emrgarage Autokit Konsantre Cam Suyu Mango Kokulu 450 ml

124,90 TL

Ürün Bilgileri

emrgarage Autokit Konsantre Cam Suyu Mango Kokulu 450 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HLD Shop Satıcı Ünvanı: FURKAN HALİDİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4550482785
    Bu ürün HLD Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AUTOKİT CAM SUYU ?Aracınızı ön cam ve farlarında yağ, is, toz, haşere kalıntıları, egzoz gazlarından oluşabilecek kirlenmeleri yok eder. Silecek lastiklerinin cam tam temasını sağlar ve silecek performansını tam almanızı sağlar. Hoş kokusu ve yüksek kalitesi sayesinde gönül rahatlığı ile uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Pratik ambalajı ile kolay kullanım ve ekonomik olarak avantaj sağlar. Kalıcı sonuç almak için aracınızın su deposuna 2 defa 30 ml konsantre cam suyu uygulamanızı öneririz. Bir şişe 450 ml cam suyu için 45 litre su tavsiye edilir. Tüketicinin dikkatine: Kullanma talimatını mutlaka okuyun. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Gıda maddelerinden uzakta bulundurunuz. Ciddi göz tahrişine yol açar. Buharı ve sıvısı kolay alevlenir. Tutuşturucu kaynaklardan uzakta muhafaza edin. Sigara içmeyin. Buharını solumaktan kaçının. Sadece iyi havalandırılan yerlerde kullanın. Kullandıktan sonra ellerinizi su ile iyice yıkayın.
Geri Bildirim Ver