Elseve Mucizevi Yağ Hindistan Cevizi Şampuan 360 ml ve Ağırlaştırmayan Şampuan 450 ml ve Kil Maskesi

523,38 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Elseve Mucizevi Yağ Hindistan Cevizi Şampuan 360 ml ve Ağırlaştırmayan Şampuan 450 ml ve Kil Maskesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düvenci Toptan Satıcı Ünvanı: DURU ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319022373100034 Vergi Kimlik Numarası: 3190223731
    Bu ürün Düvenci Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elseve Mucizevi Hindistan Cevizi Yağı Ağırlaştırmayan Besleyici Bakım Şampuan 450 Ml Elseve Mucizevi Yağ Besleyici Şampuan Hindistan Cevizi 360 ml Aztec Secret İndian Healing Clay Kil Maskesi 454 Gr Elseve Mucizevi Yağ Besleyici Şampuan Hindistan Cevizi 360 ml Hindistan cevizi yağı içeren formülü ile saça yoğun bakım sağlar ve besler. Normal ve bakıma ihtiyaç duyan saçlar, optimum şekilde beslenmezse matlaşır ve cansız görünür. Elseve Mucizevi Hindistan Cevizi Yağı Ağırlaştırmayan Besleyici Şampuan
  • Saçı ağırlaştırmadan besler ve yumuşaklık kazandırır. Saçların özgürce hareket etmesini sağlar. Bağımlılık yaratan Hindistan Cevizi Kokusu, saçınıza yazın kokusunu getirir. Islak saça masaj yaparak uygulayın ve durulayın. Daha iyi sonuç için Elseve Mucizevi Yağ Ağırlaştırmayan Bakım Serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanın. Normal ve Bakıma İhtiyaç Duyan Saçlar İçin Aztec Secret İndian Healing Clay Kil Maskesi 454 G, Aztec Secret İndian Healing Kil Maskesi 454 Gr Cilde doğal detox yapan volkanik kil. Yüzü derinlemesine temizler. Cildinize doğal detoks uygular. Cildinizin siyah noktalardan arınmasına yardımcı olur. Yüzdeki ölü derilerin peeling etkisiyle atılmasına yardımcı olur. Ciltte kollajen dokuyu sıkılaştırarak kaz ayakları ve kırışıklıkları önlemeye yardımcı olur. Aztec Secret volkanik bentonit kili yıllarca sıcak basınç altında bulunduğundan nano partiküllerden oluşan negatif iyon yüklenmiş bir yapıdadır. Volkanik aktivite sonucunda mineral bakımından zenginleşmiş bir konsantredir. Aztec Secret volkanik bentonit kili su ile sıvılaştırılarak cilde uygulandığında hızla cilt altına inerek içeriğindeki bu mineralleri cilde verir, ciltte bulunan pozitif iyon yüklü toksin materyalleri kendine bir mıknatıs gibi bağlayarak tekrar cilt dışına çıkarır. Cilde sürülen kil durulandığında bu zararlı toksin ve moleküller ciltten uzaklaştırılabilir ve etkili bir detoks ile cildinizin yenilendiğini ve derinlemesine temizlendiğini hissedersiniz. Aynı oranda Aztec Secret bentonit kil ve su ya da organik elma sirkesini cam, seramik veya ahşap kapta "metal ile temas etmeyecek şekilde", yumuşak macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Gerektiğinde daha fazla kil veya sıvı ilave edin. Maskeyi temiz yüze veya diğer alanlara ince bir tabaka halinde uygulayın ve "yarı kuruma"ya bırakın. Kuruma süresi değişebilir fakat bu süre genellikle hassas cilt için 5 dakika, normal cilt için ise 15-20 dakikadır. Maskenin yüzden arındırılmasını zorlaştırmamak için aşırı kurumasına izin vermeyiniz. Temizleme sonrası ciltte geçici kızarıklık oluşabilir. Endişelenmeyiniz. Maskeyi temizledikten sonra cildinize serum veya nemlendiricinizi uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver