Epinox Hazzar Kahve Değirmeni (kd-01)

650 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Epinox Hazzar Kahve Değirmeni (kd-01)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kumsal Mutfak Satıcı Ünvanı: KUMSAL MUTFAK VE AMBALAJ MALZEMELERİ REKLAMCILIK TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0592057044900001 Vergi Kimlik Numarası: 5920570449
    Bu ürün Kumsal Mutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım Talimatı
  • 1- ÖĞÜTÜCÜ AYARINIZI YAPIN İstenilen hacimde öğütmek için öğütücü ayarını yapın. 2- KAHVE ÇEKİRDEKLERİNİ DÖKÜN Hazneye kahve çekirdeklerini dökün. 3- KAPAĞI KAPATIN Kahve çekirdeklerini öğütmeden kapağını kapatın. Bunu yapmak için önce kapağı ardından kolu yerleştirin. Orta kapağı takın ve hem sapı hem de kapağı yerine sabitleyerek sıkın. 4- ÖĞÜTME Öğütücüyü sıkıca tutun ve öğütmek için kolu saat yönünde çevirin. Kolu saatin tersi yönünde çevirmediğinizden emin olun. 5- HAZNEYİ GEVŞETİN İşiniz bittiğinde, hazneyi saat yönünde çevirerek açın ve taze çekilmiş kahvenin tadını çıkarın. 6- TEKRAR İstenilen miktarda kahve tozu elde edilene kadar işlemi tekrarlayın. Ürün Hakkında
  • - Öğütücü, kahvenizi demlemeden hemen önce doğru miktarda öğütmenizi, mümkün olan en taze ve lezzetli kahveyi almanızı sağlar - Kahve değirmeni dayanıklı ve sağlıklıdır. - Elektrikli değirmenlerden daha sessizdir. Dilediğiniz yerde ve zamanda taze kahvenin tadını çıkarabilirsiniz. - Öğütücü, ultra ince ve iri çekim seçeneklerine göre ayarlanabilir ve Türk kahvesinden soğuk demlemeye kadar her türlü kahveyi hazırlayabilirsiniz. - Espresso, French Press, Motta, Dripper, Demleme, Pot vb. kahve değirmeni ile hepsine özel kahveleri hazırlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver