Ensar Neşriyat Kur'an'a Göre İnsan ve Sorumlulukları

94,90 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ensar Neşriyat Kur'an'a Göre İnsan ve Sorumlulukları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esinti Satıcı Ünvanı: ESİN ÖZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6550492458
    Bu ürün Esinti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüce Allah'in yeryüzünde halifelik görevini yerine getirmek üzere üstün bir donanima sahip olarak yarattigi insan, yapip ettiklerinin sonuçlarindan sorumlu tutulsun diye özgür birakilmistir. Buna göre insanin sorumlulugu özgürlügünün bir sonucudur. Bunun da Allah katinda tek bir karsiligi vardir, o da insanin yaratanina karsi kulluk görevini yerine getirmesidir. Zira insanin Allah'a karsi sunacagi kulluk, esasen Allah'in ona olan sonsuz ihsan ve ikrâmlarina karsilik bir nevi sükrân borcudur. Yapilan iyiliklere karsi nankörlük etmeyip aksine sükrünü yerine getirmek ise, ancak fitrati bozulmamis insan için söz konusudur. Iyiliklerin ve güzelliklerin gerçek kaynagi da Allah olduguna göre, O'na kulluk etmenin olumsuz sekilde cereyan etmesi tabii ki, vicdaninin sesini dinleyen insan için hiç de hos bir durum degildir. O halde insan, nimete mazhariyetinin bir sonucu olarak büyük bir sorumluluk tasimaktadir. Iste bu çalisma insanin sözünü ettigimiz sorumluluklarinin neler oldugunu ortaya koymak üzere kaleme alinmistir. Ürün Adı: Kur'an'a Göre İnsan ve Sorumlulukları Ürün Kodu: 9786055623227 Yazar: Muhsin Demirci Basım Yılı: 2010 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 248 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver