Epsilon Yayınevi Saftirik Greg'in Günlüğü 1. Kitap

192,11 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,18 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Saftirik Greg'in Günlüğü 1. Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saftirik Greg'in Günlüğü 1. Kitap Jeff Kinney, Meltem Erkmen / Epsilon Yayınları Basım Yılı: 2013
  • Baskı: 16
  • Sayfa Sayısı: 223
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • ISBN-10: 9944821117
  • Yazar: Jeff Kinney
  • Çevirmen: İlker Akın
  • Editör: Meltem Erkmen
  • Epsilon Gençlik Kulübü okuyucularını çok eğlendirecek Saftirik Greg'le tanıştırıyor. Yazar ve illüstratör Jeff Kinney'in kahramanı Greg yazmak zorunda kalınca ortaya hem gençlerin hem de büyüklerin gülerek okuyacakları bir günlük çıkıyor. Çocuk olmanın ne zordur değil mi? Gelişimini henüz tamamlamamış ufaklıklarla her gün tıraş olmak zorunda olan azmanların aynı sıralarda oturmak zorunda kaldığı ortaokulda okuyan Saftirik Greg'in Günlüğü bir zamanlar benzer şikâyetlerle dolu olan yetişkin okuyucuları ve halen aynı sıkıntıları çeken gençleri oldukça eğlendirecek.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jeff Kinney
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Epsilon Yayınları Saftirik Greg'in Günlüğü 1. Kitap

Çocukların küçük yaşlarda kitaplarla tanışması gelişimleri açısından fazlasıyla önemlidir. Hikaye ve öykü kitapları bu anlamda çocuklar için ideal bir yol göstericidir. Epsilon Yayınları Saftirik Greg’in Günlüğü 1. kitap, eğlendirmekle birlikte öğretici nitelikler de taşır. Donanımlı ve özgüvenli bireyler yetişmesine yardım eder. Çocukların kendilerini iyi bir şekilde ifade etmelerini sağlar. Hafızalarını güçlendirmek birlikte sözcük dağarcığını da genişletmeye mümkün kılar. Eğlenceli içeriğiyle kitap okuma alışkanlığı kazandırır. Okula yeni başlayan çocuklar tarafından sevilen ve tercih edilen bir kitaptır. Yaşıtlarından bir adım öne geçmeyi isteyen çocuklar tarafından da beğenilerek okunur. Yetişkinlerin de zevklerine hitap edebilecek içeriğe sahiptir. Doğru seçilmiş kitaplar arasında yerini alır. Okuma ve yazma becerilerini de geliştirir. Kapak ve kitap ismi ile de dikkat çekmeyi başarır.

  • Eğlendirici ve öğretici
  • Dikkat çeken kapak tasarımı
  • Uygun fiyat

Çocuklara Uygun Epsilon Yayınları Saftirik Greg’in Günlüğü

Çocuklara Uygun Epsilon Yayınları Saftirik Greg’in Günlüğü

Öykü kitapları arasında kendini göstermeyi başaran kitap, her yönden çocuklar için uygunluk gösterir. Çocuk öykü kitabı, dikkat çeken yönleri ile beğeni toplar. Çocukların kitaplarla olan ilk etkileşimini olumlu yönde etkiler. Saftirik Greg’in Günlüğü 1. kitap, hem isim hem de kapak görseli ile ön plana çıkar. Okul öncesinde aileler tarafından da çocuklara okunabilir. Kişilik özelliklerine ve her yaşa hitap eder. Geniş bir kitleye uygunluk gösterir. Kitaplarla bağ kurma konusunda başarılı bir başlangıç yapma fırsatı sunar. Tüm unsurlar sayesinde zaman verimli ve keyifli bir şekilde geçirme olanağı tanır. Serinin birinci kitabı olarak karşınıza çıkar. Epsilon Yayınlarının aracılığı ile kitaplıklardaki yerini alır. Jeff Kinney’in yazarı olduğu kitabı İlker Akın çevirisi ile okuma şansını elde edebilirsiniz. 2007 yılında basılan kitap, günümüze kadar sayısız baskı ile popülerliğini korur.

Her Yaşa Uygun Saftirik Greg’in Günlüğü Epsilon Yayınları

Her Yaşa Uygun Saftirik Greg’in Günlüğü Epsilon Yayınları

Çocuklar başta olmak üzere yetişkinlerin de severek okuduğu kitap, 223 sayfadan oluşur. Bir çırpıda okunabilir olması ile kısa süre içinde bitirilir. Kitap okumaya yeni başlayanlar için okuma alışkanlığı kazandırması ile bilinir. Hem eğlenceli hem de öğretici içeriğe sahiptir. Standart kitap kağıdına sahip olması ile okuma deneyimini kolaylaştırır. 13,5 x 21 cm boyutu ile oldukça ergonomiktir. Çantada veya elde kolayca taşınabilir. İngilizceden Türkçeye çevrilen kitap, okuma kolaylığı sunması ile de yoğun ilgi görür. Ciltli bir kitap olarak raflarda yerini alır. Jeff Kinney’in yazarı olduğu kitabın çevirisini İlker Akın, editörlüğünü ise Meltem Erkmen üstlenir. Epsilon Yayınları Saftirik Greg’in Günlüğü 1. kitap yorumları incelendiğinde kitap içeriğinin her yaşa uygun olduğuna dikkat çekilir. Çocuklardan yetişkinlere kadar herkese hitap eden bir kitaptır.

Epsilon Yayınları Saftirik Greg’in Günlüğü Fiyatları

Epsilon Yayınları Saftirik Greg’in Günlüğü Fiyatları

Epsilon Gençlik Kulübü okuyucularını eğlendiren içeriğe sahip olan kitap, Saftirik Greg’le tanışmanıza olanak tanıyor. Hem yazar hem de illüstratör olan Jeff Kenney’in kahramanı Greg’i okuyucuyla buluşturur. Gençlerin ve çocukların başta olmak üzere her yaştan yetişkinin gülerek ve eğlenerek okuduğu bir günlüktür. Konusu, gelişimini henüz tamamlamamış ufaklıklarla, her gün tıraş olmak durumunda kalan azmanlarla aynı sıralarda oturmak zorunda kalan Saftirik Greg’in hayatıdır. Ortaokulda okuyan Greg’in bir zamanlar benzer sorunlar yaşayan yetişkin okuyucuları ve hala yaşamakta olan gençleri eğlendirmeyi hedefleyen bir kitaptır. Geniş kitleler tarafından yoğun ilgi görür. Beğenilerek okunan kitap, günlük niteliğiyle daha akıcı ve yalın bir dile sahip olur. Epsilon Yayınları Saftirik Greg’in Günlüğü 1. kitap fiyatları uygun aralıklarda seyreder. Trendyol sayesinde kitaba uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.