Ermop Tablet Mop Yeni Nesil Temizlik Seti 2 Yedekli

959 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ermop Tablet Mop Yeni Nesil Temizlik Seti 2 Yedekli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UĞUR GLOBAL Satıcı Ünvanı: OĞUR GIDA PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0270005780100011 Vergi Kimlik Numarası: 2700057801
    Bu ürün UĞUR GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ermop tablet mop yeni nesil temizlik seti
  • Yerli üretim,piyasadaki çin malı küçük hacimli ürünlerle kraıştırmayın? Gecko home set - Ermop tablet mop ? Islak &
  • Kuru mop temizlik seti ? %100 yerli üretim , ? Ev ve ofislerde, dar kullanım alanlarında masa, sandalye, yatak, dolap altları benzeri yer ve duvar temizliğinde büyük kolay getirecek ? Gerçek hijyen temizlik sağlayarak, demode temizlik kova ve paspasları çöpe attıracak, yeni-Yenilikçi, piyasalarda muadili olmayan, %100 yerli üretim, eş zamanlı türkiye, almanya, ingiltere, rusya başta olmak üzere tüm dünyada satışı gerçekleşecek olan ürünümüzün satışlarına başlanmıştır. ? kolay kullanım , kolay depolama, tüm yüzeylerde güvenle kullanım, yüksek verim, ıslak ya da kuru kullanım ? Yedek mop 100 defa makinede yıkanabilir ( yumuşatıcı kullanmayınız )paket içeriğimikrofiber yedek mopmop aparat setiıslak ve kuru mop kovasıözellikleripp,pc,pvc,abs kova, paslanmaz çelik sap, mikrofiber mopkova ölçüsü : 400 * 240 * 400 mmsap uzunluğu 1280 mmmop ölçüsü 320*120 mm
Geri Bildirim Ver