Emporio Armani Erkek Çelik Bileklik AJEGS1624-001190

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
20 cm
Tek Ebat
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
250 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
4.395 TL
Kargo Bedava
5.170 TL4.653 TL

Ürün Bilgileri

Emporio Armani Erkek Çelik Bileklik AJEGS1624-001190

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNDÜZ SAAT Satıcı Ünvanı: GÜNDÜZ SAAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0430128655200001 Vergi Kimlik Numarası: 4301286552
    Bu ürün GÜNDÜZ SAAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bileklik insanların en çok satın aldığı aksesuarlardan birisidir. Ancak piyasada zannettiğinizden daha çok bileklik modeli yer alıyor. Bu kadar çok alternatif arasından seçim yapmak insanları zorlayabilir. Bileklik satın almayı düşünenlerin bazı hususlara dikkat etmeleri şarttır. Her şeyden önce bileklik boyutuna karar verilmelidir. Ayarlama için geniş bir alan vaat eden bilekliklerden yana seçim yapılabilir. Bunun yanı sıra metalik görünümü sevenler için en iyi seçenek hiç şüphesiz gümüş bileklik modelleridir. Armani
  • bünyesinde barındırdığı birbirinden kaliteli ve şık bileklik modelleri ile dikkat çekiyor. Siz de Nur Silver sayesinde Armani bileklik modellerini inceleyebilir ve beğendiğiniz modeli uygun fiyat avantajları ile satın alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver