Ernet Sirkeli Çok Amaçlı Temizleyici 2 L

79,95 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
87,50 TL
Kurumsal Fatura
109,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ernet Sirkeli Çok Amaçlı Temizleyici 2 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
Geri Bildirim Ver

Ernet Sirkeli Çok Amaçlı Temizleyici 2 lt

Sirke, temizlik yaparken kullanılan doğal malzemelerden biridir. Antibakteriyel özelliğe sahip sirke, uygulanan yüzeylerde derinlemesine temizlik sağlar. Temizlik ürünlerinde sirke gibi güçlü formülün kullanılması ise bu ürünlerin performansını artırır. Sirke hem temizlikte güçlü etkiye sahiptir hem de sağlığa yararlı bakteriler içerir. Bu nedenle kaliteli malzemelerden üretilen Ernet çok amaçlı temizleyici, uygulanan alanda derinlemesine temizlik sağlarken yüzeyde bulunan insan sağlığına zararlı bakterileri de yok eder. Bu ürünün yapımında insan sağlığına zarar veren herhangi bir kimyasal madde kullanılmaz. Ürün, cildinizle temas ettiğinde vücudunuza zarar vermez. Ernet sirkeli çok amaçlı temizleyici kullananlar ürünün üstün performansından memnun kalarak temizleyiciyi tavsiye ederler. Bu çok amaçlı ürünü tüm eve yayılan ve rahatsız etmeyen hoş kokusu ile güvenle kullanabilirsiniz.

  • Antibakteriyel içerik
  • Tüm yüzeylerde etkili performans
  • Antialerjik formül

Ernet Sirkeli Çok Amaçlı Temizleyici Özellikleri

Ernet Sirkeli Çok Amaçlı Temizleyici Özellikleri

Ernet sirkeli çok amaçlı temizleyici ile her yerde fazladan deterjana gerek duymadan tek bir ürün ile derinlemesine hijyen sağlayabilirsiniz. Sirkenin güçlü formülle birleşiminden oluşan bu ürünü her mekanın hijyeninde kullanabilirsiniz. Doğal içeriğe sahip Ernet sirkeli çok amaçlı temizleyici 2 L ambalajıyla uzun süre kullanım imkanı tanır. Formülün ana maddesi sirke olsa da üründe sirke kokusu yoktur. Hoş bir elma kokusuna sahip olan bu ürün, özellikleri ile herkesi cezbeder. Doğal malzemelerle geliştirilen formül, size ve ailenize zarar verecek kimyasal maddeler içermez. Ürün, emniyet kapağına sahip olan şişesiyle sızdırma yapmaz ve hoş kokusunu kaybetmez. Parkelerde aşınma yapmayan ürün, cam ve fayans yüzeylere parlaklık verir. Ernet sirkeli sıvı ürünü bir bez yardımıyla her yüzeye uygulayabilirsiniz. Bu sayede banyo, mutfak, oturma odası ve pencerelerde kullanabilirsiniz.

Doğal Malzemelerden Üretilen Ernet Sirkeli 2 Litre

Doğal Malzemelerden Üretilen Ernet Sirkeli 2 Litre

Ernet sirkeli temizleyici çoklu kullanım özelliğine sahiptir. Yarım kova suyun içine 2 kapak ürün ekleyerek parke ve fayanslarda kullanabilirsiniz. Hafif ve hoş kokuya sahip bu ürün, koku hassasiyeti olan insanları bile rahatsız etmez. Kaliteli malzemelerden üretilen Ernet sirkeli çok amaçlı temizleyici 2 L fiyatları ve özellikleriyle öne çıkar. Elma kokulu bu temizleyiciyi sık kullanılan dolap kapaklarında ya da lavabolarda kullanarak buraları derinlemesine temizleyebilirsiniz. Ernet sirkeli 2 litre ambalajı ekonomik boyutuyla uzun süre kullanılabilir. Ergonomik şişe tasarımı ile bu ürün dolaplarınızda ya da banyonuzda fazla yer kaplamaz. Bu ürünü fazla efor ve zaman harcamadan tüm yüzeylerin temizliğinde kullanabilirsiniz. Ernet markasının güvencesiyle kimyasal madde eklenmeden sunulan ürünle gıdaların temas ettiği mutfak tezgahını ve buzdolabının içini de gönül rahatlığı ile silebilirsiniz.

Ernet Sirkeli Çok Amaçlı Temizleyici 2 lt Yorumları

Ernet Sirkeli Çok Amaçlı Temizleyici 2 L Yorumları

Ernet markalı sirkeli çok amaçlı temizleyici herkes tarafından beğenilen özellikleri ile ön plana çıkar. Siz de Ernet sirkeli çok amaçlı temizleyici 2 L yorumları ve puanlarını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin kişisel tecrübelerinden, deneyimlerinden ya da tavsiyelerinden faydalanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde ürün kullanımı ve içeriği hakkında detaylı bilgi alarak üründen yüksek seviyede verimlilik alabilirsiniz. Ernet sirkeli çok amaçlı temizleyici 2 L kullananlar ürünün üstün performansı, kokusu ve doğal malzemelerden oluşan içeriğinden memnun kalırlar. Doğal aktif bileşenleri sayesinde bulaşık makinelerinden fırınlara, ocaklardan yerlere kadar her alanda kullanılan ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Siz de bu ürünün özellik ya da fiyat bilgisine kaliteli ve güvenli alışveriş yapabileceğiniz Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. İndirim günlerini de takip ederek bu ürüne indirimli fiyata sahip olabilirsiniz.