Engo Mercedes EQC 400 Ekran Koruyucu Multimedya Ve Djital Ekran

1.399,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Engo Mercedes EQC 400 Ekran Koruyucu Multimedya Ve Djital Ekran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Engo Satıcı Ünvanı: ENGO SANAL MAĞAZACILIK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0335046185200001 Vergi Kimlik Numarası: 3350461852
    Bu ürün Engo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mercedes EQC 400 Ekran Koruyucu Multimedya ve Dijital Gösterge Paneli Mercedes EQC 400 modeli için üretilmiş tek parça halinde dijital gösterge paneli ve navigasyon & multimedya ekran koruyucu ile aracınızın ekranını çizilmlere ve kirlenmelere karşı koruyun. Kimyasal işlemlerle güçlendirilmiş, plastik ve likit cam kullanılarak imal edilen Mercedes EQC 400 ekran koruyucu nano yüksek derecedeki çizilmelere karşı dayanabilmektedir. Aracın dokunmatik ekranını olabilecek dış etkenlere karşı korur. Mercedes EQC 400 Ekran Koruyucu tek parçadan oluşmaktadır. Böylelikle hem estetik bir görünüm elde edersiniz hem de kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Mercedes EQC 400 Ekran Koruyucu plastik ve cam materyallerden oluştuğu için çatlamaz. Esnek yapısı sayesinde kolayca bükülebilir. Ekran koruyucu yüzeyi 9H’dir, bıçak, anahtar gibi keskin objelerle çizilmez. Esnek bir yapıda olduğundan hem daha uzun süreli kullanabilirsiniz hem de ekrana uyguladığınızda daha kolay uygulama yapabilirsiniz. Ekran Koruyucu standart cam ekran koruyuculara oranla çok daha ince bir yapısı bulunmaktadır. Ekran koruyucuyu ürününü uyguladığınızda ekranın dokunmatik hassasiyeti bozulmaz ve görüntü kalitesini etkilemez. Mercedes EQC 400 ekran koruyucu parlama ve günlük parmak izine dayanıklı oleofobik katmanlı yapısı sayesinde kolay kullanım imkanı sunar. Yüksek şeffaf yapısı sayesinde HD görüntüleme deneyimi ile çok daha rahat kullanabilirsiniz. Ekran, aracın ön konsolunun en çarpıcı ve aynı zamanda en çok dikkat çeken kısmıdır. Multimedya ekranı çok fazla dokunmaya maruz kalmaktadır. Ekranı çizilmeye karşı koruma sağlar. Mercedes EQC 400 Ekran Koruyucu Uygulaması Nasıl Yapılır? ·Öncelikle ekran koruyucuyu uygulamadan önce ekranınızı toz kir gibi maddelerden iyice temizleyiniz. ·1 numaralı etikette yer alan koruma jelatinini çıkartınız ve ekran koruyucu ürününü ekrana özenli bir şekilde dikkatlice uygulayınız ·Ekran üzerinde hava boşlukların olması durumunda hava boşluklarını bastırarak kenardan dışarı atınız ·2 numaralı etiketteki koruma jelatinini çıkartınız. Artık ekran koruyucu kullanıma hazırdır. Not: Koruma jelatinini uygulama yapmadan önce etiketlerden hafifçe kaldırınız.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Mercedes E
Geri Bildirim Ver