Epsilon Yayınevi Şüpheci Zihinler - Stranger Things

194,76 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,63 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,55 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Şüpheci Zihinler - Stranger Things

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epsilon Satıcı Ünvanı: EPSİLON YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336058194200001 Vergi Kimlik Numarası: 3360581942
    Bu ürün Epsilon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şüpheci Zihinler Bir Stranger Things Romanı

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Gwenda Bond
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Şüpheci Zihinler - Stranger Things | Epsilon Yayınları

Kitap okumak birçok insan için tutkudur. Farklı konu ve türe sahip yüzlerce kitap seçeneği bulunur. Aynı zamanda düzenli bir şekilde kitap okumanın diksiyon gelişimine, genel kültüre ve okuma hızının artmasına olumlu etkileri bulunur. Türleriyle farklılık gösteren birçok kitap vardır. Stranger Things Şüpheci Zihinler, bilim kurgu türünden hoşlananlar için önerilen önemli klasiklerden biridir. Kitap Hawkins laboratuvarında gönüllü denek olan 4 genci konu alır. Vietnam'da yaşanan olaylar gençler arasında duyulur ve savaş esnasında düşmanlara silah dışında üstünlük sağlamak amaçlanır. ABD bu yöntem için insanlar üzerinde deney yapacağını duyurur. Kitap, genel olarak bunlardan bahseder. Şüpheci Zihinler kaç sayfa sorusunun yanıtı ise 360’tır. Bitirmek istemeyeceğiniz bu kitap sürükleyici hikayesi ile sizleri kendine bağlar. Heyecanlı bir okuma keyfi sunarken büyük meraklar uyandırır.

  • Akıcı ve sade bir yazım dili vardır.
  • Hikayesi sürükleyicidir.
  • Kendi türünde tutkulu bir kurguya sahiptir.

Şüpheci Zihinler Hakkında Detaylar

Şüpheci Zihinler Hakkında Detaylar

Canavarlar ile doğaüstü farklı güce sahip laboratuvar insanları arasında olanlar, Stranger Things Şüpheci Zihinler okurlarını heyecan verici bir yolculuğa çıkarır. Terry Ives, İndiana’da bir üniversite kampüsünde öğrenciliği sırasında Vietnam'da yaşanan olaylara karşı sessiz kalmak istemez. Terry Ives bilimin bir şeyleri değiştireceğine inanır. Tekin olmayan bir bilim insanı olan Dr. Martin Brenner’ın yönettiği laboratuvarda özel bir deney yapılır. Terry, ormanın derinliklerindeki gizemli bir laboratuarda yaşanan olayların sırrını çözümlemeye kararlıdır. Terry haricinde laboratuvarda Alice, Ken ve Gloria adında üç genç denek daha vardır. Geçen zaman zarfında gençler kullanıldıkları deneyin amacını öğrenip burdan kaçmak isterler. Ve bunun için planlar yapmaya başlarlar. Konu, akıcı ve sade bir dille anlatılarak Şüpheci Zihinler kitap yorumunu olumlu yönde etkiler. Daha önce bu kitabı okuyan birçok kişi etkili bir kitap olduğuyla ilgili yorumlar yaparlar.

Stranger Things Kitabı İçeriği ve Konusu

Stranger Things Kitabı İçeriği ve Konusu

Şüpheci Zihinler kitabı fantastik ve bilim kurgu tadında bir kitabı okurlara sunar. Samimi bir dil kullanılması, okurlar ile yazar arasında bağ kurulmasına yardımcı olur. Eleven’ın özel güçlerinin ortaya çıkış sebebi kitapta açık bir şekilde anlatılır. Kitabın baş karakterleri olan 4 genç deneğin, laboratuvardaki deneylerin düşündükleri kadar masum olmadığını öğrenmeleri üzerine olaylar değişir. Şüpheci Zihinler okurlarına keyifle okunabilecek fantastik bir dünya sunar. Kitabın baş karakteri Terry Ives bir üniversite öğrencisidir ve Eleven’ın annesidir. Keyifle okuyabileceğiniz zamanda yolculuk unsurları vardır. Zihin hırsızı gibi birçok doğaüstü varlıklar bulunur. Eleven, paralel evrende boyut değiştirebilir bir güce sahiptir. Gerilim yüklü karanlık ve sürükleyici bir hikayedir. Terry, güçlü ve kendi ayakları üzerinde durmayı benimseyen bir karakterdir. Eleven, annesi ile ilgili gerçeklerin gün yüzüne çıkmasını sağlar.

Şüpheci Zihinler Stranger Things Kitabı Fiyatları

Şüpheci Zihinler Stranger Things Kitabı Fiyatları

Yapılan deneyler sonucunda deneklerde farklı özel güçler ortaya çıkar. Terry kendi ayakları üzerinde duran ailesinden harçlık almamak için çalışan bir karakterdir. Terry’den önce oda arkadaşı laboratuvarı görür ve pek gözü tutmadığı için vazgeçer. Terry oda arkadaşının bahsetmesi üzerine bilimin gücüne inanarak denek olmaya karar verir. Şüpheci Zihinler bir Stranger Things romanı fiyat olarak da hayranlarına kolay ulaşılabilirlik sağlar. Gerilim dolu dünyanın içine girmeyi ve sizlere bilim kurgu türünde keyifle okunabilecek bir kitap sunar. Büyük bir kaosun ortasında kendisini bulan Terry Ives ve bu deneyi yapmayı kafasına koyan Dr. Martin Brenner karakterleri bulunur. Deneyin geleceği uğruna herşeyi göze alan ve kendini adayan Dr. Martin Brenner, savaşların aslında insanların zihinleriyle olduğunu anlayarak bu yönden mücadele vermeyi hedefler. Stranger Things kitap seçeneklerine ve daha fazlasına geniş fiyat aralığı ile Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.