Epson L3151 Wi-fi + Tarayıcı + Fotokopi + Renkli Çok Fonksiyonlu Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı EPSONY L3151

3.000 TL

Ürün Bilgileri

Epson L3151 Wi-fi + Tarayıcı + Fotokopi + Renkli Çok Fonksiyonlu Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı EPSONY L3151

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epson L3151, temel işlevlerin ötesine geçen birçok fonksiyonlu yazıcıdır. Belge yazdırma, tarayıcı ve fotokopi yapma yeteneklerinin yanı sıra renkli baskı yapma yeteneği sunar.
  • Yüksek kaliteli baskılar üretmek için mürekkep püskürtmeli baskı teknolojisini kullanan tonerli yazıcı, canlı renkler ve net ayrıntılara sahip baskılar verir.
  • Renkli lazer yazıcı, Epson'un Ecotank serisinin bir parçasıdır. Daha uzun süre dayanan mürekkep tanklarını içerir, böylece daha fazla baskı yapabilme avantajı sunar.
  • Dört ayrı mürekkep kartuşunu kullanan Epson L3151 mürekkep, yüksek kaliteli renkli baskılar yapmayı mümkün kılar.
  • L3151 modelinin kablosuz Wi-Fi bağlantısı bulunur. Bu özellik, mobil cihazlarınızdan veya bilgisayarlarınızdan kolayca baskı almanıza olanak tanır.
  • Kağıt girişi 100 sayfaya kadar kapasitesi olan Wi-Fi lazer yazıcı, büyük projeler veya belgeler için idealdir.
  • Hem MacOS hem de Windows işletim sistemleri ile uyumlu olan Epson L3151 yazıcı, çeşitli platformlarda kullanılabilmesini sağlar.
  • Maksimum 5760x1440 piksel çözünürlük sunan Epson L3151 Wi Fi, yüksek kaliteli baskılar almanızı mümkün kılar.
  • Fotoğraf baskısı yapabilme yeteneği olan ev tipi lazer yazıcı, favori fotoğraflarınızı veya özel anıları basmanıza yardımcı olur.
  • Tarama işlemi sırasında 1200x2400 DPI çözünürlük sunan A4 lazer yazıcı ile net ve ayrıntılı sonuçlar elde edebilirsiniz.
  • 3.9 kilogram ağırlığında olan Epson L3151 toner yazıcı, 375x347x179 mm boyutlarıyla kullanımı kolaydır.
  • Dokunmatik düğmeler ile işlem yapılabilen Epson L3151 tarayıcı, kullanımı kolay hale getirir.
  • Renkli ve siyah beyaz fotokopi çekme yeteneğine sahip olan tarayıcı fotokopi lazer yazıcı, her alanda kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver

Epson L3151 Yaz-tar-fot Tanklı Its EPSONY L3151

Teknolojiyle iç içe olduğumuz günlük yaşamda yazıcı gibi makineler oldukça işimize yaramaktadır. Epson l3151 kalitesi ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken yazıcılardan biridir. Birçok bilgisayara uyumlu olması nedeniyle tercih edilmektedir. İş yerlerinde ve mesleğinize göre genellikle kullanılmaktadır. Tasarımında siyah renk kullanılmıştır. Bu yüzden birçok alana uyum sağlamaktadır. Hem görüntü hem de işlev bakımında kullanıcılara hitap etmektedir. Genellikle şirketlerde kullanılmaktadır. Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Uzun süre kullanımlara uygundur. Öğrencilerinde kullanabileceği yazıcı seçeneklerinden biridir. Pratik kullanımı nedeniyle önerilmektedir. Üzerinde bulunan tuşlar ve gösterim simgesi ile yapacağınız işlemi seçebilirsiniz. Ofis gibi alanlarda da işlerinizi kolaylaştırmaktadır. Alandan tasarruf etmeniz için önerilen yazıcılardan biridir. Tek makinede birçok işlemi yapmanızı sağlamaktadır. Kâğıt boyutu kullanımı da idealdir. Birçok kâğıt çeşidi kullanılarak yazıcınızdan işlem yapabilirsiniz.

