Eng Ayarlı Amerikan Park + Follow Me + Adaptif Sis Dönüş Modülü Cpu

590 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Eng Ayarlı Amerikan Park + Follow Me + Adaptif Sis Dönüş Modülü Cpu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eng Aksesuar Satıcı Ünvanı: TANSEL ENGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1116191903200015 Vergi Kimlik Numarası: 3350237395
    Bu ürün Eng Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YENİ TASARIM ÜRÜN TÜM ÖZELLİKLER BİRARADA HEM AYARLI MODÜL hem FOLLOW ME ÖZELLİĞİ hemde SİS ANTEGRE MODÜLÜ BİRARADA AYNI MARKA KlASİK AYARLI MODÜLE DİREK UYGULANABİLİR IQ CPU Ayarlı Amerikan Park / Follow Me Home/ Adaptif Sis Dönüş Modülü Ürün Açıklaması: Bu ürün tek modül ile Amerikan Park / Follow Me Home (Sisler İçin) / Adaptif Sis Dönüşü imkanı sunar. Amerikan Park Nedir: Aracınızın ön sinyallerinin yanık kalmasını sağlar. İstenilen şiddette ayarlanabilir veya tamamen kapatılabilir. Sinyal verdiğinizde yanıp sönme işlemi aktif olur. Follow Me Home Nedir: Aracınızın kapıları kilitlendiğinde ve açıldığında sis farları otomatik olarak açılır. 20 saniye süreyle yanık kalır ve kendini kapatır. Adaptif Sis Dönüşü Nedir: Sinyalden aldığı tetikle hangi yöne dönülecekse o sis farının yanmasını sağlar. Sinyal verme işlemi bittikten 5 saniye sonra otomatik olarak kapanır. Ürün Özellikleri: ? Öncelikli olarak güvenlik prensibi ile üretilmiş yüksek kaliteli kompakt tasarıma sahiptir. ? Işık şiddeti ayarlanabilir. (İstediğiniz seviyeye ayarlayabilirsiniz.) ? CPU Modülün ON/OFF kontrolü mevcuttur. (Muayene öncesi modülü kapatabilirsiniz.) ? Isınma sorunu yoktur. ? CPU model
  • geliştirilmiş kompakt, minimal tasarıma sahiptir. ? Arıza lambasına karşı geliştirilmiş tasarıma sahiptir. ? Yüksek verimli SMPS teknolojisine sahiptir. (Yüksek verim ile enerji sarfiyatını önler, karbon salınımının azalmasına yardımcı olur.) ? Kısa devre koruması mevcuttur. (Çıkışında oluşacak anlık kısa devrelere karşı bağışıklığa sahiptir.) ? Dahili bulunan sigorta ile yüksek güvenilirlik sağlar. ? Parklar kapalı iken akım tüketimi sıfırdır. (Bir çok diğer modül boşta iken aküden akım çeker ve aracınızın aküsünü bitirebilir.) ? Kompakt tasarımı ile montajı kolaydır. ? Soketli yapısı ile istendiğinde kolaylıkla sökülüp takılabilir. ? Yüksek kaliteli terminal bağlantılı soket ile kablo sıyrılması sorunlarını çözer. ? LED sinyallerde de kullanılabilir. ? 12V tüm araç ve motosikletlerde kullanılabilir. ? %100 yerli tasarımlı Türk Malıdır.
Geri Bildirim Ver