Eminel Asma Klozet + Klozet Kapağı

2.100 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Eminel Asma Klozet + Klozet Kapağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CNS Dizayn Satıcı Ünvanı: FATMA IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4661111186
    Bu ürün CNS Dizayn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bagno bianco asma klozet ve elitra zero slim klozet kapağı ile birlikte gizli montaj vidası gönderilmektedir Ürünlerimiz kanalsız gizli montaj vidalı olup 54 cm uzunlukta 35 cm genişliktedir kargolama olarak kasa içerısınde gönderıyoruz ürün size ulaştığında kırılma gibi çatlama gibi durumlar söz konusu olamaz şayet olursa kargoyu teslım almayın tutanak tutp gerı gönderebilirsiniz üçretsiz olarak değişim yapıyoruz. 3 yıl garantilidirBu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ürün Tipi Asma Klozetler
Geri Bildirim Ver