Erotica 3 Girişli Gerçekçi Ağız Anal Vajina 3 In 1 Saklanabilir Boyut Et Dokusunda Suni Vajina Mastürbatör

999 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Erotica 3 Girişli Gerçekçi Ağız Anal Vajina 3 In 1 Saklanabilir Boyut Et Dokusunda Suni Vajina Mastürbatör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SENS SHOP Satıcı Ünvanı: SENS ANKARA FANTAZİ ÜRÜNLER PAZ.SAN. TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761002181500012 Vergi Kimlik Numarası: 7610021815
    Bu ürün SENS SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3'Ü 1 ARADA ERKEK MASTURBATÖR -Suni vajina erkek masturbatörünü deneyimleyin. Farklı seviyelerde gerginlik sunan üç farklı delik sayesinde, tek bir oyuncakla oral seks hissinin, derin vajinal penetrasyonun ve anal zevkin tadını çıkarabilirsiniz. Gerçekçi 3 boyutlu dokulu iç kısım uyarımı artırırken, dişler ve dil de beklenmedik bir zevk katıyor. Bu yetişkin seks oyuncağı, farklı hisleri keşfetmek ve yoğun orgazmın tadını çıkarmak isteyen erkekler için mükemmeldir.
  • GERÇEKÇİ DOKULU TÜNEL -Erkek seks oyuncağımız, tıpkı gerçekmiş gibi hissettiren gerçekçi 3 boyutlu dokulu tünele sahiptir. Sıkı anüs, dolgun vajina dudakları ve şehvetli ağız, sizi çılgına çevirecek bir dizi his sağlar. Dokulu kanallar, daha derine doğru ilerledikçe giderek daha güçlü emme hissiyle stimülasyonu üç katına çıkarır. Esnek malzeme, daha fazla his için oyuncağı sıkmanıza ve döndürmenize olanak tanır ve zevkiniz üzerinde tam kontrol sahibi olmanızı sağlar.
  • VÜCUT GÜVENLİ VE KOKUSUZ -3 in 1 Suni vajina yumuşak, kokusuz ve dayanıklı, esnek, gerçekçi ve güvenli TPE malzemeden yapılmıştır. Ayrıca mükemmel vücut kıvrımlarına sahiptir, onu keşfederken yaratıcı olmanıza izin verin. Yumuşak cildini okşayın, esnek etini sıkın, kıçını şaplaklayın ve sonra ana etkinlik için içeri girin. Bu çok güzel bir yetişkin seks oyuncağı. Daha gerçekçi bir his elde etmek için kayganlaştırıcıyı kullanmanızı öneririz.
  • 800 GR TAM ETLİ DOKU -Erkek seks oyuncağımız elinize rahatça oturacak şekilde tasarlanmış olup tutmayı ve manevra yapmayı kolaylaştırır. 800 gr'lik tam, esnek ve etli harika, tatmin edici bir kavrama sunarak mükemmel ritmi ve vuruşu bulmanızı sağlar. Bu oyuncak her boyuttaki erkeğe uygundur ve kolay tutulacak şekilde tasarlanmıştır, böylece dikkatiniz dağılmadan zevkinize odaklanabilirsiniz.
  • KOLAY TEMİZLENİR VE TAŞINABİLİR -Gözeneksiz malzemesi ve açık tasarımı sayesinde erkek seks oyuncağını temizlemek son derece kolaydır. Suyu bir delikten diğerinden dışarı akıtın ve kapsamlı bir temizlik için anal deliği gererek açın. Yıkadıktan sonra kurulayın ve temiz ve kuru bir yerde saklayın. Taşınabilir ve saklanabilir tasarım bu oyuncağı her yerde, her zaman kullanmanıza olanak tanır. Erkek mastürbatörle hak ettiğiniz heyecanı ve coşkuyu kendinize ısmarlayın.
Geri Bildirim Ver