Erdem Yayınları Dünya Çocuk Klasikleri - Peter Pan - J. M. Barrie

93,19 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
98,92 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,79 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
350 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
106,99 TL
2. Ürün 50 TL
Kurumsal Fatura
116,06 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Erdem Yayınları Dünya Çocuk Klasikleri - Peter Pan - J. M. Barrie

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lory Ticaret Satıcı Ünvanı: SEVGİ TUNA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8610551079
    Bu ürün Lory Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Darling ailesi, güzel bir bahçe içindeki sirin bir evde yasiyorlardi. Bay ve bayan darling’in dünya tatlisi üç de çocuklari vardi. Ailenin diger fertleri, nana ve liza idi. Nana, çok sevimli bir köpek olup wendy, john ve michael’in en yakin arkadasiydi. Liza ise ev islerinde bayan darling’e yardimci olan genç bir bayandi. Bay darling’in nana ile arasi pek iyi degildi. Ancak bay darling durumu büyük bir ustalikla idare ediyordu. Bu nedenle çocuklarin bu geçimsizlikten hiç haberleri yoktu. Bayan darling ise nana ile çok iyi anlasiliyordu. Ona göre nana, çocuklarin dadisi gibiydi. Bu nedenle o, is bölümü yaparken daima nana’yi da görev veriyordu. (kitabin ıçinden) Ürün adı: Dünya çocuk klasikleri - Peter pan Ürün kodu: 9789755013343 Yazar: James matthew barrie Basım yılı: 2013 Kapak türü: Karton kapak Sayfa sayısı: 80 Kağıt cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar J. M. Barrie
Geri Bildirim Ver