Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti (ehliyet Kitabı Ve 500 Soruluk Deneme)

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti (ehliyet Kitabı Ve 500 Soruluk Deneme)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Enineboyunaegitim Satıcı Ünvanı: SÜMEYYE GÜZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1942482916600001 Vergi Kimlik Numarası: 4530788573
    Bu ürün Enineboyunaegitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ehliyet Hazırlık Seti (Ehliyet Kitabı ve 500 Soruluk Deneme) Ehliyet Hazırlık Seti İçeriği: Ehliyet Sınavlarına Hazırlık Ders NOTLARI (Özet Şekilde) 10’lu Ehliyet Deneme Yaprak Test Hem Konu anlatımı ve hem de son 5 yılın soruları taranarak en çok çıkan sorular verilmiştir. Sorular yaprak test şeklindedir. Tüm konuların analizi çıkarılarak sınavlarda çıkacak sorular verilmiştir. A-5 Konu anlatımlı kitapla konuların özetini okuyacaksınız ve Yaprak Testlerle öğrendiklerinizi pekiştireceksiniz. Sınavı kazanmak istiyorsanız bu set tam size göre. Başka kaynağa ihtiyacınız olmayacaktır. Ehliyet Sınavlarına Hazırlık Ders NOTLARI (Özet Şekilde) İçeriği: Ehliyet Sınavlarına Hazırlık Kitabı Tüm Konuların Özet olarak verildiği kitaptır. Tüm konular ders notları şeklinde spiralli kitapta verilmiştir. Konu anlatımlı başka kaynağa ihtiyaç duymayacaksınız. Yeni Sınav sistemine göre hazırlanmıştır. Yeni nesil soruların konularının özetidir. A5 1. Sınıf kalite kağıda dijital ve renkli baskı yapılmıştır. 165 Sayfadan oluşmaktadır. Kitap İçeriği: Trafik Adabı Trafik ve Çevre Bilgisi Motor Bilgisi İlkyardım 10’lu Ehliyet Deneme Yaprak Test İçeriği: 10’lu Ehliyet Deneme Sınav Seti (10 Sınav Yaprak Testleri) Son 5 yılın soruları analiz edilerek hazırlanmıştır. En çok çıkan sorular seçilmiştir. Toplam 10 Adet Deneme Yaprak testinden oluşmaktadır. Her yaprak testi 50 Sorudan Oluşmaktadır. Her yaprak testi yaklaşık 10 Sayfadır. Yeni Nesil Soru Sistemine göre hazırlanmıştır. Cevaplar Karekodla verildiği gibi çıktı olarak da verilmiştir. Testi bitirdikten sonra sonucu karekodla yapmanız sizin cevapları önceden görmenizi engelleyecektir. İkinci Testten sonra artık soruları tanıyacak ve zevkle kalan yaprak testleri bitireceksiniz. Her Testi münferit olarak çözebilmeniz için ayrı ayrı hazırlanmıştır. Önemli Bilgi: Elektronik ehliyet sınavlarına gireceklere: 12 İlk yardım sorusu, 23 Trafik sorusu, 9 Motor sorusu ve 6 Trafik adabı sorusu olmak üzere 50 soru sorulmaktadır. Ehliyet sınav süresi 45 dakikadır. 4 yanlış bir doğruyu götürmemektedir. Tüm ehliyet sınıfları için sorular aynıdır. Adayların başarılı olabilmesi için toplam 50 sorudan oluşan yeni müfredat ehliyet sınavından 35 soruyu doğru cevaplaması ve toplam 70 puan almaları gerekmektedir. 10’lu Ehliyet Deneme Sınav Setinde bulunan sınav sorularını çözerek sonuçlarınızı görebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Enine Boyuna Eğitim 878 Ehliyet Kitabı ve 500 Soruluk Deneme Ehliyet Hazırlık Seti

Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Ehliyet Kitabı-500 Soruluk Deneme Kitabı sayesinde artık trafiğe çıkmak ve ehliyet almak çok kolay. Yeni nesil sorulara uyumlu hazırlanan bu konu anlatımlı seri içerisinde 500 soruluk deneme testi de içerir. Konular bölüm bölüm ayrıdır. Her konuya özel hazırlanmış testler bulunur. Bu testler çıkmış sorulara özel olarak hazırlanır. Sorular yaprak test şeklindedir. Tüm konuların analizi çıkarılarak sınavlarda çıkacak sorular verilmiştir. Siz de sınavda çıkabilecek sorulardan korkuyor ya da kendinizi eksik hissediyorsanız, Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Ehliyet Kitabı-500 Soruluk Deneme Kitabı tüm bu korkularınızı yenmenizi sağlar ve sizi her açıdan donanımlı kılar.

  • Yeni nesil sorular
  • Yaprak testler
  • Açıklayıcı soru bankası

Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Basım Özellikleri Nelerdir?

Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Basım Özellikleri Nelerdir?

Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Ehliyet Kitabı-500 Soruluk Deneme Kitabı basım kalitesi oldukça iyidir. Renkli içerikleri vardır. Tüm konular ayrı ayrı sınıflandırılır. Konulara özel sorular mevcuttur. Konu anlatımları oldukça detaylıdır. Konu anlatımında görseller de mevcuttur. Yeni Sınav sistemine göre hazırlanmıştır. Yeni nesil soruların konularının özetidir. A5 1. Sınıf kalite kağıda dijital ve renkli baskı yapılmıştır. 165 Sayfadan oluşmaktadır. Basım açısından da enine boyuna eğitim ehliyet kitabı ve 500 soruluk deneme setinde basım kalitesine oldukça dikkat edilir. Kolay okunabilir ve anlaşılabilir bir yapısı vardır. Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Ehliyet Kitabı-500 Soruluk Deneme Kitabı içerisinde barındırdığı tüm konuları sahip olduğu soru çözüm stratejileriyle birlikte size hızlı yoldan öğretir.

Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti İçeriği Nasıldır?

Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Ehliyet Kitabı-500 Soruluk Deneme Kitabı yeni müfredata uygundur. İçerisindeki denemeler de sınava uygun hazırlanır. Sınavda size 12 İlk yardım sorusu, 23 Trafik sorusu, 9 Motor sorusu ve 6 Trafik adabı sorusu olmak üzere 50 soru sorulur. Ehliyet sınav süresi 45 dakikadır. 4 yanlış bir doğruyu götürmemektedir. Tüm ehliyet sınıfları için sorular aynıdır. Adayların başarılı olabilmesi için toplam 50 sorudan oluşan yeni müfredat ehliyet sınavından 35 soruyu doğru cevaplaması ve toplam 70 puan almaları gerekmektedir. Kitabın içerdiği testler gerçek sınavla birebir uyumludur. Siz de bu denemeleri çözerek dakika tutup enine boyuna eğitim ehliyet hazırlık seti sayesinde doğru ve yanlış sayınızı hesaplayabilirsiniz.

Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Sınav için Yeterli midir?

Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Ehliyet Kitabı-500 Soruluk Deneme Kitabı sınav için oldukça yeterlidir. Tek bir kaynakla sınava hazırlanabilir, ek bir kaynak olmadan da sınavı başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Sınavda karşınıza çıkabilecek tüm konular setin içerisinde yer alır. Konularla ilgili çözmeniz gereken birçok test sorusu da kitapta yer alır. Bu sorular özellikle son 5 yıl dikkate alınarak hazırlanır. Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Ehliyet Kitabı-500 Soruluk Deneme Kitabı yorumlarını inceleyip sınava giren adayların başarı oranlarını görebilirsiniz. Enine Boyuna Eğitim Ehliyet Hazırlık Seti Ehliyet Kitabı-500 Soruluk Deneme Kitabı fiyatı da sınava tüm hazırlanan kişilerin başarılı olması adına herkesin bütçesine uygundur. Bu kitap sayesinde konuları tek tek ve net bir biçimde anlayabilir, testlerle kendi seviyenizi görebilir ve sınavı hatasız tamamlayabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden hızlıca satın alabilir ve sınava hazırlanmaya başlayabilirsiniz.