  • Geniş hazneli mürekkep tankı
  • Renkli baskı
  • Tarama özellikli

Epson l3151 Özellikleri

Epson l3151 Özellikleri

Yüksek kapasiteye sahip olan yazıcı çeşitlerinden biridir. İçeriğinde geniş hazneli mürekkep tankı bulunması nedeniyle kapasitesi de yüksektir. Siyah ve renkli sayfa kopyaları almanızı sağlamaktadır. Baskı ve tarama özelliği de oldukça verimlidir. 5.760x1.440 baskı çözünürlük özelliğine sahiptir. Wifi bağlanabilme özelliğine sahiptir. Dilediğiniz resim veya yazılı belgeleri kolaylıkla çıkarmanızı sağlayan yazıcı çeşitlerinden biridir. Ağırlık olarak ise 3.9 kiloya sahiptir. Boyut olarak da idealdir. 37.5x34.7x17.9 cm sahiptir. Dilediğiniz belgelerin kopyasını alabilmeniz için özenle üretilmiştir. Kaliteli ve dayanıklıdır. Belirli miktarda Epson l3151 mürekkep kullanarak birçok işinizi halledebilirsiniz. Malzemeden tasarruf etmenizi de sağlamaktadır. Özellik bakımından oldukça donanımlı olan Epson l3151 yazıcı kullanıcıların memnuniyeti için tasarlanmıştır. Satın almadan önce özelliklerine detaylı bakmanız önerilmiştir. Yazdırma işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Birçok özelliğe tek makinede sahip olabilirsiniz.

Epson l3151 Yorumları

Epson l3151 Yorumları

Yazıcı satın almadan önce yorumlarına bakmanız oldukça önemlidir. Donanımlı ve kullanışlı Epson l3151 kullanımı kolay ve avantajlıdır.Garanti belgesi mevcuttur. Renkli çıktılarda veya yazılı belgelerde herhangi bir değişim olmadan dilediğiniz gibi elde etmenizi sağlamaktadır. Cihazı yerleştirdiğiniz zeminde oldukça önemlidir. Düz bir zemine yerleştirdiğinizde cihazı daha rahat kullanabilirsiniz. Dilediğiniz her alanda baskı alabilmeniz için üretilmiştir. İnternete bağlandığınızda istediğiniz belge veya baskıyı kolaylıkla çıkarmanızı sağlamaktadır. İçeriğinde bulunan mürekkep tankı da maksimum kapasiteye sahiptir. Sürekli mürekkep doldurmanızı önlemektedir. Belgelerinizin yarım veya silik bir şekilde çıkmasını engellemektedir. İsteğinize göre fotoğraf baskısı da çıkartabilirsiniz. Modern teknoloji ile üretilen yazıcı seçeneklerinden biridir. Tüm bilgisayarlarla uyumlu olan yazıcının birçok farklı avantajına sahip olabilirsiniz. Kullanıcıların fikirlerini yorumları okuyarak anlayabilirsiniz. Epson l3151 inceleme yaparak satın alabilirsiniz.

Epson l3151 Fiyatı

Epson l3151 Fiyatı

Kampanya dönemlerindeki avantajlı fiyatları ile ile epson l3151 tarayıcı özelliğine de sahiptir. Kısa sürede çıktı ve tarama işlemleri yapmanızı sağlamaktadır. Mürekkep alanının temiz ve kullanışlı olması için yeni şişe tasarımı geliştirilmiştir. Kullanırken kirliliği önleyen mürekkep şişesi ile kullanıma uygundur. Mürekkep tankını rahatlıkla görmeniz için şeffaf tasarlanmıştır. Farklı renkler kullanarak baskılarınızı özelleştirebilirsiniz. Epson ecotank l3151 fotokopi + tarayıcı + Wi-Fi direct tanklı yazıcı tasarım olarak da gözünüze hitap etmektedir. Sade renklerle tasarlanan yazıcı dilediğiniz her alana uyum sağlamaktadır. Taşıması kolaydır. Belirli bir alanda kullandıktan sonra istediğiniz yere taşıyarak kurulumunu yapabilirsiniz. Profesyonel olması nedeniyle tercih edilmektedir. Sadece bilgisayar değil, birçok telefon modeline bağlanabilen özelliğe sahiptir. Telefonunuzda bulunan evrakları bilgisayara aktarmadan rahatlıkla kopyasını alabilirsiniz. Kâğıt üzerine yapılan baskıların taşmaması için gelişmiş teknoloji kullanılmıştır. Epson l3151 kartuş özellikli yazıcıya siz de Trendyol üzerinden sipariş vererek sahip olabilirsiniz.