Elseve Dream Long Wonder Water Mucize Bakım Suyu 200ml

119 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL124,90 TL
2. Ürüne %10 İndirim
950 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,50 TL
Kurumsal Fatura
122,28 TL
750 TL'ye %20 İndirim
125,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Elseve Dream Long Wonder Water Mucize Bakım Suyu 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zemos Satıcı Ünvanı: ZEMOS KOZMETİK MAĞAZACILIK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997156717300001 Vergi Kimlik Numarası: 9971567173
    Bu ürün Zemos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lamellar teknolojisi ile saç dönüşümü Anında kolay taranan ve 10 kat daha pürüzsüz Nemlendirilmiş, yumuşak ve parlak saçlar. Silikon içermeyen formülü ile kolay şekil alan, ağırlaşmayan saçlar *Instrumental test Nasıl kullanılır? 1) Saçınızı sampuanladıktan sonra, yalnızca ıslak saçın boylarına uygulayın. 2) 8 saniye boyunca saç boylarına masaj yapın. 3) Durulayın. İnce ve orta kalınlıktaki saç telleri için 1 doz, kalın telli ve kıvırcık saçlar için 2-3 doz kullanılması uygundur. Ekstra uzun saçlar için 1 doz daha kullanabilirsiniz. Sampuan ya da saç kremi sonrasında uygulayabilirsiniz. Ürün aktifleşirken saçta ısınma hissedilmesi normaldir.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Kalın Telli
  • Etki Parlaklık Verici
  • Hacim 200-299 ml
Geri Bildirim Ver

Elseve Dream Long Wonder Water Mucize Bakım Suyu 200 ml

Saçlar, gün içerisinde uzun zaman boyunca açıkta kalan bölümler arasında yer alır. Bu noktada rutin bir bakıma ihtiyaç duyulur. Çeşitli açılardan memnun bırakan bir içeriğe sahip olan bakım suyu, kısa süre içerisinde etkisini göstererek müşterilerin dikkatini çeker. Farklı alanlarda destek olan ürünü satın alarak zengin içeriğinden yararlanabilirsiniz. Elseve bakım suyu turuncu renkteki bir şişe içerisinde müşterilere sunulur. Tasarım bakımından mevcut suyun kullanımını kolay hale getirir. Farklı saç tipine sahip olan kişiler tarafından tercih edilmesi mümkün olan suyu, uzun zaman boyunca kullanabilirsiniz. Günlük olarak dışarı çıkarken ya da herhangi bir sebepten dolayı gereksinim duyduğunuz bir anda ürünü tercih edebilirsiniz. Mevcut suyu kişisel bakım malzemelerinin arasında bulundurarak ihtiyaç halinde kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

  • Kalın telli saç tipine uygunluk
  • Parlaklık verici
  • 200 ml hacimli

Özel Formüllü Elseve Bakım Suyu Kullanımı

Özel Formüllü Elseve Bakım Suyu Kullanımı

Makyaj malzemeleri gibi kişisel temizlik ve bakım ürünleri de belirli bir rutin halinde müşteriler tarafından kullanılır. Bakım suyu olarak isimlendirilen ürüne olan ilgi de buna bağlı olarak her geçen gün artar. Özellikle kadınların ilgisini çeken içerik, 200 ml hacmi ile birlikte memnun edici bulunur. Elseve mucizevi bakım suyu az miktar kullanılsa dahi etkisini gösterir. Ürünün kullanım miktarı, saçın yapısına ve özelliğine bağlı olarak değişim gösterir. O nedenle öncelikle saç tipinizi belirleyerek işe başlayabilirsiniz. Elseve tarafından müşterilere sunulan bu ürün, kalın telli saçlar için uygun özelliklere sahiptir. Temiz bir içeriğe sahip olan ürün, aynı zamanda sağlığa zarar verici herhangi bir madde de içermez. Bu sayede gönül rahatlığı ile kullanılır. Parlaklık verebilmesinden dolayı ayrıca sevilen ürün sayesinde saçlarınıza doğal bir parlaklık kazandırabilirsiniz.

Sağlıklı İçeriğe Sahip Elseve Bakım Suyu

Sağlıklı İçeriğe Sahip Elseve Bakım Suyu

Yüz bakımı için tercih edilen çeşitli malzemelerin yanı sıra saçlar için kullanımı yaygın bakım suları da mevcuttur. Tasarımı ve içeriği ile birlikte müşterileri memnun bırakan ürünleri günlük rutininize dahil edebilirsiniz. Bakımlı ve ışıltılı saçlara sahip olmak için bu gibi malzemelerden destek alabilirsiniz. Müşterilerin dikkatini çeken bir tasarım sayesinde kendini belli eden malzeme, sürekli bir gelişim halindedir. Elseve Dream Long Wonder Water mucizevi bakım suyu pek çok kişinin hayalini kurduğu uzun ve bakımlı saçları ortaya çıkarır. Yüksek oranda etkili olduğundan dolayı kısa süreli kullanımda dahi farkı görebilirsiniz. Gözle görülebilir etkiler ortaya koyması sayesinde müşterileri ikna etmeyi başaran ürünü çantanızda sürekli olarak bulundurabilirsiniz. Ağırlık oluşturmayan ürünü gün içerisinde sürebilirsiniz. Şişe tasarımı sayesinde uygulama noktasında zorluk teşkil etmeyen malzemeyi saçınıza homojen şekilde dağıtabilirsiniz.

Kullanışlı Elseve Bakım Suyu Özellikleri ve Yorumları

Kullanışlı Elseve Bakım Suyu Özellikleri ve Yorumları

Elseve Dream Long Wonder Water mucize bakım suyu 200 ml hacimli ürünü temin ederek bakım malzemeleriniz ile bir arada muhafaza edebilirsiniz. Sevimli ve kullanışlı şişesi müşterileri kendine çekerken aynı zamanda içerik bakımından zengin olması da memnun bırakan sonuçlar ortaya koymasına yardımcı olur. Dream Long Wonder Water mucize bakım suyu 200 ml yorumları da bakım suyunun bu gibi özelliklerini içeren temel bölümler arasında yer alır. Aklınıza takılan sorular olduğunda ya da merak ettiğiniz noktalara cevap bulabilmek için yorum ve tavsiye kısımlarını inceleyebilirsiniz. Ürünün kapasitesi ile orantılı olan Elseve Dream Long Wonder Water mucize bakım suyu 200 ml fiyatı, müşterilerin belirli bir bütçe ayırmasını gerekli kılar. Silikon içermeyen ürünü saç yapınıza ve saç uzunluğuna bağlı olarak farklı miktarlarda kullanabilirsiniz. Trendyol sayesinde pratiklik sağlayan bu ürüne ulaşabilirsiniz.