ELVAN AKSESUAR Today Roll Kek Muzlu 270 Gr (1 Paket)

34,12 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ELVAN AKSESUAR Today Roll Kek Muzlu 270 Gr (1 Paket)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELVAN MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: ELVAN MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732073355600012 Vergi Kimlik Numarası: 7320733556
    Bu ürün ELVAN MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Today Roll Kek Muzlu 270 Gram (1 Paket) Today markasının muz aromalı kremalı kakaolu rulo kekidir. Ürün rulo şeklinde sarılmış kakaolu kek olup, içerisinde muz aromalı kreması bulunmaktadır. Rulonun dış kısmında dekor olarak çikolata sosu şeritleri yer almaktadır. Bir adet Today Roll Kek ürünü 270 gramdır. Karton kutu ile paketlenmiş olup, ayrıca rulo kek kendinden paketlidir. Bir koli içerisinde 12 adet Today muz aromalı kremalı rulo kek ürünü yer almaktadır. Ürün içerik bilgileri aşağıda bulunmaktadır
  • İçindekiler: Kek (70%): Buğday unu(gluten), şeker, pastörize yumurta, glikoz şurubu, mısır nişastası, nem tutucular (gliserol, sorbitol), peyniraltısuyu tozu (süt), emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, bitkisel yağ asitlerinin poligliserol esterleri), kabartıcılar (sodyum asitprofosfat, sodyum bikarbonat), tuz, koruyucu (potasyum sorbat), asitlik düzenleyici (sitrik asit), aroma verici (muz, etil vanilin), Krema(29%): Bitkisel yağ (palm, soya), glikoz şurubu, dekstroz, şeker, nem tutucu (gliserol), emülgatör (lesitin,E322(soya), aroma verici (muz), koruyucu (potasyum sorbat), doğal renklendirici (beta karoten), Dekor(1%): Şeker, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm kernel), kakao tozu, peyniraltısuyu tozu (süt), emülgatör (lesitin,E322(soya)), aroma verici(çikolata) Alerjen Uyarısı: Buğday, soya, süt, yumurta içerir Saklama koşulu: Serin ve kuru ortamda saklayınız. Menşei: Türkiye ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.
Geri Bildirim Ver