4
Saç Serum ve Yağı kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Elseve L'oréal Paris Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum

176,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (37)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kurumsal Fatura
175,90 TL
350 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elseve L'oréal Paris Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: L'Oreal Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün L'Oreal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Bitkisel kaynaklı keratin ve kakao yağı ile zenginleştirilmiştir. - Saçtaki elektriklenmeyi kontrol altına alır. - 230 C ısıya karşı koruma* sağlar. - Yağlı his bırakmaz *Instrumental Test 1-2 pompa keratin içeren Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum'u: - Pürüzsüzleştirici etki ve ısıya karşı koruma için düzleştirme ve kurutma öncesi ıslak saça, - Kabarma ve elektriklenmeye karşı son bir dokunuş olarak kuru saça uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Elektriklenme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Elseve Dream Long Düz Pürüzsüzleştirici Serum ile Saç Bakımı

Kimi saçlar yapıları gereği elektriklenmeye daha müsaittir. Bu gibi durumlarda çeşitli düzleştiriciler ve serumlar kullanılmaktadır. Fakat düzleştirici serumlar kullanılırken dikkat edilmesi gereken birkaç şey bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi de saçların da aynı cilt gibi kullanılan ürünlerden etkilenmesidir. Dolayısıyla doğal yapıdaki serumlardan kullanılması saçların sağlığı için önem arz etmektedir. Kullanılan serumlar saçın elektriklenmesini önlediği gibi aynı zamanda da besleyici nitelikte olmalıdır ki saçlar ihtiyacı olan nem ve vitaminleri de bu serum yardımıyla karşılayabilsin. Elseve Dream Long mükemmel düz pürüzsüzleştirici serum hint yağı, bitkisel keratin ve kakao yağı içermesi ile birlikte yalnızca düzleştirme ve elektriklenmeyi önlememekte aynı zamanda da saç bakım rutinine pozitif yönlü katkıda bulunmaktadır.

  • Hint Yağı, Bitkisel Keratin ve Kakao Yağı İçeren Yapı
  • Elektriklenmeyi Önleyici
  • Düzleştirici Etki

Elseve Dream Long Serum İçeriği

Elseve Dream Long Serum İçeriği

Elseve Dream Long mükemmel düz pürüzsüzleştirici saç serumu doğal kıvırcık saçlıları saçlarını saatlerce ısıya maruz bırakarak düzleştirme zahmetinden kurtarmaktadır. Kıvırcık saçlı ve zor düzleşen dalgalı saçlı kadınlar saçlarını düzleştirme aşamasında daha uzun süreler düzleştirici başında vakit geçirebilmektedir. Bu durum da saçların daha fazla ısıya maruz kalmasına ve saçlarının yıpranmasına yol açmaktadır. Özellikle düzleştirilse dahi kabarık bir görüntüden kurtulamayanlar ve düzleştirme konusunda sıkıntı yaşayanlar için birebirdir. Saçlara ihtiyacı olan bakımı ve nemi içeriğinde bulunan 1-2 pompa bitkisel keratin ve kakao yağı ile sağlar. Bu yağlar ile saçları yatıştırır ve gereksiz kabarmaların da önüne geçer. Saçlarda yağlı his bırakmayarak daha yumuşak, pürüzsüz ve mükemmel bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur. Elseve Dream Long mükemmel düz pürüzsüzleştirici serum satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.

Elseve Dream Long Serum Nasıl Kullanılır?

Elseve Dream Long Serum Nasıl Kullanılır?

Saçlarda yaşanan elektriklenmeler saçların kurutulmasının hemen ardından yaşanabilmektedir. Bu nedenle saçlar yıkandıktan sonra fazla nemi alınmalı ve ardından saçlar nemliyken bir miktar l'oréal paris Elseve Dream Long mükemmel düz pürüzsüzleştirici serum saçlara yedirilmelidir. Bu sayede saçlar kurutulsa dahi elektriklenmelerin ve kabarıklıkların önüne geçilmiş olacaktır. Saçın kurutulmasından sonra da bir miktar serum kullanılacak olursa kabarıklıklar ve elektriklenmeler için son bir dokunuş yapılmış olacaktır. Hâlihazırda düzleştirici etkisiyle de düzleştirme işlemi hem daha kolay olacaktır hem de daha kısa sürede saç şekillendirilmesi konusunda etki gösterecektir. Bu sayede ise saçlar fazla ısıya maruz kalmadan istenilen şekilde düz saçlara kavuşulabilecektir. Yağlı hissin aksine yumuşak dümdüz saçlarla ışıldanmasına da yardımcı olacaktır. Elseve Dream Long mükemmel düz pürüzsüzleştirici saç serumu kullananlar memnuniyetlerini dile getirir.

Elseve ile Saçlarınızın İhtiyacı Olan Son Dokunuş

Elseve ile Saçlarınızın İhtiyacı Olan Son Dokunuş

Düzleştirme esnasında uygulanan ısı sonucunda saçlar yıpranmakta ve kırılmalar meydana gelebilmektedir. Genellikle düzleştiriciler 230 derecelik ısılar ile saçın düzleşmesini sağlamaktadır. Elseve Dream Long mükemmel düz serum 230 derecelik ısılara karşı saçı koruyan bir yapıya sahiptir. Elseve, nemli saçlara bir miktar uygulandıktan sonra kuru saça da uygulandığında bir sonraki düzleştirme işleminde uygulanacak olan ısıya karşı saçların dirençli olmasına yardımcı olmaktadır. Bu sayede saçın nemini kaybetmemesini ve yumuşacık olmasını da sağlamaktadır. Elseve Dream Long mükemmel düz pürüzsüzleştirici serum yorumları da göstermektedir ki düzleştirme ve elektriklenme sorunlarında Elseve alanında bir numaradır. Üstelik saçların ihtiyacı olan bakım da içeriğindeki yağlar sayesinde sağlanmaktadır. Daha pürüzsüz bir düzleştirme ve 4 cm’ye kadar daha uzun bir görünüm için idealdir. Trendyol'da yer alan Elseve Dream Long Mükemmel Düz Pürüzsüzleştirici Serum 3600523970926 ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.