Emsan Yudum Midi Indüksiyon Tabanlı Soft Kırmızı Çaydanlık Takımı

1.232 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.284,12 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.900 TL

Ürün Bilgileri

Emsan Yudum Midi Indüksiyon Tabanlı Soft Kırmızı Çaydanlık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLAY HOME 2 Satıcı Ünvanı: İLYAS AYDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1170095529
    Bu ürün İLAY HOME 2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Yudum İndüksiyon Tabanlı Soft Kırmızı Çaydanlık Takımı Yudum yudum çay… Kırmızı, siyah ve ahşap renk alternatifler ile bulunan Yudum Çaydanlıklar 304 kalite Emsan çeliği ile üretilmiştir. Uzun yıllar sağlıkla kullanabilirsiniz.
  • Her tip ocakta kullanılabilir.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Malzeme: 18/10 Paslanmaz Çelik Ölçü Demlik: 1.2 Lt + Demlik Kapağı
  • Suluk: 2 Lt

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Emsan Yudum Çaydanlık Takımı Soft Kırmızı

Mutfakta geçirilen zaman kullanılan araç gereçler sayesinde daha keyifli hale gelir. İşinizi kolaylaştıran, mutfağınızı güzel gösteren araç gereçlere sahip olmanız önemlidir. Emsan Yudum soft kırmızı çaydanlık takımı imdadınıza yetişir ve mutfağınızı güzelleştirir. Canlı renkteki dış yüzeyi ve kullanımı kolaylaştıran saplara sahiptir. Bu sayede hem misafirlerinize hem size görsel şölen sunar. Ayrıca ısıya dayanıklı sapları uzun süre kullanım imkanı da sağlar. Çayın çokça tüketilen bir içecek olduğu bilinir fakat lezzetli çaylar yapabilmenin yolu ancak iyi bir çaydanlığa sahip olmakla mümkün olabilir. Canlı rengi ve geniş iç hacmiyle Emsan kırmızı çaydanlık mutfakta bir numaralı yardımcınız olur ve mükemmel çayı yapmayı mümkün kılar. Ergonomik tasarımı sayesinde fazla yer kaplamadan her yerde kolayca muhafaza edilebilir.

  • Canlı renkte dış yüzey
  • Ergonomik yapı
  • Kaliteli malzeme

Emsan Yudum Çaydanlık Takımı Soft Kırmızı Özellikleri

Emsan Yudum Çaydanlık Takımı Soft Kırmızı Özellikleri

Emsan Yudum çaydanlık takımı kullanışlı özelliklerinden dolayı çokça tercih edilir. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen bir ürün olduğu için uzun yıllar güvenle kullanmanıza olanak tanır. Mutfakta kullanım kolaylığı sağlayan ürünler öne çıkar. Emsan Yudum soft kırmızı çaydanlık takımı bu özelliği karşılar. Kolay kullanım sağlayan, ısıya dayanıklı saplara sahiptir. Bu kaliteli saplar sayesinde elinizi yanmadan rahatça tutabilirsiniz. Canlı renkteki dış yüzeyi sayesinde mutfağınıza hoş bir görünüm getirir. Ürün içerisinde bulunan, kolay kullanım sağlayan bir diğer özellik ise çaydanlık kapağıdır. Üstünde bulunan kırmızı toka sayesinde rahatça kapatıp açabilirsiniz. Mutfakta fazla yer kaplamayan ürünler daha rahat hareket imkanı sunar. Ergonomik bir yapıya sahip Emsan kırmızı çaydanlık sayesinde yer işgali yapmadan ürünlerinizi depolayabilirsiniz. Her açıdan rahat kullanıma sahip ve şık dış dizayna sahip bir üründür.

Emsan Yudum Çaydanlık Takımı Soft Kırmızı Yorumları

Emsan Yudum Çaydanlık Takımı Soft Kırmızı Yorumları

Mutfakta kullanılacak araç gereçlerin beğenilirliğini belirleyen birçok unsur vardır. Emsan Yudum soft kırmızı çaydanlık takımı bu unsurları karşılayacak şekilde üretilen bir üründür. Müşteri yorumlarına göre çok istenilen özelliklerden biri güzel bir dış yüzeydir. Göz zevkine hitap eden ürünler oldukça ilgi görür. Emsan kırmızı çaydanlık, canlı renklerden oluşan dış düzeyiyle çarpıcı bir tasarıma sahiptir. Ürünün uzun süre aynı kalitede kalabilmesi lezzetli çaylar demleyebilmek için gereklidir ve Emsan Yudum çaydanlık sayesinde bu mümkün olur. Kaliteli malzemelerden üretilen Emsan Yudum çaydanlık takımı soft kırmızı yorum kısmında müşterilerin büyük beğenisini topladığını belli eder. Geniş iç hacme sahip yapısı sayesinde en uzun misafir sofralarını bile tatmin eder. Yorumlara bakıldığında müşterilerine kaliteli bir deneyim sunduğu görülür. Evinizde bu kaliteyi ağırlayarak kaliteli bir çaydanlığa sahip olabilirsiniz.

Emsan Yudum Çaydanlık Takımı Soft Kırmızı Fiyatı

Emsan Yudum Çaydanlık Takımı Soft Kırmızı Fiyatı

Emsan kırmızı çaydanlık, ürünün içerdiği malzemenin kalitesi gibi birçok unsur göz önüne alınarak hesaplı fiyata müşteriye sunulur. Kaliteli dış yüzeyi sayesinde ürünü uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Hem cebinizi hem damak zevkinizi düşünüyorsanız evinizde bu çaydanlığa yer verebilirsiniz. Dayanıklı dış yüzeyi ve sapları canlı renginin kaybolmadan kullanılmasını sağlar. Günlük hayatı kolaylaştıran özellikte bir üründür. Boyutu ve teknik özellikleri dikkate alındığında oldukça iyi bir fiyata sahiptir. Size kaliteli ve ergonomik yapıyı aynı anda sunar. Boyut olarak geniş iç hacme sahip yapıdadır. Birden fazla misafiri rahatça ağırlayabilme fırsatı sağlarsınız. Gününüzü güzelleştirmek ve tükettiğiniz çayların lezzetine varabilmek Emsan kırmızı çaydanlık sayesinde mümkün olur. Siz de bu kaliteli ürüne hesaplı fiyat seçeneğiyle Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.