ENEOS Pro - Eco 10w40 4 Lt. Ü/t:22

849,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,99 TL

Ürün Bilgileri

ENEOS Pro - Eco 10w40 4 Lt. Ü/t:22

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYYILDIZ TEDARİK Satıcı Ünvanı: YUNUS AYYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3359896836011111 Vergi Kimlik Numarası: 1260563384
    Bu ürün AYYILDIZ TEDARİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10W40 PRO-ECO ENEOS

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 10W-40
  • Yakıt Benzin & LPG
Geri Bildirim Ver

ENEOS Pro 10W 40 4 l Eco

Araçların uzun vadeli kullanımı açısından yağ seçim oldukça kritiktir. Eneos Pro – Eco 4 L 10w40 motor yağı, kalitesi sayesinde yoğun ilgi gören ürünlerin başında gelir. Bu ürün yüksek vizikositesiyle motorun kusursuz çalışmasına yardımcı olur. Yarı sentetik özellikte olan ürün, aynı zamanda araç motorunun hijyenini sağlar. Söz konusu yağ, optimize katkı maddeleri içerir. Bu sayede ürün, motorun uzun süre aynı kalitede kalmasına katkı sunar. Benzersiz formülüyle öne çıkan yağ, pek çok motorlu aracın kullanımına uygundur.

  • Dizel ve benzinli motorlarda kullanılabilir.
  • Yarı sentetik özelliğe sahiptir.
  • Temizleyici ve partikül dağıtıcıdır.

Eneos 4 L Pro - Eco 10w40 Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Eneos 4 L Pro - Eco 10w40 Motor Yağının Özellikleri Nelerdir?

Kullanışlı ve kaliteli özellikleriyle öne çıkan Eneos 10w/40 yağ, yarı sentetik bazlı hammaddeler içerir. Söz konusu üründe güçlü etkiye sahip bir yağ filmi bulunur. Bu sayede ürün, motoru kolayca soğutur. Bahsedilen motor yağı hem benzinli hem de dizel yakıtla çalışan araçlarda tercih edilebilir. Eneos Pro – Eco 4 L 10w40 motor yağının viskozite değeri yüksektir. Emisyon seviyesini düşüren bu ürünün parlama noktası (COC), °C 220’dir. Özel formülasyona sahip Eneos motor yağı, güçlü içeriği sayesinde düşük buharlaşma vaat eder. Bu nitelikli ürünün öne çıkan bir başka özelliği ise oksitlenmeyi önlemesidir. Söz konusu motor yağı, aracı güvenle ve uzun süre kullanmanıza olanak tanır. Siz de etkili bir motor yağı arıyorsanız Eneos Pro 10w40’ı tercih edebilirsiniz.

Eneos 4 L Pro - Eco 10w40 Motor Yağı Kaliteli midir?

Eneos 4 L Pro - Eco 10w40 Motor Yağı Kaliteli midir?

İçerdiği yarı sentetik maddelerle motoru koruyan Eneos Pro – Eco 4 L 10w40, aracınız için gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz kaliteli ürünler arasında yer alır. Bu çok yönlü motor yağı, seçkin hammaddesiyle motorunuzu korumayı neredeyse garanti eder. Eneos Pro – Eco 4 L 10w40’ın kalitesini ortaya koyan özelliklerden biri aşınmaya karşı koruyucudur olmasıdır. Bunun yanı sıra 10w40 ibaresi ürünün SAE viskozite değerini gösterir. Söz konusu motor yağı bu özelliği sayesinde aracın güvenle çalışmasını sağlar. Eneos 10 40 yağın kalitesi içerdiği katkı maddelerinin optimize olmasından kaynaklanır. Ayrıca ürün, ağır çalışma şartlarında dahi motoru koruyarak ideal şekilde çalışmasına katkı sunar. Eneos Pro – Eco 4 L 10w40’ın pek çok araç türünde kullanılabilmesi de kalitesini gösteren özelliklerindendir. Bahsi geçen motor yağı, her model motorlu araçta üstün performans sergiler.

Eneos 4 L Pro - Eco 10w40 Motor Yağı Kullanışlı mıdır?

Eneos 4 L Pro - Eco 10w40 Motor Yağı Kullanışlı mıdır?

Niteliği sayesinde yoğun ilgi gören Eneos Pro – Eco 4 L 10w40 motor yağı, aynı zamanda kullanımı avantajlı bir üründür. Güçlü formülü sayesinde anında etkisini gösteren bu ürün, yüksek oksidasyon kararlılığına sahiptir. Yağın bu özelliği, motora maksimum seviyede bakım yapmasını sağlar. Eneos Pro – Eco 10W40 4 L fiyatı, ürün kalitesi göz önüne alındığında oldukça ekonomiktir. Üstelik bahsedilen ürün, düşük yakıt tüketimine katkıda bulunur. Emisyon seviyesini düşüren bu motor yağı, ağır şartlarda dahi buharlaşmayı minimum düzeyde tutar. Eneos Pro – Eco 4 L 10w40’ı kullanışlı kılan bir diğer özellik korozyon önleyici olmasıdır. Söz konusu yağ, motorun köpüklenmesini ve oksitlenmesini de engeller. Eneos Pro – Eco 4 L 10w40 motor yağını otomobil, otobüs, minibüs ve kamyonlar için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu kaliteli ürün sayesinde motorlu araçları yıllarca güvenli bir şekilde kullanmak mümkündür. Ürünü daha önce kullananların değerlendirmelerini Eneos Pro – Eco 4 L 10w40 yorum bölümünde görebilirsiniz. Ayrıca bu kaliteli ürünü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.