKULU)

125 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ersağ Konsantre Çamaşır Parfümü 500ml (ÇİÇEK, PUDRA VE ORMAN KOKULU)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sahra Temizlik Satıcı Ünvanı: BİLAL ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Vergi Kimlik Numarası: 6760211858
    Bu ürün Sahra Temizlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri Çiçek, pudra ve yeşil orman kokularının hakim olduğu özel formülüyle çamaşırlarınızda hoş koku kalmasına yardımcı olacak bir üründür. Kullanım Şekli Çamaşır makinesinin yumuşatıcı gözüne ürünün kendi kapağıyla 1 kapak ilave edilir. Tercihe göre arttırılabilir.
Geri Bildirim Ver

Ersağ Çamaşır Kokusu 500 ml

Günlük hayatta giydiğiniz kıyafetler dışarının kirine ve pis kokusuna maruz kalır. Bu kıyafetleri makinede yıkarken bakterilerin ölmesine dikkat edilir. Bir kıyafeti temizlerken kullanılan deterjan kadar kıyafetlerinizin temiz, ferah ve güzel kokması da önemlidir. Bu nedenle çamaşır yıkanmasında yumuşatıcı ya da çamaşır kokuları kullanımı ön plana çıkar. ERSAĞ çamaşır kokusu ile kıyafetleriniz hem temiz olur hem de güzel kokabilir. Bu ürün hassas kıyafetlerinize bile zarar vermeden üstün performans sergiler. Zengin koku içeriğine sahip ürün, yıkama esnasında çamaşırlarınıza zarar vermez. Bu çamaşır kokusu özel ya da günlük giydiğiniz kıyafetlerinizin açık ve koyu renk fark etmeksizin renklerini soldurmaz. Siz de antialerjik içeriğe sahip ERSAĞ markalı çamaşır kokusunun özelliklerini ve kullanımını araştırarak satın alabilirsiniz.

  • Yeşil orman, pudra ve çiçek kokusu
  • Antialerjik içerik
  • Renkleri soldurmayan formül

ERSAĞ Çamaşır Kokusu Özellikleri ve Kullanım Avantajları

ERSAĞ Çamaşır Kokusu Özellikleri ve Kullanım Avantajları

ERSAĞ markalı çamaşır kokusu özellikleri ile kullananlardan tam not alır. Bu ürünü her yıkama öncesi çamaşır makinesinin yumuşatıcı bölümüne koyarak kullanabilirsiniz. Tüm çamaşır makinelerinde kullanımı uygun olan ürün, cihaza da kıyafetlerinize de zarar vermez. Her kullanımda bir kapak, tercihe göre az ya da fazla ürün kullanabilirsiniz. Çiçek, pudra ve yeşil orman esansından oluşan ERSAĞ çamaşır kokusu 500 ml ile temiz, ferah ve hoş kokan çamaşırlar elde edebilirsiniz. Hafif kokuya sahip bu ürün, koku hassasiyeti olanları da rahatsız etmez. Üretim aşamasında insan vücuduna zarar verecek ya da alerjik reaksiyona neden olacak herhangi bir kimyasal kullanılmadığı için gönül rahatlığı ile her çamaşırınızda ürünü kullanabilirsiniz. Antialerjik formülü olan bu çamaşır kokusunu bebekler gibi hassas cilde sahip olanların kıyafetlerini veya yatak ürünlerini yıkarken de değerlendirebilirsiniz.

ERSAĞ Çamaşır Kokusu Fiyatları ve Kampanyaları

ERSAĞ Çamaşır Kokusu Fiyatları ve Kampanyaları

Çiçeksi notaların yeşil orman ve pudra kokusuyla birleştiği ERSAĞ markalı ürün, antibakteriyel özellik taşır. Çamaşırlarınızda sizin ve sevdiklerinizin sağlığına zarar verebilecek bakteri veya diğer mikro boyuttaki canlıların oluşumuna sebebiyet vermez. Bu ürün, çamaşırlarınızda güzel koku bıraktığı gibi hassas kıyafetlere zarar vermez. Sadece bir kapak kullanarak bile uzun süreli üstün verimlilik alabilirsiniz. Tüm bu özelliklerden dolayı ERSAĞ çamaşır kokusu 500 ml kullananlar ürünün performansından memnun kalarak ürünü yeni müşterilere de tavsiye ederler. Ergonomik tasarıma sahip şişesi banyonuzda ya da dolaplarda yer kaplamaz. Kilitli kapak sistemi sayesinde şişe devrilse de sızdırma yapmaz. Beyaz renk ile tasarlanan şık şişe banyonuzun tasarımı ile uyum gösterir. Siz de ERSAĞ çamaşır kokusu 500 ml fiyatları, kullanımı ve özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir, dilerseniz ürünü satın alabilirsiniz.

ERSAĞ Çamaşır Kokusu 500 ml Yorumları ve Puanları

ERSAĞ Çamaşır Kokusu 500 Ml Yorumları ve Puanları

Teknolojik gelişmelerle birlikte çevrim içi alışverişe olan ilgi de artar. Online alışveriş size evinizin konforunda, iş yerinizde, okulda, yolda yürürken ya da seyahat ederken her yerden ürünleri detaylı inceleyerek alışveriş yapma imkanı sağlar. ERSAĞ markalı çamaşır kokusunu siz de müşteri memnuniyeti ve güvenli alışverişin adresi Trendyol’dan inceleyerek kolayca satın alabilirsiniz. Çiçeksi ve ferah kokulara sahip bu ürün, sizin ve ailenizin kıyafetlerinize zarar vermeden yıkayarak üstün performans gösterir. Bu ürünü her kıyafetinizde ve ev tekstil ürünlerinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Siz de ERSAĞ çamaşır kokusu 500 ml yorumları ve puanlarını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin edindikleri kişisel tecrübelerden faydalanabilirsiniz. Gerçek müşteriler tarafından yapılan yorumlar sayesinde üründen maksimum verimlilik almanız kolaylaşır. İndirim günlerini takip ederek ferahlatıcı kokuya sahip bu ürüne avantajlı fiyata sahip olabilirsiniz.