English Home Talia New Bone 2'li Kupa 295 Ml Bej - Siyah

71,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

English Home Talia New Bone 2'li Kupa 295 Ml Bej - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: English Home Satıcı Ünvanı: EHM MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326026979700012 Vergi Kimlik Numarası: 3260269797
    Bu ürün English Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çay ve kahve saatlerinizde kullanabilirsiniz, bulaşık makinasında güvenle yıkayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bone China
  • Renk Bej
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Kişi Sayısı 2 Kişilik
Geri Bildirim Ver

English Home Talia New Bone 2'li Kupa 295 ml Bej - Siyah

Mutfağınızda tercih edeceğiniz gereçlerin modelleri tarzınızı yansıtırken işlevleri de işlerinizi kolaylaştırır. Kimi zaman sade modelleri tercih ederken kimi zamanda hareketli veya renkli modelleri değerlendirebilirsiniz. Tasarımının yanı sıra modelin kaliteli materyallerden üretiliyor olması eşyalarınızı uzun dönemler kullanma imkanı verebilir. Sade ve şık tasarıma sahip, farklı tarzlara hitap edebilen English Home Talia New Bone 2'li kupa 295 ml bej - siyah, oldukça rağbet görür. Sadece evde değil profesyonel restoranlarda, kafelerde tercih edilir. Misafirlerinize içecekleri şık bir şekilde servis etmek için 295 ml boyutundaki bu kupaları kullanabilirsiniz. Dayanıklı yapıya sahip olan bej ve siyah renkteki bu modern bardaklarda sıcak ya da soğuk içecekleri konforlu bir şekilde tüketebilirsiniz. İdeal genişliğe sahip kulp bölümüyle bardağı kolayca taşıyabilir, içeceğinizi beklemeden ideal ısısında tüketebilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Dayanıklı materyal
  • 2 farklı renk modeli

Göz Alıcı English Home Talia New Bone 2'li Kupa Özellikleri

Göz Alıcı English Home Talia New Bone 2'li Kupa Özellikleri

English Home Talia New Bone 2'li kupa şık tasarımı ideal genişliği ile oldukça ilgi gören bir modeldir. Kullanımı kadar hijyenini sağlaması da oldukça pratik olan English Home kupa modelini uzun dönemler konforlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Markanın sunduğu Talia New Bone serisinde yer alan kupa 2 adet olarak tarafınıza iletilir. Kendiniz ve sevdiğiniz arkadaşlarınız ile sohbet sırasında keyifli bir şekilde çay, kahvenizi bu kupalar sayesinde tüketebilirsiniz. Şık bir forma sahip ürün modeli porselenden tasarlanır. Bu sayede su lekesi oluşmadan, hijyenik bir şekilde tekrar kullanım imkanı bulabilirsiniz. Isıya dayanıklı materyallerden üretilen Talia New Bone serisinde bulunan bej rengindeki kupayı dilerseniz su ve sabun yardımıyla elinizde dilerseniz de bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Bardağın tasarımında baklava desenleri kullanılır ve kulpu sayesinde rahat bir tutuş sağlayabilirsiniz.

Avantajlı English Home Talia New Bone 2'li Kupa Fiyatları

Avantajlı English Home Talia New Bone 2'li Kupa Fiyatları

Mutfakta veya ikramlık sunumlarda kullanacağınız servis malzemelerini satın alırken fiyatı etkileyen çeşitli değişkenlerle karşılaşabilirsiniz. Modelin üretim materyalinin kalitesi fiyatı etkileyen değişkenler arasında yer alır. Satın alacağınız mutfak gereçlerinde kaliteye ulaşmak için bütçenizi aşan meblağlar ödemeniz gerekmez. Kaliteli materyallerden üretilen, müşteri memnuniyeti yaratan English Home Talia New Bone 2'li kupa 295 ml bej - siyah fiyatı oldukça makul aralıkta yer alır. Marka sunduğu ürünlerdeki kaliteye farklı bütçelere sahip müşterilerin ulaşmasını hedefler. Böylece bütçeyi makul tutarak avantajlı fiyatlardan satın aldığınız 2’li kupayı yıllarca kullanabilirsiniz. Modelin ekonomik fiyatları sayesinde sevdiklerinize şık bir ev hediyesi alternatifi olabilir. Yeni taşınan dostlarınıza, ev oturmasına gideceğiniz akrabalarınıza veya içinizden geldiği anda annenize English Home markasının bünyesinde sunulan 2’li bardağı hediye olarak değerlendirebilirsiniz.

Kullanışlı English Home Talia New Bone 2'li Kupa Yorumları

Kullanışlı English Home Talia New Bone 2'li Kupa Yorumları

Alışveriş öncesinde çeşitli amaçlarla satın alacağınız ürün hakkında araştırma yaparak doğru ürünü seçmeniz mümkündür. Bu araştırmalar eşya hakkında kapsamlı bir şekilde bilgi edinmenizi, ürünü yakından inceleme imkanı verebilir. Çeşitli niteliklerine sahip olabileceğiniz ürünün araştırmalarını yaparak bütçe ve zaman konusunda da tasarruf edebilirsiniz. Bu nedenle English Home Talia New Bone 2'li kupa 295 ml bej - siyah yorumları sizinle paylaşılır. Sıklıkla ürünü öncesinde satın alan müşteriler tarafından gerçekleştirilen bu yorumlar kupanın kullanımı sırasında size kolaylık sağlayabilir. Yorumlar müşterinin deneyimlerini, değerlendirmelerini veya memnuniyetlerini içerebilir. Müşteri görüşleri kişinin önceliklerine göre değişiklik göstermekle beraber fikir edinmenize, alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayabilir. Marka sunduğu kupa hakkında çeşitli bilgileri tarafınıza iletilir. Sizinle paylaşılan yorumları değerlendirerek ve markanın sunduğu ürünün nitelikleri hakkında bilgilenerek Trendyol üzerinden pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.