Epsilon Yayınevi Ölüme Fısıldayan Adam 2 / Kibrit Çöpü Mezarlığı (özel Baskı)

307,19 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
316,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,53 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
351,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Ölüme Fısıldayan Adam 2 / Kibrit Çöpü Mezarlığı (özel Baskı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epsilon Satıcı Ünvanı: EPSİLON YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336058194200001 Vergi Kimlik Numarası: 3360581942
    Bu ürün Epsilon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kibrit Çöpü Mezarlığı (Özel Baskı) Ölüme fısıldayan adam öldüyse, kibrit çöpü mezarlığı neden boş?" Öldüğü söylenen sevgilisinin cesedini bulamadığı için onun hâlâ yaşadığına inanan Yosun, gerçekleri öğrenebilmek için geçmişi eşelerken Bay K’den yardım ister. Ancak bu yolculukta öğrenebildiği tek şey, geçmişte duyduğu her şeyin yalan, bildiği tüm yalanların da eksik olduğudur. İnsanlar, ölenlerin ardından, ''Onu kaybettik,'' diyor. Peki kaybedilen şeyin bulunma ihtimali her zaman yok mudur? Beni Bul. Benim yaşamak istememe sebebim, bu dünyada değil, kafamın içinde yaşıyor

Ürün Özellikleri

  • Boyut Cep Boyu
  • Yazar Büşra Yılmaz
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Ölüme Fısıldayan Adam 2 / Kibrit Çöpü Mezarlığı (Özel Baskı) | Epsilon Yayınevi

Gün içerisinde sıklıkla kitap okuyan okurlar, birçok farklı türde eser tercih ederler. Farklı konuların işlendiği kitaplar arasında kibrit çöpü mezarlığı yer alır. Eser 1994 yılında Tokat’ta dünyaya gelen Büşra Yılmaz tarafından kaleme alınır. Yazar ayrıca 4N1K kitabının da yazarıdır.

  • Akıcı dil
  • Sürükleyici hikaye
  • Dikkat çekici tasarım

Kibrit Çöpü Mezarlığı Konusu ve İçeriği

Kibrit Çöpü Mezarlığı Konusu ve İçeriği

Sürükleyici kitaplar okumayı tercih eden okurların tercih ettiği kitaplar arasında Büşra Yılmaz ölüme fısıldayan adam 2 yer alır. Bu kitap sadece kapak tasarımıyla değil, aynı zamanda kibrit çöpü mezarlığı konusu sayesinde de dikkatleri toplamayı başarır. Okurlara eğlenceli ve kaliteli vakitler geçirten eser, her konuda okurlardan tam not alır.

Eserde genç bir karakterin sevgilisinin ölmediğine inanarak onu araması işlenir. Sevgilisini arayan adamın bu yolda öğrendiği gerçeklerin işlendiği romanda sade bir dil kullanılır. Akıcı olay örgüsüne sahip olan kibrit çöpü mezarlığı cilti olarak bulabilmeniz mümkündür. Kibrit çöpü mezarlığı serisi 2 kitaptan oluşur. Ölüme fısıldayan adam 2 kibrit çöpü mezarlığı ilgi çekici konusu ve ana fikriyle beğenileri toplar. Gençlere yönelik olan eseri yetişkinler de tercih eder. Eserin ilk kitabını okumuş olan kişiler ikinci kitabı da severek okur. Seriyi sırasına göre okumanız olayları daha iyi anlayabilmeniz için önemlidir. Ölüme fısıldayan adam kitabının devamı olan eseri birçok okuyucunun beğenisini kazanır. Sade bir dille yazılmış olması eseri kolaylıkla anlamanıza yardımcı olur. Kibrit çöpü mezarlığı özel baskı kitaplara da sahiptir.

    Sade Dil ve Etkili Olay Örgüsü

    Sade Dil ve Etkili Olay Örgüsü

    Roman serisi okumayı sevenler için birebir olan Büşra Yılmaz kibrit çöplüğü mezarlığı okurlardan tam not almayı başarır. Ölüme fısıldayan adam 2 konusunun etkileyici olması sayesinde dikkatleri toplayarak okuyucunun beğenisini kazanır. Aynı zamanda anlaşılır ve akıcı bir dille yazılan roman 2 kitap serisinden oluşur. Okurlar kitabı almadan önce kibrit çöpü mezarlığı kaç sayfa gibi soruların cevabını merak eder.

    Kitap 364 sayfadan oluşur. Kutu içerisinde bulunması ve kapak tasarımı sayesinde okurlardan tam not almayı başarır. Kibrit çöpü mezarlığı yazarı Büşra Yılmaz başka eserlere de sahiptir. Kibrit çöpü mezarlığı okumayı sevenlerin ellerinden düşürmediği eserlerdendir. Romanı satın almadan önce kibrit çöpü mezarlığı yorum kısmına göz atarak eser hakkında detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Gençlere hitap eden roman sürükleyici olay örgüsü sayesinde bir solukta bitirilebilir. Yalın bir dille yazılan kibrit çöpü mezarlığı kitap sürükleyici bir hikayeye sahiptir. Eser aynı zamanda farklı kapak tasarımıyla da dikkatleri toplamayı başarır.

      Ölüme Fısıldayan Adam 2 Trendyol’da

      Ölüme Fısıldayan Adam 2 Trendyol’da

      Gençlerin severek ve beğenerek okudukları romanlar arasında yer alan kibrit çöpü mezarlığı farklı konusu sayesinde dikkatleri çeker. Sevgilisinin öldüğüne inanmayıp, onu bulmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatan roman, gençler tarafından ölüme fısıldayan adam 2 okumayı sevenlerin tercih ettiği eserlerdendir. 2 kitaba sahip olan serinin olay örgüsünü daha iyi anlayabilmeniz için birinci kitabı okumanız da tavsiye edilir. Konusu ve kapak tasarımının yanı sıra kibrit çöpü mezarlığı fiyat konusunda da oldukça başarılıdır. Her bütçeye hitap eden fiyata sahip olan bu roman, akıcı bir üslupla yazılmıştır. Kibrit çöpü mezarlığı alma işleminizi Trendyol üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. İlgi çekici ve merak uyandırıcı bu romanı dilerseniz sevdiklerinize hediye olarak da alabilirsiniz. Uygun fiyata sahip olan bu romanı kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilir, dilerseniz sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.