English Home Pure Basic Yüz Havlusu 50X90 Cm Beyaz

109,28 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

English Home Pure Basic Yüz Havlusu 50X90 Cm Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: English Home Satıcı Ünvanı: EHM MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326026979700012 Vergi Kimlik Numarası: 3260269797
    Bu ürün English Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 ADET 50X90 YÜZ HAVLUSU 40 derecede yıkayınız. Yumuşak doku için yumuşatıcı kullanımı önerilmektedir.Renklerin uzun süre kullanımı için benzer renklerle yıkanması önerilir. Desen: Pure Renk: Beyaz Ebat: 50 x 90 Koleksiyon/Tema: Timeless Ürün Bileşimi: %100 Pamuk Ürün Tarifi: 1 Malzeme: Pamuk Kumaş: Pamuklu Üretim Yeri: TR Ürün Kalitesi: 450 GSM Ürün Kodu: 10010336002 Ürün Barkodu: 8698854934521 Ütü Yapılabilir Elde Yıkama Yapılabilir Makinede Yıkama Yapılabilir Kuru Temizleme Yapılamaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Havlu Tipi Yüz Havlusu
  • Boyut/Ebat 50 x 90
  • Renk Beyaz
  • Desen Çizgili
  • Setli/Tekil Tekil Ürün

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • Type 0
Geri Bildirim Ver

English Home Pure Basic Yüz Havlusu 50x90cm Beyaz

Düzenli olarak kullanılan yüz havlularının kaliteli ve sağlıklı olması çok önemlidir. Ciltle doğrudan temasa geçen bu tip eşyaların kişiye özel olması ve sağlığa zararlı herhangi bir materyal içermemesi gerekir. Üstün kalitesi ve güvenilir yapısı ile öne çıkan English Home Pure Basic yüz havlusu 50x90 cm beyaz ürünü, oldukça rağbet gören ve rakiplerini geride bırakan seçeneklerin başında gelir. Cildinizi tahriş etmeyen ve hassas dokusuyla rahat kullanım imkanı sunan bir havludur. Yüz havlularında zamanla ıslaklık nedeniyle bakteri oluşumu kaçınılmaz olur. Bu tip durumlarda kullanılan havlunun sık sık yıkanması gerekir. Sıkça yıkansa bile 2-3 senelik periyotlarda yeni ürün almak sağlıklı bir deneyim için zorunlu hale gelir. English Home Pure Basic yüz havlusu kullananlar, üründen fazlasıyla memnun kalır.

  • Pamuklu yapısı ile sağlıklı kullanım
  • Dokusundaki softluk ile konforlu deneyim
  • İdeal ölçüleri ile kullanışlı tasarım

Benzersiz Dokusuyla Beğeni Toplayan Yüz Havlusu

Benzersiz Dokusuyla Beğeni Toplayan Yüz Havlusu

Pure Basic yüz havlusu içerisinde bulunan pamuğun suyu emme gücü oldukça fazladır ve dokusu bozulmayan yapıdadır. Bu yönüyle uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün, üstün kalitesiyle fark yaratır. İçeriğinde kaliteli ve sağlıklı materyaller bulunduğu için cildinize hassas davranır. Hem göz zevkinize, hem bütçenize hem de ruhunuza hitap eden bu benzersiz tasarım, evinizde günlük kullanım için idealdir. Aynı zamanda misafirleriniz için de tercih edebileceğiniz bu model, yumuşak dokusuyla gönülleri fetheder. Üstün kalitesine rağmen English Home Pure Basic yüz havlusu 50x90 cm beyaz fiyat seçenekleri bütçe dostudur. Uygun fiyatlarla sahip olabileceğiniz bu ürünü verimli bir şekilde kullanabilir ve ihtiyaçlarınızı eksiksiz olarak karşılayabilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize de ev hediyesi olarak alabilir, bu kullanışlı ürünleri onların da keşfetmesini sağlayabilirsiniz.

Modern ve Çağdaş Tasarımı ile Pure Basic Yüz Havlusu Uygun Fiyatlarla

Modern ve Çağdaş Tasarımı ile Pure Basic Yüz Havlusu Uygun Fiyatlarla

El, yüz, ayak, vücut havlusu gibi tekstil ürünlerinde ön plana çıkan beyaz renk, hem şık ve modern bir duruş sergiler hem de temiz ve hijyenik bir görünüm ortaya çıkarır. Bu tarz ürünlerde adından sıklıkla bahsettiren English Home yüz havlusu, beyaz rengiyle büyük beğeni toplar. Yumuşak dokusu ve konforlu yapısı ile memnuniyet yaratan bu ürünlerden çoklu alım yaparak ailece kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Kişiye özel kullanılması tavsiye edilen yüz havlularının sıklıkla değiştirilmesi ve hijyenine önem verilmesi gerekir. English Home Pure Basic yüz havlusu yorumlarına göz atarak fikir edinebilir, seçimlerinizi daha rahat yapabilirsiniz. Fiyat olarak da uygun aralıklarda yer alan ürünü sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Dilerseniz çeyizlerinize, dilerseniz evinizin banyosuna dilerseniz de seyahat çantanız koyabileceğiniz ürün, oldukça kullanışlı ve pratik bir deneyim sunar.

Kullanışlı ve Dayanıklı Yapısıyla Dikkat Çeken Yüz Havlusu

Kullanışlı ve Dayanıklı Yapısıyla Dikkat Çeken Yüz Havlusu

English Home bünyesinde yer alan bu ürün, orta seviyede bir inceliğe sahiptir. Çamaşır makinesinde 40 derecede yıkayabileceğiniz ürünü hijyenik bir şekilde kullanabilirsiniz. Sıklıkla yıkamanıza rağmen yumuşaklığından ve dokusundan hiçbir şey kaybetmez ve her daim konforlu bir deneyim sunar. English Home Pure Basic yüz havlusu 50x90 cm’lik ölçüleriyle beğeni toplar ve pratik kullanım imkanı sunar. Gönül rahatlığıyla kurutma makinesine de kurutabileceğiniz ürün, polyester içerdiği için çekme yapmaz ya da yıpranmaz. Yumuşatıcı kullanmanıza gerek kalmadan dokusunu koruyan bu yüz havlusu, misafirler için de özel olarak alınabilir. Banyonuzda misafir havlu sepeti oluşturarak yüz havlularını şık bir şekilde sergileyebilirsiniz. Detaylarındaki güzelliği, sadeliği ve yumuşaklığı ile ilgi gören bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.