Epsilon Yayınevi Saftirik Greg’in Günlüğü 16 Tam Isabet! Jeff Kinney

192,11 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Saftirik Greg’in Günlüğü 16 Tam Isabet! Jeff Kinney

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saftirik greg’in günlüğü 16 – tam isabet! Jeffkinney okulda yapılan spor seçmelerinde büyük hüsrana uğrayan greg, spor kariyerininhenüz başlamadan bittiğini düşünüyor. Fakat annesinin ısrarlarına dayanamayıp spora bir şans daha vermeye kararveriyor ve basketbola yazılıyor. Seçmeleri kötü geçen greg, artık bir takıma girme şansının olmadığınıdüşünse de kasabanın en kötü takımında forma giymeye hak kazanıyor. Greg ve takım arkadaşlarının bu sezon boyunca tek maç kazanması dahiolası değil gibi. Ama söz konusu spor olunca her şey mümkün. Bakalım, topu bir kere eline geçiren greg bu şansı nasıl değerlendirecek? Çeviri: Nurbike bengisu günaydın Editör : buse özlem bay Cilt bilgisi: Sert kapak Sayfa sayısı: 224 Kitap boyutları: 13,5x21 cm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jeff Kinney
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Epsilon Yayınları, Saftirik Greg’in Günlüğü 16 Tam İsabet! - Jeff Kinney

Kitap okumak, birçok kişinin sıklıkla tercih ettiği aktiviteler arasında yer alır. Farklı tür ve konulara sahip kitapların içeriği oldukça önem taşır. Bunun yanı sıra kitap kağıt kalitesi, baskı kalitesi ve kapağı oldukça önemlidir. Epsilon Yayınları Saftirik Greg’in Günlüğü 16 Tam İsabet! Jeff Kinney özellikle çocuklara ve gençlere hitap eden içeriği ile dikkat çekici bir ürün niteliğindedir. Saftirik Greg serisine ait bir kitap olan bu ürün, eğlenceli ve kaliteli mizaha sahip bir içerik taşır. Okurken sıkmayan olay örgüsü ile çocukları hem geliştirirken hem de oldukça eğlenceli bir yolculuğa çıkarır. Okumayı geliştiren, çocuklara katkı sağlayan ve aynı zamanda eğlenceli bir kitap için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli 1. sınıf kağıt malzeme
  • Gelişmiş mizah içeriği
  • Eğlenceli olay örgüsü

Saftirik Greg'in Günlüğü 16 Tam İsabet! Jeff Kinney İçeriği

Bu ürün yaratıcı bir biçimde yazılan olay örgüsü ile oldukça dikkat çekicidir. Devam eden bir serinin kitaplarından biridir. Özellikle çocuklar için tasarlanan bu kitap, gelişim aşamasındaki çocukların okuması için yazılan eğlenceli bir içeriğe sahiptir. 1. sınıf kaliteli kağıt malzemesi ile dayanıklı yapraklara sahiptir. Bu dayanıklılığı ile sıvı dökülmesine karşı parçalanmaya dayanıklıdır. Saftirik Greg'in Günlüğü 16 Tam İsabet! Jeff Kinney net ve kolay okunabilen yazı stiline sahip kaliteli bir kitaptır. Özel baskı tasarımına ek olarak canlı ve sert kapağı, dikkat çekici bir görünüm sunar. Özellikleri bütünü ile çocuklar için vazgeçilmez bir okuma kitabı niteliğindedir. Bunun yanı sıra okuyanların kelime haznesini ve hayal gücünü geliştiren bir kitaptır. Oldukça eğlenceli içeriğe sahip bir kitap edinmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Epsilon Yayınları Saftirik Greg'in Günlüğü Avantajları

Bu kitap sağladığı tüm özellikleri bütünü ile oldukça avantajlı bir ürün niteliği taşır. Okuma kitapları, her yaş döneminde tercih edilen ciddi katkılar sağlayan geliştirici ürünlerdir. Bu kitap, özellikle çocukların hayal dünyaları için tasarlanır. Kaliteli zaman geçirmelerini sağlayacak bir üründür. Saftirik Greg adlı karakterin hayatından kesitler içeren bu kitap, verdiği mesajlar ile çocukların gelişimine ve dünyayı anlamlandırmalarına yardımcı olur. Bu sayede erken yaşta bilişsel algı gelişimine katkıda bulunur. İçeriği dışında oldukça kaliteli tasarıma sahip dikkat çekici bir kitaptır. Çizimleri, kitaba yoğunlaşmanızı sağlar. Böylece okurken eğlendirmeyi amaçlar. Çocuklarınızın gelişimine katkı sağlayacak bir kitap için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Epsilon Yayınları Saftirik Greg’in Günlüğü 16 Tam İsabet! Jeff Kinney yorumları, ürünün içeriği hakkında büyük ölçüde memnuniyet bildirir. Yorumlardan yararlanarak bu kitap hakkında fikir edinebilirsiniz.

Saftirik Greg'in Günlüğü 16 Tam İsabet Jeff Kinney Fiyatları

Bu kitap, tüm özellikleri ile birçok kişi tarafından bir fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir. Bütçe dostu fiyatı ile her yaş grubuna hitap edebilir. İçerisinde bulunan başarılı çizimler, kitabı okuyan çocukları sıkmayacak bir şekilde tasarlanır. Böylece eğlenceli bir kitap niteliği taşır. Olay örgüsü, çocukların bilişsel algılarını geliştiren bir şekilde hazırlanır. Olay örgüsü ile hayatın içinden örnekler veren, dikkat çekici bir içeriktir. Bu özelliklerinin yanı sıra kaliteli kağıt malzemesi ile canlı görünüm sağlayan bir kitaptır. Belirgin bir yazı tipine sahip, kolay okuma sağlayan bir üründür. Kitabın kapağı, dikkat çekici bir çizim ile tasarlanır. Aynı zamanda oldukça dayanıklı bir yapıdadır. Epsilon Yayınları Saftirik Greg’in Günlüğü 16 Tam İsabet! Jeff Kinney fiyatları Trendyol’da bulunur. Ürünü gözlemleyip yorumları değerlendirerek bu kitabı satın alabilirsiniz.