Equestria Girls Miniler Oyun Seti B4910 - Rarity

1.999 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Equestria Girls Miniler Oyun Seti B4910 - Rarity

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Civciv Oyuncak Satıcı Ünvanı: SENA YEŞİM DERİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9640253501
    Bu ürün Civciv Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Equestria Girls hayranları Equestria Girls Miniler Oyun Seti’ne bayılacaklar! Equestria Girls miniler oyun setinde Rarity’i pijama partisine hazırlamak için saçını ve makyajını hazırlamasına yardım edin ya da Fluttershy’in birbirinden sevimli evcil hayvanlarının bakımlarına yardım edin! İsterseniz Twilight Sparkle ile fen derslerinde deneyler yapın, Applejack ile pizza yiyerek eğlenceli bir oyun gecesi düzenleyin veya Rainbow Dash’in muhteşem konserini dinleyin! Kızlar bu sevimli figürler ile istedikleri oyunları hazırlayıp oynamayı çok sevecekler! İstediğiniz karakterin oyun setini seçin ve onun eğlence dolu dünyasına sizde dahil olun! Hareketli kol ve bacaklara sahip, yaklaşık 11.5 cm boyundaki bu eğlenceli figürlere aksesuarları ile birlikte diledikleri gibi poz verdirebilirsiniz! Kutu içerisinde
  • 1 adet Equestria Girls karakter figür ve karakterlerin temasına uygun olan çeşitli aksesuarlar bulunmaktadır. Serinin
  • Fluttershy, Rarity, Applejack, Rainbow Dash ve Twinlight Sparke olmak üzere 5 farklı modeli bulunmaktadır. Kutu ölçüsü: 7 x 28 x 23 cm.
Geri Bildirim Ver

Equestria Girls Miniler Oyun Seti B4910 - Rarity Trendyol'da!

Çocukların eğlenceli ve keyifli bir zaman geçirmesi için tasarlanan Equestria Girls Miniler oyun seti B4910 – Rarity, kaliteli yapısı sayesinde son derece güvenilir bir kullanım sunar. Çocukların sosyalleşmesi ve hayal güçlerinin gelişmesi için tasarlanan oyun seti, bir oyun kurabilecekleri birden fazla parça içeriğine sahiptir.

  • Oyun kurma becerisi

  • Mini karakteri Rarity

  • Birden fazla sevimli parça

Equestria Girls Miniler Oyun Seti - Rarity Özellikleri

Equestria Girls Miniler Oyun Seti - Rarity ÖzellikleriEquestria Girls Miniler oyun seti B4910 - Rarity özellikleri incelendiğinde minimal ve detaylı tasarımlarının yanı sıra birden fazla parça içeriği ve kaliteli yapısı ön plana çıkar. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen oyuncak seti, çocukların kullanıma uygun olacak şekilde, son derece dayanıklı ve güvenilirdir. Miniler karakterlerinden birinin tasarımına sahip olan oyun seti, My Little Sony serisine hayran olan çocuklar için özel olarak tasarlanır. Çocukların dikkatini çekecek renkli içeriği sayesinde son derece göz alıcı tasarıma sahip olan set, çeşitli aksesuar parçalarından oluşur. Kıyafetler, ayakkabılar, çanta ve daha fazla Rarity karakterine ait ürünleri içerisinde barındıran set, küçük boyutları sayesinde pratiktir. Ergonomik ve kompakt tasarımı sayesinde rahat taşınabilir bir yapıya sahip olan set, özellikle çocukların çantasında istedikleri yere taşıyabilecekleri bir üründür. Miniler serisinin en sevilen karakterlerinden birinin dünyasını yansıtan oyun seti, Rarity figürü ve aksesuarlarıyla son derece kullanışlı ve uzun ömürlüdür.

Equestria Girls Miniler Oyun Seti - Rarity Kullanımı

Equestria Girls Miniler Oyun Seti - Rarity KullanımıKolay ve pratik kullanıma sahip olan oyuncak, özellikle miniler seven çocuklar için dikkat çekici bir yapıya sahiptir. Setin içerisinde yer alan aksesuarlar sayesinde sürekli farklı hikayeler üretebilir ve hem aileleriyle hem de arkadaşlarıyla etkileşimli oyunlar kurabilirler. Çocukların hayal dünyasının zenginleşmesine yardımcı olan oyuncak seti, karakter ve aynı zamanda bu karaktere ait eşyalardan oluşur. Makyaj aynası ve makyaj ekipmanlarıyla, özellikle kız çocukların ilgi odağı olabilecek bu oyun seti, uzun süreli odaklanarak oyun kurmalarına yardımcı olur. Çocukların hayal güçlerinin gelişmesine ve el becerilerinin artmasına yardımcı olan bu oyuncak, sosyalleşmelerini sağlamak için de birebirdir. Parçaları bir bütünü oluştururken farklı farklı kullanıma sahip olduğundan diğer oyuncaklarla birlikte de kullanılabilir. Rarity’i pijama partisine hazırlamak ona pijama partisine giyeceği kıyafeti seçmesine ve makyaj yapmasına yardımcı olmak gibi pek çok kurgu hikayesi oluşturabilirler.

Equestria Girls Miniler Oyun Seti - Rarity Fiyatı

Equestria Girls Miniler Oyun Seti - Rarity FiyatıOyuncak seti, çocukların kişisel zekalarına ve el becerilerine olan katkısını ortaya koyar. Uzmanlar tarafından desteklenen oyun seti, miniler hayranları için önemli bir parçadır. Çocukların çok severek oynadığı bu oyun seti, koleksiyon tutkunları için de önemli bir yere sahiptir. Dekoratif bir görsellik kazanması için de kullanılabilir. Set halinde sunulan ve içinde birden fazla oyuncağın yer aldığı miniler oyun seti, kaliteli yapıları sayesinde son derece dayanıklıdır. Uzun ömürlü kullanıma sahip olan bu set, çocukların keyifli bir şekilde zaman geçirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda hayal güçlerinin gelişmesine de katkı sağlar. Güvenilir bir kullanıma sahip olan oyun seti, çocukların sağlığına zarar vermeyecek malzemelerden üretilir. Minik parçalar içerdiği için üç yaşının altındaki çocukların kullanımı için uygun olamayan set, ebeveyn kontrolünde oynanabilir. Equestria Girls Miniler oyun seti B4910 - Rarity yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün hakkında bilgi sunar. Equestria Girls Miniler oyun seti B4910 - Rarity fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.