ERİKMANN Hazır Sineklik En 75 Boy 120 Fiberglass Aç Kapa Yıkanabilir

300 TL

Ürün Bilgileri

ERİKMANN Hazır Sineklik En 75 Boy 120 Fiberglass Aç Kapa Yıkanabilir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erikmann Satıcı Ünvanı: SUZAN ERİKMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3590120975
    Bu ürün Erikmann tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SİNEKLİK PRATİK MONTAJ YİKANABİLİR AÇ KAPA ERİKMANN SİNEKLİK En 80 Boy 120 Cırtlı sineklik fiberglass (kansorojen içermez) Aç kapa olarak tasarlanmıştır.Yanmaya ve yırtılmaya dayanıklıdır. Fiber glass yani cam elyafından yapıldığı için normal tül kumaş gibi değildir. (30 derece çamaşır makinasında yıkanabilir )Dogramanın iç kısmina cırt bantları yapıştırarak hiçbir alet gerekmeden kolayca uygulanır.Doğramanızın dış kısmında hiç bir kötü görüntü olmaz ( İstenirse doğramanızın dış yüzeyine de uygulanabilir ) Ölçü alma tekniği : Doğramanın kanat kasası iç kısmından conta ile kasa arasındaki boşluktan En ve Boy ölçüsü alınır .
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Yıkanabilir Aç Kapa Sineklik MONTAJ VİDEO SU : ERİKMANN kapı pencere SİNEKLİKLİĞİ Kolay montaj yıkanabilr .Yanmaya ve yırtılmaya dayanıklıdır . Fiberglaas yani cam elyafından yapıldıgı için normal tül kumaşi gibi degidir. (30 derecede çamaşir makınasında yıkanabilir.) EN KALİTELİ EN EKONOMİK SİNEKLİK FİYATI AVANTAJIYLA SEVDİKNERİNİZİ SİNEKLERDEN KORUYUN.... EVCİL DOSTLARI, KEDİNİZİ KORUR ZARAR VERMEZ... ÖLÇÜ ALMAK İÇİN : Dogramanın dış kısmında kötü bir görüntü olmaz (İstenirse dogramanın dış yüzeyindende uygulanabilir) Ölçü alma tekniği :Doğramanın kanat kasası iç kısımdan conta ile kasa arasındaki boşluktan En ve boy ölçüsü alınır. Montaj : 1 : Uygulamayı yapacagınız yeri kuru olacak şekilde toz,ve benzeri kirlerden arındırılmalıdır. 2 : Pencere kanadının kasasının içine arkası yapışkanlı kanca erkek cırtlar yapıştırılır. 3 : Tülün biye dikilmiş yerleri kanca cırtla baskı yaparak uygulanıp gerdirerek fazlası kesilir . 4: Tülün kesik tarafına dişi bantlar yapıştırılıp ( uygulama oda sıcaklığında yapılmalıdır) 5: İki tülün arası dikine gelicek şekilde cırtlı mıknatıs artı eksi kutuplara dikkat edilerek baskı yapılarak uygulanır. ( Yıkama işlemin EN ERKEN 48 sonra yapın uygulama yaptıkdan sonra en 48 saat cırtlarından ayırmayın ürün montajdan sonra hemen kullanılabir ) UGULAMA ALANLARI
  • KAPI PENCERE ,SÜRGÜLÜ KAPI PENCERE ,HAVALADIRMA KATLANIR CAMLAMA SİSTEMLERİNDE

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 75 x 120
  • Tip Yapışkanlı
Geri Bildirim Ver